Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 17:41
Moim zdaniem ona nawet jesli chodzi o urode to od "7" jest sporo brzydsza Taki typowy plastik z krzywymi oczami Wkoncu: "
. Byla tez w "Szkoła Tańca SHOCK DANCE" wiec moze wtedy bywala na meczach?
Fajnie jak by zrobili niespodzianke i na prezentacji zadali im po jakims prostym pytaniu co ktos kto byl choc na 1 meczu w tym sezonie znal by odpowiedz
to tam jak zwykle ustawione będzie bo konkurencji tam nie masz. Bynajmniej tam nie widziałem
Zebys sie nie zdziwil..
wczoraj 11:44
szczerze mówiąc nie wiem czemu bierzesz w tym udzial ;/ strasznie niski poziom strasznie to mało powiedziane ! ani zgrabne ani ladne no i troche sie wyróżniasz z tłumu ( pozytywnie )
Nie no Sandra nie oszukujmy się.. Te laski są daaaaaaaaaaaaaaleko w tyle za Tobą.. Zdjęcia to prawda miałaś ładniejsze Ale jak by było lepsze to już w ogóle żadna z nich nie miała by szans.. Pozdrawiam :*
LOLLLL Jak mowil Tehace najgorsze ze takie laski jak ta lansuja sie na Pogoni a tak na prawde to chyba nie maja pojecia o co chodzi...
Ps.a jej leb wyglada jak tej z Mody na sukces 15 lat temu...
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 12 lutego 2010, 17:58 [1 raz(y)]
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 18:19
"tandetne laski, tylko plastik" pani nr 7 naturalnie dosyc sympatycznie wyglada no i wydaje sie miec jakiekolwiek pojecie na temat pt "Pogoń Szczecin", wiec zycze powodzenia a pani nr 11 (osobiście nic do niej nie mam, ale głośno tu o niej) chodzila do LO VII - piłkarzyki/shock dance...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
to ze kolezanka przysnela na solarium to nie znaczy ze jest jakas super boska, do tego to co pisal kolega wyzej...
no i sam fakt ze jakby byl konkurs miss lepienia pierogow to tez by poszla bo chodzi ostatnio chyba na wszystkie takie, zreszta w +21 zaliczyla ladna glebe na wystepie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 20:19
az sie prosi o uszczypliwosc wzgledem co poniektorych kandydatek, problem w tym ze i tak tego nie zrozumieja, podsumowujac " powiem tak obejrzalem to co obejrzalem, zobaczylem to co zobaczylem ... dla mnie to plytkie mialkie, nijakie" jestem na nie.
Kandydatka nr 7. bo ktos wczesniej wrzucil zdjecie z wyjazdu, do tego ma jakas taka pozytywna buzie. powodzenia dziewczyno
PS Kandydatka Sandra 11, 2,5 tys znajomych na nk a jakos podejrzewam ze szczytem jej kariery bedzie rola bozenki w klanie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 20:40
Martuchna, jeśli w tym roku wykręcicie taki numer, że za pomachanie biodrem i całuśną buźkę przyznacie tytuł miss jakiejś nieogarniętej niuni z piątkowych baletów to proponuję się zastanowić nad zakończeniem tego typu zabaw lub po prostu przestać firmować je nazwą naszego klubu. Wiadomo, że z internetem nie da się wygrać (spam na NK i GG na pewno zrobi swoje), OK przeżyję to jakoś, ale w drugiej turze wyborów oprócz standardowego pokazu na wybiegu liczę na typowo kibicowskie elementy konkursu. Bo w tym wszystkim chyba nadal chodzi o kibicowanie?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Kolega (dość aktywny): Sandra wzbudzasz kontrowersje a wszystko dla tego ze jestes najpiekniejsza z kandydatek i do tego posiadasz duza wiedza na temat Pogoni
Koleżanka: A ja też wiem coś o tych konkursach i wiem też że jesteś b ładną kobietą i czy masz szalik tylko do zdjęcia czy nie i tak będą dumni chodzić z takiej miss
S: hahahaha a co o ty o tym mozesz wiedziec czy cos wiem na temat Pogońi buraku ? XD
Dziękuje, mi wystarczy.
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 13 lutego 2010, 10:55 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Teraz czas na skład Jury.
Prężnie działający dział marketingu trzyma kibicowską brać ze Szczecina i całej Polski w niepewności, i póki co nie podaje składu komisji, która wybierze najpiękniejszą. Jednak pojawiły się zupełnie nieoficjalne przecieki. Oto one:
Nie może w nim zabraknąć oczywiście Maćka Karczyńskiego jako przewodniczącego. Chłop wszak ma pojęcie i o modzie, i o kibicowaniu. Ci którzy odwiedzą galę, będą mogli liczyć na jego wykład dotyczący spotersów, o tym jakie to porządne chłopaki przyjaźnie nastawieni są do kibicowskiej braci. Głos Maćka w ramach rekompensaty, za przegonienie go z klubu przez złych kiboli liczyć się będzię razy trzydzieści dziewięć i pół.
