Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:42
No oczywiście, ale później nie będzie czasu na zastanawianie/załatwianie.
Rozumiem, że cisza nocna itd., ale zdobycie PP to byłby sukces nie tyle Pogoni co i miasta.
I feta powinna odbyć się w bardziej publicznym i reprezentatywnym miejscu.
Takie jest moje zdanie na ten temat.
Rozumiem, że cisza nocna itd., ale zdobycie PP to byłby sukces nie tyle Pogoni co i miasta.
doceń to co inni czynią
a tak w żartach.. starówki jako takiej nie mamy, a z wałów i jasnych błoni daleko do całodobowych na stadionie na pewno budki postawią
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:52
Wierzmy , że puchar przywieziemy...pomóżmy drużynie osiągnąć ten cel dopingiem a jak go osiągniemy to nikt nie będzie miał nam za złe fety po przyjeździe a i jestem pewien, że są ludzie którzy dla nas to zorganizują...
na razie jednak dajmy z siebie wszystko w sobotę podczas meczu
Z trofeami czy nie ja i tak kocham cie.... jakby wyszedł czarny scenariusz i to rykniemy przy koronacji to..... mogę już umierać
doceń to co inni czynią
a tak w żartach.. starówki jako takiej nie mamy, a z wałów i jasnych błoni daleko do całodobowych na stadionie na pewno budki postawią
Doceniam
No, a np. Plac Mickiewiecza... Park, mały ruch. Nie byłoby problemu z zamykaniem ulic. Ładne otoczenie, więc filmiki z fety byłby zajebiste. Budki też można byłoby postawić. Niegdyś w tym miejscu odbywała się Przystań na Bosmana. Miasto też wrogiem Pogoni nie jest, więc wyraziłoby zgodę. I na pewno bliżej z dworca i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).
No, a np. Plac Mickiewiecza... Park, mały ruch. Nie byłoby problemu z zamykaniem ulic. Ładne otoczenie, więc filmiki z fety byłby zajebiste. Budki też można byłoby postawić. Niegdyś w tym miejscu odbywała się Przystań na Bosmana. Miasto też wrogiem Pogoni nie jest, więc wyraziłoby zgodę. I na pewno bliżej na Dworzec i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).
Daj spokój, jak wygramy to miejsce świętowania nie będzie miało dla Ciebie znaczenia
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 22:58
sluchajcie bracia, jak ja chcialbym kupic bilet ojcu jutro z jego dowodem bedize problem czy nie??
niestety on sam nie moze sie zwolnic z pracy...
edit:
widzialem ze ludzie tak kupowali dla innych bilety ale niewiem jak to z jutrem bedzie dlatego pytam .
filmiki z fety byłby zajebiste.
I na pewno bliżej na Dworzec i pewne udogodnienie dla osób z Prawobrzeża (na nocny bliziutko).
1. nie dla filmików zdobędziemy ten puchar !
2. myślę, że i prawobrzeże i Stargard i Wałcz i Chojna i Drawsko i Choszczno, Jaworzno, Opole Lub., Gryfino, Gryfice i... (sorry kogo nie wymieniłem) maja to głęboko czy na dworzec będą mieli 1 km czy 10km bo ja w takim przypadku do chaty mając nawet5 200km poszedł bym na piechotę
W Sobotę są koncerty z okazji Juwenaliów i pewnie dlatego feta na stadionie, będzie chyba dobrym rozwiązaniem. Po fecie idziemy na Piastów na koncert muzyki klubowej
A w niedziele poprawny ? Kurczę.. tak niewiele do szczęścia już brakuje.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Chcialbym sie zapytac czy taka zasada obowiazuje przy kupnie specjala Edit pytanie głownie brzmiało o obowiazku zaswiadczenia swojej tozsamosci , wiec po co te nerwy
ps. dzieki za info..
Ostatnio edytowany przez: Nerson48, 17 maja 2010, 23:38 [2 raz(y)]
Idziesz ze skanem badz orginalnym dowodem tozsamosci , pesel i masz bilet...
Chcialbym sie zapytac czy taka zasada obowiazuje przy kupnie specjala
Kurwa tyle dni na forum a lat to chyba z 15 masz. Na specjala potrzebujesz 2 miejsca i je dostaniesz. ie martwcie sie o to. SKPS naprawde zajebsicie dogralo sprawy transportu i kazda ilosc wejdzie.
Co do tych, którzy narzekają teraz na miejsce fetowania ewentualnego zwycięstwa. Wstpenie plan byl - Teatr letni - niedziela godzina 12;00. Pytam sie tylko po co taka feta skoro, mozna wrocić do "domu" Mistrza Floriana i w zarodku świetować sukces. Podejrzewam ze jezeli przywieziemy puchar, to i tak w niedziele cos sie odbedzie w bardziej kameralnym miejscu.
Jest jeszcze kilka miejsc wolnych w jednym z autokarów który startuje z Polic! Jeżeli ktoś szuka transportu to niech śmiało dzwoni do Marcina: 510 299 757! Koszt przejazdu w obie strony ok 50 zł!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.