Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:34

SKPS Portowcy napisał:  
Feta z okazji zdobycia Pucharu Polski najprawdopodobniej odbedzie sie w sobote po powrocie z Bydgoszczy ok. godz. 23 na Stadionie im. Floriana Krygiera"

Nie żebym narzekał, ale czy Jasne Błonia albo Wały ( ew. plac za Teatrem Współczesnym) to nie jest odpowiedniejsze miejsce ?

Ostatnio edytowany przez: RosSi, 17 maja 2010, 22:48 [1 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:38
Najpierw przywieźmy ten puchar :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:42
No oczywiście, ale później nie będzie czasu na zastanawianie/załatwianie.
Rozumiem, że cisza nocna itd., ale zdobycie PP to byłby sukces nie tyle Pogoni co i miasta.
I feta powinna odbyć się w bardziej publicznym i reprezentatywnym miejscu.
Takie jest moje zdanie na ten temat.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:42

śmielaq89 napisał:  

Z trofeami czy nie ja i tak kocham cie.... jakby wyszedł czarny scenariusz i to rykniemy przy koronacji to..... mogę już umierać:)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:45

Szydrczy Uśmiech napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Z trofeami czy nie ja i tak kocham cie.... jakby wyszedł czarny scenariusz i to rykniemy przy koronacji to..... mogę już umierać:)

RosSi napisał:  
Rozumiem, że cisza nocna itd., ale zdobycie PP to byłby sukces nie tyle Pogoni co i miasta.

doceń to co inni czynią
a tak w żartach.. starówki jako takiej nie mamy, a z wałów i jasnych błoni daleko do całodobowych :) na stadionie na pewno budki postawią

k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:47

xAdamx90 napisał:  

Junior napisał:  

Mi też się podoba, czy wszystko musi iść pod ten pożal się boże hip hop ? Osobiście uwielbiam brzemię gitarki i perkusji:) Pogoń babę Jagę!:D

no niestety zasmucę Cię ale to nie hip-hop posluchajcie czasem radia Szczecin gdzie co jakiś czas pojawia się temat grupy Chorzy na Odrę

WIERNI NA ZAWSZE
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:52
Wierzmy , że puchar przywieziemy...pomóżmy drużynie osiągnąć ten cel dopingiem a jak go osiągniemy to nikt nie będzie miał nam za złe fety po przyjeździe a i jestem pewien, że są ludzie którzy dla nas to zorganizują...

na razie jednak dajmy z siebie wszystko w sobotę podczas meczu

Pogoń babę jagę

WIERNI NA ZAWSZE
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:53

śmielaq89 napisał:  

RosSi napisał:  

doceń to co inni czynią
a tak w żartach.. starówki jako takiej nie mamy, a z wałów i jasnych błoni daleko do całodobowych :) na stadionie na pewno budki postawią

Doceniam:)

No, a np. Plac Mickiewiecza... Park, mały ruch. Nie byłoby problemu z zamykaniem ulic. Ładne otoczenie, więc filmiki z fety byłby zajebiste. Budki też można byłoby postawić. Niegdyś w tym miejscu odbywała się Przystań na Bosmana. Miasto też wrogiem Pogoni nie jest, więc wyraziłoby zgodę. I na pewno bliżej z dworca i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).

Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:54
W Sobotę są koncerty z okazji Juwenaliów i pewnie dlatego feta na stadionie, będzie chyba dobrym rozwiązaniem. Po fecie idziemy na Piastów na koncert muzyki klubowej :D

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:55

RosSi napisał:  
No, a np. Plac Mickiewiecza... Park, mały ruch. Nie byłoby problemu z zamykaniem ulic. Ładne otoczenie, więc filmiki z fety byłby zajebiste. Budki też można byłoby postawić. Niegdyś w tym miejscu odbywała się Przystań na Bosmana. Miasto też wrogiem Pogoni nie jest, więc wyraziłoby zgodę. I na pewno bliżej na Dworzec i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).