Kolejnym członkiem zacnego grona Jury, które wyłoni najpiękniejszą, najfajniejszą, najbystrzejszą, i ogólnie najbardziej ociekającą zajebistością panią z grona kandydatek, będzie oczywiście znana i (nie)lubiana Marta Barańska, która szerszej publiczności kojarzy się jako Tinky Winky. Obecność Barańskiej (z domu Tinky Winky) jest o tyle paradoksalna, że jeszcze do niedawna sama rozważała kandydaturę w konkursie Miss, lecz porzuciła te plany, aby móc zająć się tworzeniem klubowych gadżetów (jest przeambitna, niesamowicie pracowita i niezwykle pomysłowa).
Trzecim jurorem, będzie natomiast Marek Kowal, napastnik odchodzący z Dumy Pomorza, zawsze modnie ubrany i świetnie uczesany. Do grona jurorów został włączony w ostatniej chwili, gdy okazało się, że zostanie zawodnikiem Zagłębia Sosnowiec. Zadaniem jakie wyznaczył mu przewodniczący jury Maciek Karczyński, jest sabotowanie Sosnowieckich wyborów na Miss Gołębia Anno Domini 2010. Plotka głosi, że nie będzie mógł jednak wziąć udziału w obradach jury z powodu tajemniczego wypadku związanego z psem i rowerem.
Ostatnim jurorem, będzie natomiast tajemniczy młynek12. Jego obecność wymusiły organizacje gejowskie.
/edit: KS, a może Paweł D. to tajemniczy młynek12?
Ostatnio edytowany przez: J., 12 lutego 2010, 22:38 [2 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 22:23
Pare osób jednak twierdzi, że kandydatka z numerem 11 pojawiła się na paru meczach. Żenada..
Tak więc jestem za Kingą.
A imprezę poprowadzi wielce lubiany i uznany Piotr "obrigado" B., Bosman Browar Szczecin z pewnością zapewni wodzirejowi energię na właściwe dopingowanie kandydatek na scenie, oraz poza nią
"Sandritta nie przejmuj się zazdrośnicami Gdyby to był konkurs na wiedzę to by nazywał się "konkurs wiedzy o Pogońi" a nie "miss Pogońi" Nie masz konkurencji ale i tak powodzenia :* "
Tylko czy panna warta jest takich emocji, jakie wzbudza? Nie jest brzydka, ale nie ma też co robić z niej jakiejś piękności. Mam takie odczucie, że uważa się za wielką gwiazdę i jarają ją komentarze kolegów/koleżanek, którzy piszą jaka to ona wspaniała i że inne dziewczyny są 100x gorsze od niej.
No i jeśli twierdzi, że ma wiedzę na temat Pogoni, to czemu nawet nie potrafi napisać poprawnie nazwy ukochanego klubu?
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 22:53
W ogóle niezły ubaw jak się czyta te komentarze, wystarczy napisać coś nie tak a już się jest wyzywanym.
Zresztą po co się ciśnieniować, głupota nie boli. Nawet jak wygra to misska z niej żadna. Tym bardziej nikt nie będzie jej kojarzył na stadionie na którym pewnie raz pod przymusem się pojawi, o ile znajdzie go na mapie.
Mniej bardziej przeraża te ponad 2 tys. osób i ich poziom, a takich ludzi jest niestety więcej..
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 23:11
Kiedyś tego nie było, teraz się jakieś pokręcone dzieci rodzą, pokolenia fotka.pl i nk :/
egzystują gównie w necie, ich zmartwieniem jest to żeby jakaś fajną "focie" wrzucić i żeby znajomi jak najlepiej ją oceniali, najlepiej jak to będzie fotka w nowych ciuchach typu Dolce&Gabana, wtedy większe poważanie u kolegów / koleżanek...
Ostatnio edytowany przez: ArP, 12 lutego 2010, 23:18 [2 raz(y)]
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 23:13
Niestety konkurs nazywa się "Miss Pogoni" i takie pasztety (nie piszę o dziewczynie bo jest akurat całkiem ładna) wchodzą w rachubę. Chyba tylko niepoprawny optymista mógł sądzić, że wystartują w nim kandydatki, które 4 razy przeczytały książkę o historii Pogoni, chodzą na młyn i generalnie prezentują się pierwszorzędnie na trybunach. 95% tych lasek pewnie nigdy nie było na stadionie, Pogoń zna tylko z nazwy, a tramwajem 7 jeździ tylko do Club 77 bo dalej się jej nie chce. Już teraz przewiduję, że część główna konkursu przebiegnie tak samo jak rok temu - zwyciężą koleżanki koleżanek jury, siostry kumpla wujka i gwiazdy NK z koffffanymi foTeChKami :* robionymi komórą przed lustrem w łazience. Można w łatwy sposób wyrazić swoje niezadowolenie zasadami - olać tę imprezę.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 23:57
I zablokowała komentarze, typowe Laska (i inne) dalej będą żyć w swoim śmiesznym świecie.
Tak jak napisał eJay olać albo przyjść wyłącznie na prezentacje składu.
Wkurza mnie to tylko z tego powodu, jedna z drugą lansują się kosztem Pogoni a klub uważa to za promocje czy też budowanie wizerunku..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.