Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Berni_MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:38
Panik jest słabym trenerem.Pietrzak tez nie jest doskonałym ale Pogoń nieźle grała(oprócz w meczu z Amicą).Pietrzak grał bardziej ofensywną i otwartą grę(chociaz Pogoń pięknie też nie grała),a Panik raczej "szachy".Wole widowiskową i otwarta gre,ale można też szybko stracic gole i wygrać albo przegrać wysoko.Mam nadzieje że Panik troche poprawi grę Pogoni i będą wyniki albo tylko wyniki,Bo Ptak szybko nie zwolni Panika.Oby było lepiej z Portowcami i z grą i z wynikami :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:48
Panik slaby trener a wiesz chociaz co robil przed trenowaniem w Szczecinie? wprowadzil FC Zlin do pierwszej ligi czeskiej, a liga czeska jest o wiele lepsza niz polska. Wszystkie wasze opinie "anty Panik" mowia o remisach i szachah. Ale zadajac sobie pytanie. Czy Pietrzak wygral jakis wazny mecz? Sigma Wisła wazne mecze i nie slysze krytkiki. Amica tak samo przyszlo do rywala powaznego porazka 4:1. Za Panika wygrana 1:0

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:56

Plus napisał:  
Panik slaby trener a wiesz chociaz co robil przed trenowaniem w Szczecinie? wprowadzil FC Zlin do pierwszej ligi czeskiej, a liga czeska jest o wiele lepsza niz polska.

Coz za sukces... jakby wprowadzil ich do LM moze bym mu dal jeszcze szanse, ale jak widze co po raz kolejny wyprawia z nasza druzyna to az mnie krew zalewa.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 23:10
dla rozladowania napiecie jakie sie wytwarza miedzy obiema stronami pamietajmy, ze to pilkarze graja i pokazuja swoje umiejetnosci :]
trener to polowa sukcesu

Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 00:31

Cobra_S napisał:  
dla rozladowania napiecie jakie sie wytwarza miedzy obiema stronami pamietajmy, ze to pilkarze graja i pokazuja swoje umiejetnosci :]
trener to polowa sukcesu

W naszym przypadku trener to chyba olowa porazki ;) A Plus zdaje sie ze zaczynasz sie gotowac jak najezdza sie na Panika. A odgryzasz sie tym ze Pietrzak jest slabszy... Ja np nie mowie ze z Pietrzaka dobry trener ale wole go niz Panika bo bardziej podoba mi sie jego pomysl na gre Pogoni

spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 01:29
Szybko Rossy nie obejzymy:) bo.. oto wypowiedz A.Ptaka

Obronę widziałem już w znacznie lepszej dyspozycji, środek i atak też, brak było spójności w grze zespołu, a najbardziej rozczarowała mnie postawa brazylijskiego zawodnika Assisa Rosy. Nie wiem dlaczego, ale zarówno trener Pietrzak, jak i teraz trener Panik uważają tego piłkarza za przydatnego w zespole. W meczu z Górnikiem był moim zdaniem bardzo słabym ogniwem w Pogoni, co potwierdzili także kibice, negatywnie reagujący na zagrania w wykonaniu Brazylijczyka. Rozważam jedno wyjście. We wrześniu, zgodnie z zapisem w umowie, nastąpi rozwiązanie tego kontraktu.

Teraz wine zgonil na trenerow:)Reasumujac skoro Ptak nie ustala skladu tylko Panik to Panik uwazajac Rose za dobrego pilkarza powinien go wystawic w nastepnym meczu...Ale po tej wypowiedzi Rosa na boisku napewno sie nie pojawi(Bogu dzieki) a co za tym idzie managero nie ustala skladu:PPPPP

,,Vi är överallt,,- POGON
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 01:33

Jay-J napisał:  
A poza tym czekalem az sie ustosunkujesz do mojego postu, bo lubie z Toba polemizowac... ;)

Phi, też mi coś, każdy lubi ze mną polemizować ;) ;) ;)

Co do Twojego postu...
Pytasz
  Cytat:  
No ale kiedy on ma zdobyc te umiejetnosci by stac sie od niego lepszym?

