Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Orło
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8124 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 09:41
Z tego składu tylko 3 zawodników nadaje sie na 1 ligę. Edi, Majdan i Julcimar. No i może jeszcze Łabędzki. A ten 4 odrzut pomarańczy trzeba jak najszybciej odesłać w kontenerach tam skąd przybył. Ten zawodnik z 18 marnował takie sytuacje które z zamkniętymi oczami wykorzystał by Kaczorowski, a ten drewniak z 26 jest dużo gorszy od Diveckyego który też grał z tym numerem.

Babilon Team
Pit.
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 10:04
ciekawe, że ludzi na meczu jakoś 14 tysięcy, a biletów w kasie brakuje...

i co to za drużyna co u siebie nie umie wygrywać...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
proX
Kibic
Na forum od 7508 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 10:19
na tej stronie macie skrót z meczu do ściągnięcia link
trzeb sie zarejestrować, ale to trwa chwile...link do sciagniecia jest w newsach.

Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7044 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 11:16
Ej robił ktoś z was zdjęcia na meczu? Jak tak to wrzucicie na stronke;]

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6930 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 12:29
Jezeli wszystko pojdzie dobrze to już w PP bedziemy mogli zrewanżować się Lechowi i pokazac z lepszej strony pod względem kibicowskim a nie jak wczoraj lipa ;/ Przydało by się dac kogoś kto by rozkręcał doping pod krytą. A jeżeli chodzi o mecz to obie drużyny miały swoje sytuacje, jednakże tylko Lech potrafił je wykorzystać. Gdybyśmy wykorzystali coś jeszcze przed 2-0 dla Lecha (zresztą ten strzał Bąka był zdecydowanie do obrony) to może byśmy się cieszyli z 3 punktów (ewentualnie z jednego).

kus
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 12:36
Firley ale po co ktos pod kryta? Niech najpierw mlyn sie ogarnie, temat omawiany setki razy nie widze sensu zaczynania dyskusji o tym po raz kolejny. Ja nie wiem czy to wstyd jest sobie poskakac przy spiewaniu albo klaskac? Zreszta, najpierw trzeba spiewac ;] Co do meczu w drugiej polowie leszek mial jedna okazje w ostatniej minucie ktora wykorzystal, bramka na 0:2 to ewidentny blad Radka.

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 6995 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 12:40

Boys napisał:  
Dobrze by bylo pomyślec o tym meczu ,a szczegolnie o dopingu.Żeby lech byl w 600 masek i lepszy doping mieli... Jak ktos nie spiewa to wziaść go za fraki i do widzenia, przymusem tu nikt go nie trzyma . Najlepiej zrobic tak zeby takich gowniarzy nie wpuszczać. Chlopczyk ma 130cm i sie wbija na piekło.Ostatnio przglądalem fotki z roznych meczow innych klubów i np. na arce czy na lechu to nie przypominam se takich gowniarzy jak sa u nas. Wystarszy 6 osób zeby obstawić wejsca, a napewno bedzie wiecej osob pełnoletnich bedzie przychodzilo na 11 i 12. To jest moje skromne zdanie ...

Popieram to !!Wyje** małych gnojów :D

Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 12:43
Ale co z tego że młyn jak tylko on śpiewa. Trzeba coś zrobić na całym stadionie. A z młynu wywalać te dzieci. Młyn powinien byc min od 16-17 lat. I powinniśmy bardziej dopingawać swoją drużynę a nie tyrać przeciwnika.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6930 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 12:49

kusik napisał:  
Ja nie wiem czy to wstyd jest sobie poskakac przy spiewaniu albo klaskac? Zreszta, najpierw trzeba spiewac ;] .

Tak moim zdaniem właśnie o to chodzi. Na 100% jest wiele osób które chciałyby śpiewem pomóc drużynie, jednak nie chcą się pchac na młyn (może się boją, może wolą posiedzieć pod krytą żeby ich nie zmoczyło jak coś), jednak wstydzą się śpiewać, skakac itp bo inni wokół nich nie śpiewają a jak ktoś się wyrwie i zacznie to się na niego gapią jak na debila...Młyn prędzej czy później wróci do świetności (mam nadzieję) a jak kryta by również śpiewała to doping by wyglądał duużo lepiej.