Daj spokój, jak wygramy to miejsce świętowania nie będzie miało dla Ciebie znaczenia :D

Bukowe
efekt92
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:58
sluchajcie bracia, jak ja chcialbym kupic bilet ojcu jutro z jego dowodem bedize problem czy nie??
niestety on sam nie moze sie zwolnic z pracy...
edit:
widzialem ze ludzie tak kupowali dla innych bilety ale niewiem jak to z jutrem bedzie dlatego pytam .

Joint i sport to nie rozłączna para.
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:58

RosSi napisał:  
filmiki z fety byłby zajebiste.
I na pewno bliżej na Dworzec i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).

1. nie dla filmików zdobędziemy ten puchar !
2. myślę, że i prawobrzeże i Stargard i Wałcz i Chojna i Drawsko i Choszczno, Jaworzno, Opole Lub., Gryfino, Gryfice i... (sorry kogo nie wymieniłem) maja to głęboko czy na dworzec będą mieli 1 km czy 10km bo ja w takim przypadku do chaty mając nawet5 200km poszedł bym na piechotę

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:01

Mvin napisał:  
W Sobotę są koncerty z okazji Juwenaliów i pewnie dlatego feta na stadionie, będzie chyba dobrym rozwiązaniem. Po fecie idziemy na Piastów na koncert muzyki klubowej :D

A w niedziele poprawny ? :D Kurczę.. tak niewiele do szczęścia już brakuje.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:03

efekt92 napisał:  
widzialem ze ludzie tak kupowali dla innych bilety ale niewiem jak to z jutrem bedzie dlatego pytam .

A czym się różni jutro od wcześniejszej sprzedaży?

edyta: pomyśl 2 razy, moze sie domyślisz

Bukowe
efekt92
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:05
chce sie tylko upewnic i uzyskac odpowiedz;) !

Joint i sport to nie rozłączna para.
Nerson48
Kibic
Na forum od 6574 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:17
Idziesz ze skanem badz orginalnym dowodem tozsamosci , pesel i masz bilet...

Chcialbym sie zapytac czy taka zasada obowiazuje przy kupnie specjala
Edit pytanie głownie brzmiało o obowiazku zaswiadczenia swojej tozsamosci , wiec po co te nerwy :]
ps. dzieki za info..

Ostatnio edytowany przez: Nerson48, 17 maja 2010, 23:38 [2 raz(y)]

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:35

(L)ukasz . napisał:  
Idziesz ze skanem badz orginalnym dowodem tozsamosci , pesel i masz bilet...

Chcialbym sie zapytac czy taka zasada obowiazuje przy kupnie specjala

Kurwa tyle dni na forum a lat to chyba z 15 masz. Na specjala potrzebujesz 2 miejsca i je dostaniesz. ie martwcie sie o to. SKPS naprawde zajebsicie dogralo sprawy transportu i kazda ilosc wejdzie.

Co do tych, którzy narzekają teraz na miejsce fetowania ewentualnego zwycięstwa. Wstpenie plan byl - Teatr letni - niedziela godzina 12;00. Pytam sie tylko po co taka feta skoro, mozna wrocić do "domu" Mistrza Floriana i w zarodku świetować sukces. Podejrzewam ze jezeli przywieziemy puchar, to i tak w niedziele cos sie odbedzie w bardziej kameralnym miejscu.

MW'03
PF
Kibic
Na forum od 8201 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 23:47

hanys napisał:  

SEBOL_MKS napisał:  
Jest jeszcze kilka miejsc wolnych w jednym z autokarów który startuje z Polic! Jeżeli ktoś szuka transportu to niech śmiało dzwoni do Marcina: 510 299 757! Koszt przejazdu w obie strony ok 50 zł!

Podbijam. Ile miejsc macie wolnych?

Max 10.

POLICCY FANATYCY
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 00:04
Hm, w Białymstoku ponoć ustawiają jeszcze telebimy w mieście dla tych co nie mogą pojechać. Ciekawe czy i u nas ktoś wpadnie na taki pomysł...

Ceasar
Kibic
Na forum od 5879 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 00:08

PL napisał:  
- Na meczu bramki mają być podzielone alfabetycznie i tak oznaczone. Tzn. jak ktoś ma nazwisko na literę „C” to idzie do bramki innej niż ten na „Z”

Dobrze rozumiem, że będą sprawdzać dowody przy wejściu eek? ?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005