Czy ktos to moze potwierdzic ze bez dowodu wyrobia karte kibica, jestem w tej chwili za granica a czasem chcialbym wpasc na meczyk a dowod zgubilem, na nowy trzeba czekac do 30 dni. Mam paszport i prawko a tam jest i pesel i adres zamieszkania.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 18/02/2012 16:34
Siemka jestem spoza Szczecina i chciałbym sobie wyrobić kartę, ale mam 16 lat i nie mam paszportu ani dowodu tymczasowego , a z rodzicem nie mam za bardzo jak do Szczecina przyjechać .Czy dałoby radę abym mógł sam przyjechać i jakie dokumenty musiałbym ewentualnie zabrać ze sobą .
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 18/02/2012 16:41
Przed początkiem sezonu moja siotra (17lat) musiała pzryjść z prawnym opiekunem żeby wyrobić KK i to samo żeby ją odebrać (odebrać próbowała sama to odesłali ją do domu z kwitkiem)...Myślę, że wiele się nie zmieniło niestety.
No ale niech sie wypowie jeszcze ktoś bardziej zorientowany czy ktoś kto wyrabiał karte niedawno
Jak bilet pod "dach" wychodzi w przeliczeniu 10zł z groszami na mecz (a na inne sektory jeszcze taniej, wiadomo), to... tu nie ma co się zastanawiać, tylko brać karnet.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/03/2012 00:39
Mozna wyrobic karte kibica gdzies indziej niz w Fan Shopie ale w Szczecinie i po jakim czasie wydaje teraz karate bo na poczatku sezonu czekalo sie z miesiac ale teraz pewnie szybciej dadza?Z gory dzieki za odpowiedz
Mozna wyrobic karte kibica gdzies indziej niz w Fan Shopie ale w Szczecinie i po jakim czasie wydaje teraz karate bo na poczatku sezonu czekalo sie z miesiac ale teraz pewnie szybciej dadza?Z gory dzieki za odpowiedz
Co ty z choinki się urwałeś wszystko masz opisane wyżej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.