Nie jest kwestią "kiedy", lecz w jaki sposób. Powtarzam więc jeszcze raz - mój zarzut wobec Fabiniaka polega na tym, że nie potrafi łapać piłki, ma zwyczajnie chujową technikę chwytu. Udział w meczach nie podniesie u niego tej umiejętności, a jej brak z pewnością spowoduje kolejne błędy, które tym razem zostaną wykorzystane. Mało tego - Fabiniak z pewnością zdaje sobie sprawę ze swoich braków. Jeżeli teraz zostanie zagłaskany, to osiądzie na laurach i uzna, że nie trzeba się już rozwijać, bo miejsce w składzie i tak ma. Sumując - Fabiniak ma potencjał by stać się nr 1 w Polsce na tej pozycji (zajebiste warunki fizyczne, zajebista zwinność i refleks jak na jego wzrost, odwaga), ale musi wykonać zajebisty kawał roboty, aby wyeliminować braki. W innym razie zacznie się cofać w rozwoju i będziemy mieli kolejny zmarnowany talent, a tego chyba nikt nie chce.

Cytat:  
Czy Casillas ktory zdobyl miejsce w skladzie Realu w czasie kontuzji Illgnera byl od niego lepszy? Na pewno nie - mial 18 lat, zero doswiadczenia i slabsze warunki fizyczne.

Casillas był już wtedy bramkarzem niemal kompletnym - brakowało tylko doświadczenia, czyli elementu który można wyrobić tylko poprzez regularną grę. Zupełnie inny przypadek niż Fabiniak, nie najlepszy przykład.

Cytat:  
Od pewnego czasu cos sie zmienia - mlodzi coraz czesciej sie przebijaja do pierwszych skladow swoich druzyn i z reguly z bardzo dobrym skutkiem (Blaszczykowski, Brozek, Klatt, Smolinski, Fabianski, Rzezniczak... to tylko pare przykladow).

Brożek i Rzeźniczak to ogromne talenty, którym właściwie brakuje tylko paru rzeczy - doświadczenia, ogrania i pewności siebie. Nic więc dziwnego, że grają w I składzie - gdyby Fabiniak umiał łapać piłkę, to także nie miałbym nic przeciwko jego grze. Błaszczykowskiego i Fabiańskiego nie uważam za dobrych piłkarzy, mają przerażające braki w wyszkoleniu i obawiam się że są one nie do nadrobienia, są bardzo przereklamowani i nigdy nie przekroczą poziomu solidnego ligowca. Klatt i Smoliński to przypadki najbardziej zbliżone do Fabiniaka - mają talent, ale mają też ogromne braki i zostali wrzuceni na głęboką wodę zanim te braki nadrobili. Efekt? Smoliński więcej czasu spędza na baletach i w solarium niż na treningach - na 100% będzie to zmarnowany talent, praktycznie od roku nie zagrał dobrego meczu. Klatt gra w tej rundzie katastrofalnie, nie rozegrał ani jednego przyzwoitego meczu - w Bełchatowie zdobył wprawdzie 3 bramki, ale w tych sytuacjach nawet moja babcia by strzeliła.

Cytat:  
Czas postawic na mlodych tez w reprezentacji, a to zaprocentuje w przyszlosci.

Czas postawić na młodych - to fakt. Ale muszą oni coś sobą reprezentować. I co najważniejsze - nie mogą być noszeni na rękach, gdy tylko kilka razy kopną prosto piłkę. Muszą się rozwijać i mieć do tego chęci oraz warunki.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 06:08

Szołn napisał:  

Jay-J napisał:  
A poza tym czekalem az sie ustosunkujesz do mojego postu, bo lubie z Toba polemizowac... ;)

Phi, też mi coś, każdy lubi ze mną polemizować ;) ;) ;)

Co do Twojego postu...
Pytasz
  Cytat:  
No ale kiedy on ma zdobyc te umiejetnosci by stac sie od niego lepszym?