Ostatnio edytowany przez: Prawy jegomość, 17 września 2006, 12:55 [1 raz(y)]

Macias
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:03
Obrazek jpg wstawiony na forum
Zwróccie uwage na ręke Lilo :D

BadBoy
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:08

Macias napisał:  

Nie no przesadził ;]

No One Like Us....We don't Care...
mem
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:25

badboy napisał:  

Macias napisał:  

Nie no przesadził ;]

Jeżeli Lilo to ten z 14 to się zachował tak jak powinien... ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
BadBoy
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:28
Zadaje sobie pytanie jak 600 twarzy moze skrecic taki doping ze 12tyś zamiast zagluszac do z bezsilnosci tylko gwiżdże...Przed meczem zauwazylem ze do mojego sektora wbija sie...Sandał...No i doping z młyna wyglądał jak wyglądał, nie wiem co się porobiło ale moim zdaniem ten człowiek powinien jak najszybciej wrócic do "gniazda" tam gdzie jego miejsce!!!Przeciez nikt nie potrafi tak "żyć" i tak poderwac ludzi do spiewania jak on. Fakt ze niektore przyspiewki rozkrecane przez niego byly conajmniej kontowersyjne, jednak poza tym Sandał jest dla mnie numero uno!

No One Like Us....We don't Care...
M.
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:43

badboy napisał:  
Zadaje sobie pytanie jak 600 twarzy moze skrecic taki doping ze 12tyś zamiast zagluszac do z bezsilnosci tylko gwiżdże...Przed meczem zauwazylem ze do mojego sektora wbija sie...Sandał...No i doping z młyna wyglądał jak wyglądał, nie wiem co się porobiło ale moim zdaniem ten człowiek powinien jak najszybciej wrócic do "gniazda" tam gdzie jego miejsce!!!Przeciez nikt nie potrafi tak "żyć" i tak poderwac ludzi do spiewania jak on. Fakt ze niektore przyspiewki rozkrecane przez niego byly conajmniej kontowersyjne, jednak poza tym Sandał jest dla mnie numero uno!

Widocznie juz tam nie jest Jego miejsce!! Tu bym dyskutowal B tez potrafi dobrze ogarnac nie mowie juz o P. :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:45
badboy nie przesadzaj ostatnie 20 min i pierwsze 15 (?) bylo dobre.

Co do samego meczu, to wlasnie obejrzalem skroty i Pogoń powinna miec 2 karne a 1 to juz ewidentnie. Pierwszy po faulu na Trałce - moze troche problematyczny ale dla mnie jak najbardziej sluszny, a drugi po rece lechity to juz 150 procent pewnym - wybil sobie pilke do przodu reka i karny jak cholera.
Gdyby Anderson wykorzystal ta sytuacje sam na sam to Pogon moglaby ten mecz spokojnie wygrac.
Swoja droga gra ww Andersona bardzo mi sie podoba, paru ostatnich meczach zagral naprawde kapitalnie.

ARO
Kibic
Na forum od 7784 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 13:50

Maciek87 napisał:  
Lech nas "zjadł" i na boisku i na trybunach.

Może i Ciebie "wpierdol..ł" bo mnie w ogóle, mów za siebie.

Stary
Kibic
Na forum od 8677 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 14:05
Na trybunach na tle lecha zaprezentowalismy sie jak kmioty z zabitej dechami dziury, na boisku zreszta nie lepiej :(. Jesli ktos tego nie dostrzega to zycze milego zycia w Matrixie.

V...
Kibic
Na forum od 8587 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 14:29
Chwila malego terroru w 2 polowie po 50min gdy byl slaby doping i od razu przez 10min spiew "Pogon, Pogon MKS..." bylo na bardzo dobrym poziomie jak na nasz mlyn...szkoda, ze reszta stadionu dala wtedy dupy. A doping mlynu byl ostatni raz tak dobry jak P. rozkrecal "hej MKS..."

P.S. na innym foto bylo widac jak jakis czarny sedziego w dupe z kolanka kopie;)

MKS
gregm
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 14:33

Stary napisał:  
Na trybunach na tle lecha zaprezentowalismy sie jak kmioty z zabitej dechami dziury, na boisku zreszta nie lepiej :(. Jesli ktos tego nie dostrzega to zycze milego zycia w Matrixie.

doping w głownej mierze zalezy od wyniku i gry,a że mecz sie tak ułozył....

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
WNB
Kibic
Na forum od 7136 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 14:49
Podoba mi się z tego co prezentuje na boisku Lilo,gość szarpie na flance,ponadto wydaje mi sie że jako jedyny z brazylijskiej bandy pomału przywiązuje się do barw,klubu.Takich grajków lubię i szanuję.

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005