Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 12:38

trib napisał:  

a ja tez przez caly mecz z Sigma wpierdalalem slonecznik:] bo to jest dobry odstresowywacz a jak na ich gre patrzylem to mnie kurwica brala. na wyjazdy tez nie jezdze ze wzgledow finansowych. to co to kurwa znaczy ze sie do uspienia nadaje??:D jak to Kusik napisal prawdziwy kibic jest z druzyna na dobre i na zle(ja ostatnio opuscilem mecz z Piastem Gliwice jak jeszcze w 2 lidze bylismy bo w robocie bylem), a nie dlatego ze drze ryja przez 90 minut, na mlyn chodze i dre morde razem z innymi, teraz na Sigmie bylem na 5 bo ochrony nie bylo i chujnia coraz wieksza sie na mlynie robi przez tych gowniarzy 10letnich i zagubione rodziny ktore tam przez pomylke przychodza. jak to widze to mi sie odechciewa

zamiast wpierdalac slonecznik moglbys podopingowac to lepszy odstresowywacz, zapewniam, dobrze ze nie wszyscy mysla tak jak Ty, bo by naprawde sama gowniazeria zostala, Tobie sie odechciewa ale szutka jest zostac i ciagnac to choc nadzieja juz stracona ;P. Ja przychodze na mecz aby poczuc atmosfere, ogladac go to ja sobie moge w telewizji w domciu. pozatym jak obejzalem skroty w tv to wcale tak zle nie grali ;P

ps. byles na 5 i pewnie zajeles miejsce jakiemus placzkowi,ktory wylewa zale piszac list opublikowany na "v" :D

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kus
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 12:41
Kryniu567 nie wiem czy sie smiejesz z mojej wypowiedzi czy po prostu zgadzasz sie ze mna mniejsza o to. YaRek właśnie to mam na myśli :) W tamtym sezonie (za Les'a) przegapilem tylko mecz z Odra 1:7 porazka przyczyny juz nie pamietam. Dobrze, ze mamy troszke prawdziwych kibicow.

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 12:42

MKSkibol napisał:  

Wuju napisał:  
komentarze z oficjalnej

poczytajcie, turlam się ze śmiechu jak to czytam :D

Powinna wejść Policja i nas spałować hehehe ale on jest pojebany pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!

Czy ktoś musi jeździć na wyjazdy, aby być kibicem? Ja z chęcią bym jeździł, ale brak funduszy... Zastanów się co piszesz, bo już z kilku twoich postów nie wyrabiam..

Szczecińska albo żadna!
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 12:57

Kusik napisał:  
Kryniu567 nie wiem czy sie smiejesz z mojej wypowiedzi czy po prostu zgadzasz sie ze mna mniejsza o to. YaRek właśnie to mam na myśli :) W tamtym sezonie (za Les'a) przegapilem tylko mecz z Odra 1:7 porazka przyczyny juz nie pamietam. Dobrze, ze mamy troszke prawdziwych kibicow.

ja ciebie tylko poparłem :d

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
tribu
Kibic
Na forum od 7815 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:16

Shivan napisał:  

trib napisał:  

a ja tez przez caly mecz z Sigma wpierdalalem slonecznik:] bo to jest dobry odstresowywacz a jak na ich gre patrzylem to mnie kurwica brala. na wyjazdy tez nie jezdze ze wzgledow finansowych. to co to kurwa znaczy ze sie do uspienia nadaje??:D jak to Kusik napisal prawdziwy kibic jest z druzyna na dobre i na zle(ja ostatnio opuscilem mecz z Piastem Gliwice jak jeszcze w 2 lidze bylismy bo w robocie bylem), a nie dlatego ze drze ryja przez 90 minut, na mlyn chodze i dre morde razem z innymi, teraz na Sigmie bylem na 5 bo ochrony nie bylo i chujnia coraz wieksza sie na mlynie robi przez tych gowniarzy 10letnich i zagubione rodziny ktore tam przez pomylke przychodza. jak to widze to mi sie odechciewa