Nie jest kwestią "kiedy", lecz w jaki sposób. Powtarzam więc jeszcze raz - mój zarzut wobec Fabiniaka polega na tym, że nie potrafi łapać piłki, ma zwyczajnie chujową technikę chwytu. Udział w meczach nie podniesie u niego tej umiejętności, a jej brak z pewnością spowoduje kolejne błędy, które tym razem zostaną wykorzystane. Mało tego - Fabiniak z pewnością zdaje sobie sprawę ze swoich braków. Jeżeli teraz zostanie zagłaskany, to osiądzie na laurach i uzna, że nie trzeba się już rozwijać, bo miejsce w składzie i tak ma. Sumując - Fabiniak ma potencjał by stać się nr 1 w Polsce na tej pozycji (zajebiste warunki fizyczne, zajebista zwinność i refleks jak na jego wzrost, odwaga), ale musi wykonać zajebisty kawał roboty, aby wyeliminować braki. W innym razie zacznie się cofać w rozwoju i będziemy mieli kolejny zmarnowany talent, a tego chyba nikt nie chce.

no fakt... pewnie Fabiniak grajac w meczach w treningach juz nie uczestniczy... Przeciez jedno (granie) nie wyklucza drugiego (zapierdalania na treningach). Pozatym Fabiniak ma juz 24 lata (z tego co sie orientuje). To kiedy ma te doswiadczenie łapac? W wieku 27 lat, 30? Pozatym... uwierz ze wole zeby grał Bartek i zebysmy stracili nawet z 5 bramek wiecej w sezonie, niż zeby grał frajerek Pesković.

POGOŃ SZCZECIN!
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 09:32

Bart1987 napisał:  
no fakt... pewnie Fabiniak grajac w meczach w treningach juz nie uczestniczy... Przeciez jedno (granie) nie wyklucza drugiego (zapierdalania na treningach). Pozatym Fabiniak ma juz 24 lata (z tego co sie orientuje). To kiedy ma te doswiadczenie łapac? W wieku 27 lat, 30? Pozatym... uwierz ze wole zeby grał Bartek i zebysmy stracili nawet z 5 bramek wiecej w sezonie, niż zeby grał frajerek Pesković.

Dobrze mowi , polac mu ! :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 09:42

Szołn napisał:  

Nie wydaje mi sie by spoczal na laurach majac za soba takiego bramkarza jak Peskovic, ktory ma poparcie Panika i Ptaka. Ciezko pracuje i z kazdym meczem wyglada lepiej. Jak napisal Bart - mecze nie wykluczaja treningow. Z tym ze na meczach zdobywa doswiadczenie i praktyke oraz zwieksza swoje umiejetnosci, a na treningach moze zdobyc tylko to ostatnie.

Cytat:  
Casillas był już wtedy bramkarzem niemal kompletnym - brakowało tylko doświadczenia, czyli elementu który można wyrobić tylko poprzez regularną grę. Zupełnie inny przypadek niż Fabiniak, nie najlepszy przykład.

Nie zgadzam sie ze byl wtedy juz niemal kompletny, bramkarz 18-letni ze slabymi warunkami, nie moze byc "niemal kompletny" gdyz ma za duze braki. Ale faktycznie od dziecka byl przygotowywany do gry na najwyzszym poziomie i nie bali sie dac mu szansy. U nas z poziomem jest inaczej a Bartek ma wieksze doswiadczenie, gdyz dluzej trenuje. Poki nie zawali jakiejs bramki - dajmy mu szanse.

