Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paulinus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8418 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 07/10/2006 18:42

..::Krzysiek::.. napisał:  

Angel napisał:  
A oby PN się rozleciała jak najszybciej, śmieszny twór na chwile :)

...Kurwa mać skad się tacy ludzie biorą...:

Obrazek jpg wstawiony na forum

:D

"CSWD" i to się nie zmieni....
BTR
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 07/10/2006 19:14

Angel2 napisał:  
Hah śmieszni ludzie jesteście, po 1 ban za wyrażanie opinii i oceny ? rotfl Po 2 z Łodzi może Ty jesteś, jestem rodowitym Szczecinianinem i chodzę na mecze POGONI SZCZECIN od lat i zalezy mi na tym klubie i nie przerzuce się na tą śmieszną PN obrażonych na Ptaka ludzi. Nie wiem czemu cała wina idzie na Ptaka skoro to miasto z Jurczykiem na czele nic dla Pogoni dobrego nie robi, wręcz przeciwnie.

Nie pasuje? Idz się wypłacz do GW. I nie zaglądaj tu więcej bo jak widzisz nie jesteś tu mile widziany.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Paulinus
Kibic
Na forum od 8418 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 07/10/2006 19:35

Angel2 napisał:  
Hah śmieszni ludzie jesteście, po 1 ban za wyrażanie opinii i oceny ? rotfl Po 2 z Łodzi może Ty jesteś, jestem rodowitym Szczecinianinem i chodzę na mecze POGONI SZCZECIN od lat i zalezy mi na tym klubie i nie przerzuce się na tą śmieszną PN obrażonych na Ptaka ludzi. Nie wiem czemu cała wina idzie na Ptaka skoro to miasto z Jurczykiem na czele nic dla Pogoni dobrego nie robi, wręcz przeciwnie.

Czyli rozumiem, że polityka Ptaka według Ciebie jest zajebista i wszystko to co się dzieje wokół Pogoni jest tylko i wyłącznie winą miasta ??
Na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś się na coś przerzuca?? Byłeś na PN, widziałeś kto chodzi na jej mecze? Skoro chodzisz na Pogoń tyle lat, to zobaczyłbyś ze na PN i na ekstraklase chodzą Ci sami ludzie i chodzą na me cze obydwóch zespołów...

A nienawiść do PN(bo to już ta skala widać) to dopiero jest śmieszna i to bardziej niż ta "śmieszna" jak twierdzisz PN. Jak można nienawidzieć czegoś co robi tak niesamowity marketing w regionie pierwszoligowej drużynie?? A wiesz co mnie najbardziej bawi w tym wszystkim...To że Rzgów i ludzie tacy jak Ty - tak strasznie boi sie PN...Teoretycznie patrząc to tyle klas dzieli oba zespoly, ze nie powiniście sie bac...a jednak....;) Tylko zadaje sobie jedno pytanie...Dlaczego...;)

A tak na marginesie, Na pierwszym meczu PN był Edi, na ostatnim w Ulikowie niejaki Ze Roberto - piłkarze MKS POGOŃ SZCZECIN SSA....im Pogoń Nowa najwyraźniej nie przeszkadza...

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 7 października 2006, 19:55 [2 raz(y)]

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pogoń ponad wszystko !
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 07/10/2006 19:41

Angel2 napisał:  

Leszczu to ty jestes smieszny,jesli jestes taki ptakowy to jedz z chlopakiami do Wodzislawia,potem na Lecha,my robimy swoje aby po odejsciu ptaka nie zostala spalona ziemia.Pogon jest szargana na wszystkie sposoby i to nam nie pasuje a takim jak ty owszem wiec nastepnym razem jak ktos z otoczenia ptaka opluje jak to napisales rodowitych szczecinian ty sie tylko wytrzesz a my robic bedziemy swoje.Raz nas opluto i wystarczy i nie zachowamy sie tak jakby tego chcial Cwikla czyli wyjdziemy-przyjdziemy,zdejmiemy flagi-powiesimy je z powrotem bo gdzie bysmy poszli ...........
Ano jest gdzie i badz pewny ze to nie ostatnie nasze slowo!
Bez odbioru.

olos
Kibic
Na forum od 6921 dni

KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 07/10/2006 22:12
Witam!
Jeszcze co prawda niedzielny mecz przed Pogonią ale już za tydzień kolejny wyjazd się szykuje. Tym razem do Kretlewa. Jest to koło Wysokiej Kamińskiej(4 km). Niestety pociągi ni jak pasują. Mecz będzie zapewne w sobotę bo spotkanie z Legią przewidziane jest na niedzielę. Jak ktoś będzie miał info o meczu w kretlewie to niech pisze o której tam będzie i czym można się tam jeszcze dostać(jak ktoś jest rozeznany w rozkładach itp.)? pozdr.

Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 10:36
Z tego co wiem to PKS będzie dojeżdzał chyba do Gadomia (2km od Kretlewa) ale w jakich godzinach i jaka cena to będzie się trzeba jeszcze zorientować.

Safe
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 11:42
Snilo mi sie 0;2, wiec stawiam PN 2-0 - Orzel

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
sandacz
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 15:20

KloceK napisał:  
Snilo mi sie 0;2, wiec stawiam PN 2-0 - Orzel

Proroczy sen ;) A wyniki totka Ci się nie sniły?Puszcza oczko

eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 15:27
Super sprawa z oprawą, fajna zabawa na trybunach !

Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 15:58
Meczyk ogólnie zajebisty oprawa też niezła ogólnie zabawa była fajna oprócz tych "emerytów" z lewej strony co nawet fali nie potrafili zrobić ale ogólnie było fajnie.

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 16:25
Edit: jednak nie wrzuce :]

Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 8 października 2006, 16:32 [1 raz(y)]

Truszeg
Kibic
Na forum od 6992 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 17:27
Tak się bawi, tak się bawi MKS !!! :]

"W życiu piękne są tylko chwile"
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7062 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 18:31

Angel2 napisał:  

spierdalaj stąd !! śmieszny jesteś !!

tribu
Kibic
Na forum od 7812 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 18:42

Angel napisał:  
A oby PN się rozleciała jak najszybciej, śmieszny twór na chwile :)

lets kick idiots out of football...

a meczyk i oprawa przednia:]

100% PD
pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7015 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 18:59
ma ktos inne fotki z meczu niz te na stroonie jak tak to w miare mozliwosci wrzuci

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 19:59
Fotki zadna rewelka ale dwie moge wrzucic,moze Debesciak pokusi sie jeszcze o jakies ;)

...tak poza tym to na dzien dzisiejszy mamy lidera i to cieszy choc przy odrobinie szczescia i precyzyjnosci zwyciestwo moglo byc troche wyzsze... doping dobry,momentami bardzo dobry,oprawa rowniez na plus... a dodam jeszcze iz liniowa niczego sobie :]

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:21 [1 raz(y)]

Promocja
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 08/10/2006 22:08
takie mecze to jest coś pięknego żeby się troche rozerwac i się dobrze pobawic ach ten sędzie boczny to był ruchomym celem ;]

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 09:05
A ja mam takie pytanko czy ma ktoś jakieś filmiki z tego meczu bo jak było widać chyba 3 osoby nagrywały aparatami kilka momętów ??
PS. Chyba pani z serwisu www.ligowiec.net

RAFek
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 10:03
Po dokonaniu komisyjnego przeliczenia, uzyskano następujace wyniki finansowe z puszek sztuk 4 (3 na bramie 1 w sekcji gastronomicznej):

1694,10zł
6,97 €
0,12$
0,10 guldena
2zł polskie sprzed denominacji

Środki zostaną wykorzystane na bieżące potrzeby Klubu.

Dziękujemy wszystkim osobom, które przyczyniły się do osiągnięcia takiego wyniku

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
BNY
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 15:32

RAFek napisał:  
Po dokonaniu komisyjnego przeliczenia, uzyskano następujace wyniki finansowe z puszek sztuk 4 (3 na bramie 1 w sekcji gastronomicznej):

1694,10zł
6,97 €
0,12$
0,10 guldena
2zł polskie sprzed denominacji

Środki zostaną wykorzystane na bieżące potrzeby Klubu.

Dziękujemy wszystkim osobom, które przyczyniły się do osiągnięcia takiego wyniku

Czyli calkiem niezle jak na brak zadnego info przed meczem o prowadzonej zbiorce :) bynajmniej ja nigdzie jej nie widzialem:) oby tak dalej:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171860 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005