zamiast wpierdalac slonecznik moglbys podopingowac to lepszy odstresowywacz, zapewniam, dobrze ze nie wszyscy mysla tak jak Ty, bo by naprawde sama gowniazeria zostala, Tobie sie odechciewa ale szutka jest zostac i ciagnac to choc nadzieja juz stracona ;P. Ja przychodze na mecz aby poczuc atmosfere, ogladac go to ja sobie moge w telewizji w domciu. pozatym jak obejzalem skroty w tv to wcale tak zle nie grali ;P

ps. byles na 5 i pewnie zajeles miejsce jakiemus placzkowi,ktory wylewa zale piszac list opublikowany na "v" :D

ja na kazdym ligowym jestem na 12 i sie odstresowywuje drąc sie ale od czasu do czasu lekka odmiana sie przydaje;) chociaz na 12tce jak sie jest to tej kopaniny sie przynajmniej przez 90 minut nie oglada:D

100% PD
Valdios
Kibic
Na forum od 7378 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:18

maniek^^ napisał:  
PRAWDA JEST TAKA!
Sprawdzałem wypoiwedzi 3/4 z was przed meczem i komentarzy.
Jaraliście sie Pogon Pogon Pogon 2:0 bedzie pojedziemy ich, jestesmy najlespi jooooo.
A PO MECZU?
Pogon nie ma szans w lidze, jestesmy zerowi, mamy slabych zawodnikow, po co zapisywalismy sie do intertoto... ITD ITP!

DUmni po zwycięstwie wierni po porażce tak tez skandujecie! I co? Nic!

Prooponuje zapomniec o meczu i nie martwić się. A Ci którzy komentuja na Pogońszczecin.pl ze kibice byli zalosni niech spier... Bo pewnie siedzili na rodzinnym i wpierda..li słonecznik i nie wiedzieli jaka tam panowala atmosfera na poczatku i koncu.

Ja położyłęm na ta przegrana i dalej uważama że "Nasza Pogoń najlepsza w polsce jest...".

Pzdr

"DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE,WIERNI PO PORAŻCE!!!"
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7670 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:34
Nie udało sie wieć trudno życie toczy się dalej, przeicez w przyszlosci mozemy zagrać z lepszym zespołem niż Borussia. Nie przejmujcie sie , będzie dobrze. Zawsze trzeba miec nadzieje a jezeli sie nie uda to nigdy sie nie zrazac.

P.S-Mimo skubania słoneczniku można śpiewać :)

Pozdro

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:41

trib napisał:  

Kusik napisał:  

MKSkibol napisał:  

pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!

Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. A Ty na ilu byles wyjazdach? :) Ja w tym sezonie za duzo ich nie mialem Grodzisk - Wa-wa - Wronki ale jezdzilem jak moglem :)

nareszcie jakas sensowna wypowiedz. jestem ciekawy ilu z was: teraz wielkich kurwa kibicow chodzilo na mecze jak spadalismy do 2 ligi, dostawalismy u siebie 7:1 z Odrą... zjawil sie Antoś, zaczeli cos grac i odrazu wszyscy sie wielcy kibice zrobili. ja znam paru takich wlasnie wielkich kibicow co sie chwala ze na wyjazdy jezdza a byli na Lechu i Amice...:P wielcy wyjazdowicze:D

Chujnia bedzie jak wiekszosc pomysli tak jak Ty ze za duzo gowniarzy wiec po co przychodzic na 11,12...a jak by wiekszosc przestala pierdolic od rzeczy i przyszla na mlyn to nie byloby tak zle wiekowo.

www.sectorshop.net
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:49

trib napisał:  

Właśnie w tych trudnych chwilach powinieneś być na młynie i pomagać w dopingu, a nie siedzieć na 5 sektorze wszystko krytykując...

Co do małolatów - pamiętaj, że to oni za 7-10 la będą podtrzymywać doping :)

Szczecińska albo żadna!
tarpan
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 13:50

YaReK napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. D

Ale weź pod uwagę również to, że na mecz w Szczecinie to każdy możę przyjść...to raczej nie jest trudne, wyjazdy mają większą range. Dla mnie prawdziwi kibice to byli Ci którzy chodzili na mecze za czasów GÓWNOdora, kiedy Pogoń przegrywała wszystko a bilety kosztowały ponad 20zl....dla tych ludzi szacunek.

eh to były czasy mam nadzieje że już nigdy nie bede musiał sam jezdzic na mecze z mojego osiedla i słuchać tych wszystkich szyderstw kiedy wracałem z Twardowskiego, ale nie żałuje tego ,przynajmiej teraz to ja moge powiedzieć, gdziescie kur... byli kiedy ja za
gondora na wszystkie mecze biegałem:?