Cytat:  
Czas postawić na młodych - to fakt. Ale muszą oni coś sobą reprezentować. I co najważniejsze - nie mogą być noszeni na rękach, gdy tylko kilka razy kopną prosto piłkę. Muszą się rozwijać i mieć do tego chęci oraz warunki.

Moj ulubiony przyklad - mistrzowie mlodziezowi. Wygrali niezwykle wazna impreze jak na ich wiek - ME i zaden z nich nie dostal nawet szansy w klubie. Teraz dopiero (4 lata po sukcesie!) niektorzy dochodza do glosu - Golanski (wreszcie dostal szanse w 1 lidze), Mila (on dostal najwczesniej i to zaprocentowalo), Grzelak, Kazmierczak, Lobodzinski czy Brozek (od dawna bylem zwolennikiem jego talentu, tylko mial jeden problem - nikt nie chcial dac mu szansy). Co by bylo gdyby wtedy dostali szanse? Zapewne wiekszosc z nich byla powolywana do kadry i spora czesc grala by za granica, a reszta trzasla polska liga. Oczywiscie niektorzy by sie nie sprawdzili, niektorym by uderzyla sodowka. Ale tak naprawde sie nigdy nie dowiemy. U nas mlodzi chlopcy w dobrych klubach nie beda zaglaskani - o to sie nie boje - bo maja za soba doswiadczonych pilkarzy ktorzy moga ich w kazdej chwili z dobrym skutkiem zmienic. Teraz co prawda mistrzow nie mamy ale mlodzi chlopcy dostaja szanse. I co najwazniejsze - wykorzystuja ja... to dobrze ze cos sie ruszylo w momencie gdy konieczna jest zmiana pokolenia w reprezentacji.

Obrazek gif wstawiony na forum
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 09:58

Plus napisał:  
Panik slaby trener a wiesz chociaz co robil przed trenowaniem w Szczecinie? wprowadzil FC Zlin do pierwszej ligi czeskiej, a liga czeska jest o wiele lepsza niz polska. Wszystkie wasze opinie "anty Panik" mowia o remisach i szachah. Ale zadajac sobie pytanie. Czy Pietrzak wygral jakis wazny mecz? Sigma Wisła wazne mecze i nie slysze krytkiki. Amica tak samo przyszlo do rywala powaznego porazka 4:1. Za Panika wygrana 1:0

2 liga czeska napewno nie jest lepsza niz polska:) To cie moge zapewnic:P Sigma wykorzystala nasza slabosc fizyczna, bo bylismy akurat po sezonie, oni zakonczyli rozgrywki wczesniej.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 10:33
Ciężko jest wyjaśnić niektóre decyzje trenera Panika z sobotniego meczu z Górnikiem Zabrze. Kibice jeszcze dziś zadają sobie pytanie – dlaczego z bosika zszedł wyróżniający się Rafał Grzelak, a pozostał Assis Rosa, który co rusz tracił piłkę? Nie mniejszym problemem dla sympatyków Portówców, jest odpowiedź na pytanie, dlaczego wprowadzony w drugiej połowie Elokan grał z lewej strony? - Elokan mnie zawiódł – mówi Bohumil Panik. - Mam duże wątpliwości czy jest on typem zawodnika, który nadaje się do gry przez 90 minut. Nieprędko wyjdzie na boisko.
Słowa szkoleniowca bulwersują tym bardziej, że piłkarz rodem z Kamerunu sprowadzany był do Pogoni jako prawy pomocnik lub napastnik i właśnie na tych pozycjach sprawdził się w meczu z Koroną Kielce, której w 50 minucie strzelił gola.

