Wyposażenie obiektu: Krzesełka, "klatka" dla kibiców gości, piłko chwyty zamontowane na szerokości boiska za dwoma bramkami, ogrodzenie trybun od boiska, tunel wysuwany w głąb boiska dla zawodników, zegar.
Obiekt zmodernizowany na przełomie 2007/08. Odebrany do użytku 21 marca 2008. Pierwszy rozegrany mecz 22 marca z Lechią Zielona Góra. Koszt modernizacji ~ ponad 1,2 mln zł.
Swoją drogą Kluczbork wygrał wszystkie dotychczasowe spotkania, które rozgrywał na własnym stadione, ale jak to mówią..do trzech razy sztuka
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Daruj sobie te zale i napisz cos konkretnego jak ci to tak przeszkadza.
Ciezki mecz dla Portowcow ale wiexe ze dadza rade i bedziemy miec 3 wyjazdowe zwyciestwa
chłopie jakie ufff ? słaboo po prostu słabooo.. z takim Kluczborkiem powinno już być 0:3 .. a nie je*ać się z takim zespołem, Pogoń to marka i powinna każdego miażdzyć w tej 2lidze.. dlatego brechtam z Wosika, bo powiedział na prezentacji że Kowal i Przewoźniak przeżywają drugą forme.. jaką forme ? on chyba nie ma pojęcia o piłce.. gdzie ta forma? jak Kowal nie umie strzelać ? a Przewoźniak dobrze kopnąć piłki ?no bez jaj panowie.. nie pieśćmy się tak z nimi.. od nich trzeba wymagać cnm. 90% skuteczności w tej 2lidze.. a nie jeb*nia się z takimi zespołami..
Na razie nie ma co ferowac wyrokow bo nie wiadomo kto co zagral. A do tego druga polowa przed nimi - tam nie ma brylantow, ktorymi mozna by wymieniac 'rozpieszczone' pseudogwiazdki pokroju Kowala. Wiec zwyciestwo chocby wymeczone bedzie wazne.
P.S. Zreszta widac kto przedluzyl szanse na dobry wynik - stary wyzeracz Chi Fon, ktory jako jeden z niewielu wie co to prawdziwa walka.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:44
86' GOL. Niewykorzystane okazje lubią się mścić. Dośrodkowanie z rzutu rożnego na głowę Waldemara Soboty, który bez problemów pakuje piłkę do bramki Pogoni. 2:1.
82' Świetna okazja dla Pogoni. Parzy wywalczył piłkę w polu karnym rywali, podał na 10 metr do Marka Kowala a ten w sytuacji sam na sam posyła piłkę nad poprzeczką. To powinno być 1:2!
Ech ten Kowal... niezle nas ten Kluczbork zalatwil.
macie ku*wa Kowala jeb*nego który nie umie z paru metrów celnie strzelić.. co to ma być ? z Kluczborkiem? pośmiewisko tylko.. to jest prawdziwa Pogoń ? nie to nie jest prawdziwa Pogoń.. to jest zbieranina słabych graczy.. nie pojawię się na stadionie dopóki nie będzie normalności w tym klubie.. i nie piszcie że nie jestem kibicem, bo jestem większym niż wy.. i kibicuje od ponad 9lat.. chociaż szkoda gadać.. nara
macie ku*wa Kowala jeb*nego który nie umie z paru metrów celnie strzelić.. co to ma być ? z Kluczborkiem? pośmiewisko tylko.. to jest prawdziwa Pogoń ? nie to nie jest prawdziwa Pogoń.. to jest zbieranina słabych graczy.. nie pojawię się na stadionie dopóki nie będzie normalności w tym klubie.. i nie piszcie że nie jestem kibicem, bo jestem większym niż wy.. i kibicuje od ponad 9lat.. chociaż szkoda gadać.. nara
A za antka to pewno śpiewałeś "Czy wygrywasz czy nie..." Trudno - Raków i Zawisza też tam polegli...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:49
Zastanów się qrwa... Sraka padaka, to że kibicujesz Pogoni 9 lat robi z ciebie wielkiego kibica? Z klubem jest się na dobre i na złe, a ty qrwa srasz teraz na klub? wypierdalaj.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.