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 14:58

YaReK napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. D

Ale weź pod uwagę również to, że na mecz w Szczecinie to każdy możę przyjść...to raczej nie jest trudne, wyjazdy mają większą range. Dla mnie prawdziwi kibice to byli Ci którzy chodzili na mecze za czasów GÓWNOdora, kiedy Pogoń przegrywała wszystko a bilety kosztowały ponad 20zl....dla tych ludzi szacunek.

Ja tez bylem na wszystkich meczach za Lesa, ale jak dla mnie nie ma czegos takiego jak "prawdziwy kibic". Dzisiaj takie stwierdzenie jest raczej nierealne. Prawdziwy kibic nie napierdala sie na wlasnym stadionie z kolega obok, nie robi wioski na cala Polske, nie wyrywa krzeselka ze zlosci, ze Milar nie strzelil z 5 metrow. Sa kibice lepsi i gorsi. Ci lepsi chodzili na mecze, gdzie Pogon dostawala baty i darli pyska w nieboglosy. Gorsi siedzieli w domu i sluchali radia, ale to tez KIBICE. Nie trzeba przeciez chodzic na kazdy mecz, aby udowadniac, ze jest sie kibicem. Jesli kogos nie stac, a ma na scianie plakaty Dymka, Jaskulskiego czy Miazka to dajcie mu spokoj i nie cudujcie jacy to jestescie wspaniali bo zrobiliscie zadyme na wyjezdzie...Szczerze mowiac, nie podobalo mi sie gdy banda "ynteligentow" starala sie wpieprzyc kilku gosciom na VIPach na ostatnim meczu. Na cholere taki cuda? Nie lepiej pospiewac (choc czasem marnie to wychodzi, ale to inny temat) i pozartowac??

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 15:37

eJay napisał:  

YaReK napisał:  

Kryniu567 napisał:  

Ja tez bylem na wszystkich meczach za Lesa, ale jak dla mnie nie ma czegos takiego jak "prawdziwy kibic". Dzisiaj takie stwierdzenie jest raczej nierealne. Prawdziwy kibic nie napierdala sie na wlasnym stadionie z kolega obok, nie robi wioski na cala Polske, nie wyrywa krzeselka ze zlosci, ze Milar nie strzelil z 5 metrow. Sa kibice lepsi i gorsi. Ci lepsi chodzili na mecze, gdzie Pogon dostawala baty i darli pyska w nieboglosy. Gorsi siedzieli w domu i sluchali radia, ale to tez KIBICE. Nie trzeba przeciez chodzic na kazdy mecz, aby udowadniac, ze jest sie kibicem. Jesli kogos nie stac, a ma na scianie plakaty Dymka, Jaskulskiego czy Miazka to dajcie mu spokoj i nie cudujcie jacy to jestescie wspaniali bo zrobiliscie zadyme na wyjezdzie...Szczerze mowiac, nie podobalo mi sie gdy banda "ynteligentow" starala sie wpieprzyc kilku gosciom na VIPach na ostatnim meczu. Na cholere taki cuda? Nie lepiej pospiewac (choc czasem marnie to wychodzi, ale to inny temat) i pozartowac??

dodaj jeszcze ze wg Ciebie prawdziwi kibice to bierni ogladacze, ewentualnie moga miec plakaty na scianach i sluchac meczow w radio. Pozdrowienia

MKS Pogoń Szczecin Polska
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 15:53

eJay napisał:  

Prawdziwy kibic nie napierdala sie na wlasnym stadionie z kolega obok, nie robi wioski na cala Polske,

Poczytaj sobie niektóre komentarze na oficjalce to dopiero wtedy zobaczysz co to "robienie wioski na cala Polske".

eJay napisał:  
nie wyrywa krzeselka ze zlosci, ze Milar nie strzelil z 5 metrow.