Cytat:  
pogon.v.pl

Don't PANIK :D

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 11:43
"Dajcie temu Panikowi spokoj i czas, niech popracuje pol roku i zobaczymy. Wam rzaden trener sie nie podoba." - mowil po meczu z Gornikiem Grzesiek Matlak do jednego goscia, ktory jechal Panika. I Grześ ma wiele racji, my naprawde nie wiemy co w trawie piszczy, ale pilkarze chca Czecha, wiec musi byc dobry. -- info z 1 reki

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Jankes
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 11:44

Plus napisał:  

człowieku zastanów sie co ty mówiszidiota wyskakujesz tu z 2 ligą Czeską też mi wielki wyczyn, reprezentacje Czech mu powinni za to dać. Zobacz co on wyprawia zmienia najlepszego na boisku Grzelaka a zostawia Rose bo mówi że Rosa założenia taktyczne wykonałhahaha że Elokan go zawiódł i nieprędko wejdzie na boiskoidiota jego teksty jeszcze bardziej go ośmieszają:]

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 12:35
Ale Panik jest P......y!Mówi że Rosa zagrał dobrze taktycznie.Przecież on nawet celnie nie podał a Rosa zresztą grał jako defensywny pomocnik to jako"defensor" też słabo grał.Poprostu Rosa i Panik są słabi.Oby Panik poprawił grę i wyniki Portowców,ale rozbraja z wypowiedziami że Rosa dobrze zagrał i wogóle inne pierdoły.Oby było już tylko lepiej :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 13:54
Wkurzylo mnie ze zdjal Grzelaka bez zadnych przyczyn (na meczu myslalem ze zdjal go bo sam prosil o zmiane, nic innego nawet do glowy mi nie przychodzilo) a teraz znalazl sobie winowajce - Elokana, ktory gral kilkanascie minut a nie ma pretensji do Milara ktory gral tragicznie przez prawie caly mecz. Ten czlowiek jest chory, nie nadaje sie na 1 trenera. Moze jest dobry do szkolenia mlodzikow, czy jako koordynator czy 2 trener, ale skoro mamy miec brazylijska pilke to moze faktycznie dac szanse trenerowi z Brazylii? Wazne zeby nie byl Czechem...

Obrazek gif wstawiony na forum
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 15:28
dobrze gada plus ja takze jestem za tym aby dac Panikowi troche czasu, Pietrzak wygral mecz z Korona i z wisla p bo mial wiele szczescia, w ogole Pietrzak mial latwych rywali. Na v - ce kilka dni temu byl news jak sie wypowiadali anonimowi pilkarze Pogoni juz nie pamietam co mowili ze za Pietrzaka byly dziwne treningi i ze sa zadowoleni ze Panik jest trenerem i wiele mu zawdzieczaja.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 15:44
No i okazalo sie,ze sam Ptak byl wkurwiony na Rose i na Panika , ze go tak dlugo trzymal na boisku.Mysle,ze nie potrzebnie tak jedziecie po Antonim w kontekscie Rosy, on wcale go nie chce zreszta bezposrednio po meczu chcial go wyrzucic ale Panik chyba go ublagal by tego nie robil. bo jak to przeczytalem w Przegladzie Sportowym - Rosa wg. panika zagral uwaga...PERFEKCYJNIE.

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 16:45
Ja tam uważam że Panik to dobry trener tylko czasami mu zdrowo odpierdala. A Pietrzak to w ogóle nie komentuje tego typa bo jest pojebany i niech lepiej trenuje te swoje rezerwy w czwartej lidze

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 17:50

mundek napisał:  
Ja odrazu widzialem ze Rosa nic nie bedzie gral za bardzo bo nie byl przygotowany do sezonu. Nigdy nie widzial nawet na treningu jak sie gra polska pilke, i uwazam ze nie powinno go sie zwalniac dajmy mu czasu jescze troche niech sie ogra. tak samo jak w celticu nakamura jescze dokladnie sie nie wczul. jeszcze troche bym mu dal. w koncu 400 spotkan od tak sie nie gra.

a co bedzie jesli w ogole sie nie ogra a Ptak mu zaplaci 3 pensje, ponoc tera on najwiecej zarabia i widac ze nie pasuje do polskiej pilki, choc nie podwazam jego umiejetnosci pilkarskich.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462414 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005