Teraz sa imienne wiec licze, ze bedzie ok. Raczej dwa razy na jeden mecz wchodzil nei bede wiec drugiego karnetu nie potrzebuje No nic przejade sie do klubu i spytam jak to wyglada
Zgubiłem karnet. Mam dowod wplaty. Co z tym fantem zrobić? Da sie to jakos zalatwic w klubie?
Koleżka w tamtym sezonie zgubił na sektor 5, to dali mu chyba na sektor 1 czy jakoś tak..Wiadomo że ktoś kto znalazł chyba nie zajmie Ci miejsca..No chyba Dodam jednak ze nie odbyło się to bez problemów..Dymek się za nim wstawił i wypisali mu ten karnet, także nie wiem jak to będzie w Twoim przypadku bo oni sobie myślą ze Ty chcesz wyłudzić ten karnet...Powodzenia
Teraz sa imienne wiec licze, ze bedzie ok. Raczej dwa razy na jeden mecz wchodzil nei bede wiec drugiego karnetu nie potrzebuje No nic przejade sie do klubu i spytam jak to wyglada
No w sumie o tym nie pomyślałem, że są imienne..Także na 100% sprawe masz załatwioną!!
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 28/08/2010 13:32
Nie byłem jeszcze w tym sezonie na meczu, jak to jest z tą przedsprzedażą i biletami imiennymi, mogę też komuś kupić (albo ktoś mi) czy osobiście każdy musi ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/09/2010 18:00
Organizacja w klubie na poziomie 3 ligi najwyżej. Po pierwsze nie idzie sie skontaktować z klubem za posrednictwem strony czy e-maila, pisalem w mojej sprawie ale olali mnie równo. Pojechalem wkoncu do klubu gdzie miła Pani oznajmiła mi, ze musze zakupic nowy karnet. Jako argument podajacfakt, że nowy system identyfikacji nie działa jak nalezy i kiedy jest tlum to ochroniarze nie sprawdzaja dokumentów wiecktos moze sobie wejsc na moj karnet. Wiec duplikatu nie dostane i chyba bede musial smigać na biletach. Niema to jak profesjonalizm! K**wa..
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/09/2010 18:01
hmm w klubie pracują sami znajomi znajomych itd pani w funshopie chyba ma załatwioną posadkę od swojego męża który też się czymś zajmuje w Pogoni ale nie wiem czym...
We wtorek kasy czynne od 11.00
Na dzisiejszej, specjalnej konferencji prasowej poświęconej meczowi Pogoni Szczecin z Legią Warszawa dyrektor klubu Konrad Szczawiński zaapelował do kibiców, by z przyjściem na stadion nie zwlekali do ostatniej chwili.
Konrad Szczawiński (dyrektor klubu): "Liczymy, że na jutrzejszym meczu zasiądzie na trybunach około 10 tysięcy widzów. Apelujemy do kibiców, aby przyszli na stadion wcześniej. Nawet ci, którzy zakupili bilety w przedsprzedaży. Postaramy się jutro otworzyć dwa dodatkowe wejścia do strefy 2, czyli największej . Pierwsze będzie za budynkiem klubowym, drugie przy bramie dzielącej stadion na strefę 1 i 2. Sprzedaż biletów będzie prowadzona jutro w siedmiu kasach stadionowych od 11.00. Dodatkowo, specjalnie na mecz z Legią zostaną otwarte ponownie sektory 9 i 10. Sprzedaż biletów na te sektory odbywać się będzie tylko we wtorek. Sektory 1 i 2 pozostaną zamknięte. Zamknięty będzie również sektor dla kibiców gości."
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 14:52
Sporo zmian od nowego sezonu. Aby kupić bilet/karnet potrzebna będzie karta kibica. Kupując bilet w internecie kibic otrzyma 30 % zniżki, kupując w fan shopie na kilka dni przed meczem 20 % zniżki. Bilety ulgowe w końcu są dla uczniów i studentów, wobec czego uczniowie i studenci wejdą na stadion już za 7 zł(na najtańsze miejsca). Aby jednak móc kupić bilet potrzebna będzie karta kibica. Koszt jej nabycia to 25 zł na 2 lata.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 16:10
Bardzo pozytywna informacja - wreszcie coś się dzieje na plus w kwestii biletów, taka promocja powinna przyciągnąć na stadion sporo osób, które dotychczas nie chodziły ze względu na zbyt wygórowane ceny (sam mam sporo takich znajomych).
Zobaczymy jak te karty kibica się sprawdzą, na papierze wszystko wygląda w miarę fajnie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.