Prosze Cie....jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktos wyrywał krzesełka z takiego powodu...

eJay napisał:  
Sa kibice lepsi i gorsi. Ci lepsi chodzili na mecze, gdzie Pogon dostawala baty i darli pyska w nieboglosy. Gorsi siedzieli w domu i sluchali radia, ale to tez KIBICE. Nie trzeba przeciez chodzic na kazdy mecz, aby udowadniac, ze jest sie kibicem.

Mowa była o PRAWDZIWYM KIBICU a nie o KIBICU :]

eJay napisał:  
nie cudujcie jacy to jestescie wspaniali bo zrobiliscie zadyme na wyjezdzie...

nikt tutaj czegoś takiego nie robi.

eJay napisał:  
Szczerze mowiac, nie podobalo mi sie gdy banda "ynteligentow" starala sie wpieprzyc kilku gosciom na VIPach na ostatnim meczu. Na cholere taki cuda? Nie lepiej pospiewac (choc czasem marnie to wychodzi, ale to inny temat) i pozartowac??

Mi się też nie podoba szereg rzeczy i co z tego?

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
U-96
Kibic
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 18:14
to ja powiem ze za gondora bylem na wszystkich meczach i kilku wyjazdach ( w tym 9:0 w Zabrzu, po tym meczu stwierdzilem ze bede kibicowal Pogoni az po grob ;) )

Szlugi, wóda, gołe baby !
ManU
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 18:58

U-96 napisał:  
to ja powiem ze za gondora bylem na wszystkich meczach i kilku wyjazdach ( w tym 9:0 w Zabrzu, po tym meczu stwierdzilem ze bede kibicowal Pogoni az po grob ;) )

Hehe - w mysl zasady gorzej juz nie bedzie?:D pzdr
A co do tematu o prawdziwych kibicach -wszyscy co chodza na mecze Pogoni i chca by ona wygrala sa jej kibicami i tyle. Nie ma czegos takiego jak prawdziwy kibic - sa lepsi i gorsi - ale ciezko to okreslic bo nie ma kryteriow. teoretycznie liczy sie wiernosc i zaangazowanie, no ale qrde nawet czlowiek ktory naprawde Pogon kocha i robi dla niej wszystko gdy jest gburem, glupkiem czy chamem na szacunek czy sympatie nie zasluguje. I odwrotnie, wiec nie ma co oceniac. Ogolnie szacunek dla tych ktorym sie chce- bo to nie ejst tak ze ultrasi sa najbardziej pomyslowi i inteligentni na stadionie, a hoolsi najsilniejsi. Wiele ludzi ma mozliwosci, ale brak im zaangazowania w sprawy klubu - co nie znaczy ze sa oni zlymi kibicami. Poza tym bardzo wazna role odgrywaja pieniadze - nie wszystkich stac na bilet na mecz u siebie - a co dopiero na wyjazd. Dlatego nawet jak ktos nie chodzil na emcze za Gondora nie moze byc teraz za to szykanowany - bo np ja nie mialem sumienia brac od rodzicow pieniedzy na tak beznadziejne mecze, z ktorego zyski szly zreszta do kasy tego pseudoprezesa (co nie znaczy ze na mecze nie chodzilem - znajdowalo sie sposoby ;)) Ogolnie niech kazdy robi tyle ile moze i bedzie dobrze. A kazdy moze dobrze na meczu sie bawic, kazdy moze dopingowac - i w sumie jedynie brak dopingu moze nas u innych deprymowac (ale i na to sa usprawiedliwenia - poza mlynem troche niezrecznie ejst sie wychylac i spiewac samemu - choc jak sam zauwazylem czasami jeden czlowiek ejst w stanie poderwac innych - a znow nie wszystkim wypada sie pojawiac na mlynie ze wzgledu na ze tak powiem obciachowe gowniarskie (chodzi mi o wiek, ale tez zachowanie) towarzystwo.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Sampaio
Kibic
Na forum od 8020 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 19:35

MKSkibol napisał:  
Powinna wejść Policja i nas spałować hehehe ale on jest pojebany pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!

