Co Ty za bzdety wypisujesz , podajesz adres na forum Wisły i twierdzisz że z tamtąd można sciągać clipy, ciekawe jakim cudem?!!!!!
Przynajmiej nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!!!
Panie fan57, boberek ma racje!! Z tej strony mozna sciagac bramki z kazdej ligowej kolejki, tylko najpierw trzeba sie zalogowac, napisac jednego posta i wtedy sciaga sie wszystko co jest aktualnie udostepnione!! wiem bo sam z tej strony korzystam!! Bramki z meczu są również dostępne na stronie Górnika Zabrze ale tu są słabej jakości i bez dżwięku!! fan57 jakby jakieś pytania odnośnie strony forum Wisły to numer GG mam w profilu!!
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: Drk, 22 marca 2005, 19:44 [1 raz(y)]
Zamiast prosic Fana 57 wejdzie na stronke Bramki ligowe zarejstrujcie sie tam i napiszcie jeden post i juz bedziecie mogli sciagac bramki...ja wlasnie obejrzalem sobie bramki z calej 15 kolejki.......
Co Ty za bzdety wypisujesz , podajesz adres na forum Wisły i twierdzisz że z tamtąd można sciągać clipy, ciekawe jakim cudem?!!!!!
Przynajmiej nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!!!
Panie fan57, boberek ma racje!! Z tej strony mozna sciagac bramki z kazdej ligowej kolejki, tylko najpierw trzeba sie zalogowac, napisac jednego posta i wtedy sciaga sie wszystko co jest aktualnie udostepnione!! wiem bo sam z tej strony korzystam!! Bramki z meczu są również dostępne na stronie Górnika Zabrze ale tu są słabej jakości i bez dżwięku!! fan57 jakby jakieś pytania odnośnie strony forum Wisły to numer GG mam w profilu!!
Pozdrawiam
db, poniekąd się wszystko zgadza tylko ja źle zrozumiałem Boberka (przepraszam)ja zrozumiałem że się pobiera z forum, a to stroną główną jest forum ale
pobiera się z działu Download
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 25/03/2005 14:39
extra Freezer naprawde super pliczek tylko niewiem moze przeoczyłem ale chyba nie ma naszej pierwszej bramk w sezonie z Legia z karnego matlaka bodajze. Tak czy siak naprawde dobra robota
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
to sa dobre kodeki, zciagnij i zainstaluj - wszytko powinno chodzic.
dzieki bardzo, tylko nie wiem czy to dalej wina mojego kompa czy ten klip jest tak zrobiony, ale u mnie jest mniej wiecej cos takiego, ze przy wiekszosci bramek widac moment oddania strzalu, a pozniej jak pilka jest juz w siatce. ma ktos taki problem? czy to tylko u mnie taki walek jest
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
to sa dobre kodeki, zciagnij i zainstaluj - wszytko powinno chodzic.
dzieki bardzo, tylko nie wiem czy to dalej wina mojego kompa czy ten klip jest tak zrobiony, ale u mnie jest mniej wiecej cos takiego, ze przy wiekszosci bramek widac moment oddania strzalu, a pozniej jak pilka jest juz w siatce. ma ktos taki problem? czy to tylko u mnie taki walek jest
jesli ktos byl tak dobry niech mi przesle ten mix bramek Pogoni na maila [email protected] lub wrzuci na jakis serwer bo niesty z tego serwera nie da sie juz sciagnac.......
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.