Ach... właśnie poczułem sie niedoceniany i zrobiło mi sie smutno... Wpierdalam słonecznik co mecz tak jak mama kazała, nie wiem co to znaczy wyjazd (bo Grodzisk to raczej wycieczka krajoznawcza), no i nawet nie biore udziału w awanturach (bo jakoś nie czuję klimatu)... Może chociaż uratuje mnie fakt, że w ciagu kilkunastu lat opuściłem jakieś 10-15 meczów bo akurat miałem cos ważniejszego do roboty. Jak tak bedziesz dogłebnie analizował te wszystkie wyjazdy i kibicowskie dokonania to bądź pewien, że zawsze znajdzie się ktoś bardziej kumaty, i ode mnie, i od Ciebie też, Szanowny Kolego buhaha To tyle w temacie...

A tak poza tym, to dzięki Sigmie wiemy chociaż na jakim etapie jest drużyna, bo letnie sparringi z trzecioligowcami nie są wystraczająco miarodajne... Znowu pewnie wkleją kilku canarinhos do składu i bedziemy sie ogrywać aż do kwietnia... Mam nadzieję, że chociaż w tym sezonie aklimatyzacja będzie przebiegała sprawniej, bo w październiku może byc juz za zimno i zbyt mokro dla naszych latynoskich gwiazdeczek.

P.S. Dla mnie nawet towarzystwo które spierdala w chatę w 85 minucie to też kibice.... Chujowi co prawda, bo niezbyt zaanagażowani uczuciowo lub o słabych nerwach, ale jednak kibice. Każdy ma tam jakieś swoje priorytety. Jeden przychodzi, bo stadion uważa to miejsce za swój drugi dom, a meczowych ziomali za rodzinę. Inny z kolei pojawia się żeby przy okazji się rozstresować i obejrzeć grajków w akcji, a jeszcze inny przyłazi pozrzędzic bo w domu nie ma na co, a akurat to mu dobrze wychodzi. No ale z tym spierdalaniem, to jak z przedwczesnym wytryskiem - trzeba walczyć aż do skutku :) bo wieśniacko to wygląda... a co gorsza, może się szybko rozprzestrzenić.

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 11 lipca 2005, 19:50 [2 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
BzM
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 19:55

MKSkibol napisał:  

A tak z ciekawości, napisz ile Ty masz już wyjazdów (i takie dalsze wymień). Z góry dzięki
PS. Teksty ze słonecznikiem i kiełbaskami jest już nudny...

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 20:21
Przytoczę cytat z GW po meczu ;)

Z upływem czasu robiło się nudno, a spragnieni brameki kibice zaczęli gwizdać na szczecinian.
-Szkoda, że fani zamiast nam pomóc w takich momentach, gwiżdżą.To wcale nie pomaga, tylko odbiera ochotę do walki- żalił się po meczu Przemysław Kaźmierczak, pomocnik Pogoni.

Jak czytam takie teksty w wykonaniu naszej gwiazdki, to mi się wymitować chce...
Chłopaczek nic nie biega, chodzi po boisku, gra mozolnie, i on oczekuje , że wszyscy będą mu bili brawo ? On jest chyba niepoważny. Powoli tracę do niego resztki sympatii, bo on udaje się za wielkiego piłkarza, a wydaje się jakby przy wychodzeniu na boisko głowę zostawiał w szatni....

tribu
Kibic
Na forum od 7815 dni

*

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 20:58

Macias napisał:  
Przytoczę cytat z GW po meczu ;)

Z upływem czasu robiło się nudno, a spragnieni brameki kibice zaczęli gwizdać na szczecinian.
-Szkoda, że fani zamiast nam pomóc w takich momentach, gwiżdżą.To wcale nie pomaga, tylko odbiera ochotę do walki- żalił się po meczu Przemysław Kaźmierczak, pomocnik Pogoni.

Jak czytam takie teksty w wykonaniu naszej gwiazdki, to mi się wymitować chce...
Chłopaczek nic nie biega, chodzi po boisku, gra mozolnie, i on oczekuje , że wszyscy będą mu bili brawo ? On jest chyba niepoważny. Powoli tracę do niego resztki sympatii, bo on udaje się za wielkiego piłkarza, a wydaje się jakby przy wychodzeniu na boisko głowę zostawiał w szatni....

tez brechtalem dzisiaj jak to przeczytalem:P Kaziu forme gdzies zostawil na imprezie i ktos mu ją chyba podpierdolil...

100% PD
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 21:51
jakis typek z Czech zapodal na Oficjalce:

oficjalka

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758487548 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005