Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Borys
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:36
"Czeskiego filmu" ciąg dalszy a być może PANIK(a).
Jak zwykle tracimy gola w końcówce spotkania. Tym razem po fatalnym kiksie/błędzie/interwencjii Peskovica. Znowu tracimy punkty z takimi cieciami do jakich niewątpliwie zalicza się Lech. Coś tu nie gra napewno nie mamy pilkazy adekwatnych do zajmowanego miejsca w tabeli. Nie trudno się domyślic że problem tkwi w sztabie szkoleniowym na którego czele stoi nasz czeski trener Panik
Może jednak warto za jakiś czas zaopatrzyć się w białe husteczki ?

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
TymoN
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:37
Oni nie umieją strzelić więcej niż jedną bramke na mecz :|:| Pieprzyć tego Miara!! Lepszy stary, dobry Bugaj! Milar był dobry sezon temu... skoro teraz nie gra dobrze to na ławe!! Pupilek sie znalazł... szkoda gadać:/

Jay-J
Kibic
Na forum od 8213 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:45

Szołn napisał:  

Dandi napisał:  
co ten Panik robi ???? najpierw wprowadza Parzego potem go zdejmuje ?!?! nic nie kminie...

Z każdym meczem Panik udowadnia, że jest trenerem niezwykłym. I to nie jest komplement. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener ustawiłby w tym meczu drużynę tak, aby spróbować dziabnąć rywala z kontry. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener dokonuje rozsądnych zmian - a tymczasem nasz innowator najpierw puszcza w bój świeżego zawodnika, by po chwili zastąpić go innym świeżym graczem, zostawiając jednocześnie podmęczonych Ediego i Grzelaka.

Szkoda, że Pesković popełnił tak kosztowny błąd...

Jest niezwykły, powiedziałbym że specjalny. Może nieskromnie to powiem ale ja też potrafię ustawić drużynę z 3, 4 zawodnikami z przodu a reszcie kazać bronić wyniku. Może nawet lepiej by mi to wyszło, bo bronią tego wyniku do 80 minuty maksymalnie... jednym słowem - zmiana trenera musi byc, choćby na Baniaka bo choć traciliśmy dużo więcej bramek niż teraz to i dużo więcej strzelialiśmy. Graliśmy naprwdę łądnie i gra się podobała i były emocje! A teraz? nuuuuddaaaaa... wielki specjalista z Czech za grosze.

Ściagnięcie Milara który choć robił cyrk to chociaż był widoczny w przeciwieńtswie do Diveckyego, Kuchara czy Łabędzkiego, a potem ściągnięcie Parzego który wniósł trochę ożywienia to po prostu kretynizm...

Co do Twoich obaw Shawn o Katowice to zobaczysz że się sprawdzą... dzisiaj też mieliśmy grac ofensywnie lol

Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8213 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:50
Frajerzy z Panikiem na czele... gdyby mecze trwały po 80 minut byśmy mieli 9 pktów w 3 ostanich meczach a tak tylko 3... nic się ten śmieszny Czech nie nauczy - tracą cały czas bramki w końcówkach i te 1:1 :[ To co zrobił Pesković przy bramce to zakrawa na kpinę... świetnie - Piątek na pewno się lepiej poczuł (bo on lepiej się nie zachował przy bramce dla Pogoni). Lech grał bardzo słabo - mogliśmy, a właściwie powinniśmy strzelić bramkę na początku 2 połowy - piękne podanie Ediego Andradiny (jak już wróci na dobre do formy i będą go kontujze omijać to mamy świetnie wyszkolonego gracza) do Milara który nie był na spalonym w styuacji sam na sam z bramkarzem...

Moje oceny: Pesković 4 - Masternak 5, Magoń 6, Julcimar 6, Poledica 6 - Edi 9, Kuchar 3, Łabędzki 3, Grzelak 8 - Divecky 5, Milar 7 (Parzy 5 (Bugaj 4)).

Co do Kuchara i Łabędzkiego to środek po prostu nie istniał... Kazek bez formy jest lepszy od nich dwóch razem wziętych.

Obrazek gif wstawiony na forum
Greg20
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:51
jak widzieliscie moze powtorki bramki to nie tylko wina naszego "wspanialego" bramkarza ale tagrze naszych obroncow ktorzy w pilke trafic nie potrafili a konkretniej Julcimara.

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:55
Jesccze jedno, przynajmniej mi bardzo nie spodobal sie faul Edi'ego, fakt faktem gra bardzo dobre ale co to za faule? :| przeciez Swierczewskiemu mogl noge zlamac, a dwoma nogami sie nigdy nie wchodzi w taki sposob - dla mnie czerwien

I na uwage zasluguje bardzo dobra akcja kibicowska, ladna oprawa ( z tego co widzialem jakies flagi, płachty, race) + bardzo glosne spiewy (glosniejsze od lecha) - brawo

kawek
Kibic
Na forum od 7984 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:58
Teraz bokiem wychodzi czeska szkoła szkoda bo gdyby nie te 3 bezsensowne stracone gole w ostanich meczach to mielibysmy o wiele lepsza i spokojniejsza ale widocznie Bohumil chce zafundowac nam dreszczowca na koniec ligi

Sampaio
Kibic
Na forum od 7944 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:00

Greg17 napisał:  
jak widzieliscie moze powtorki bramki to nie tylko wina naszego "wspanialego" bramkarza ale tagrze naszych obroncow ktorzy w pilke trafic nie potrafili a konkretniej Julcimara.

jak już to zauważ, że Julci spóźnił sie z wybiciem piłki bo chwilke wczesniej została kopnieta przez Lechitę... co do pozostawienia Reissa samego przed polem karnym zgadzam sie - powinno sie zjebac i Magdonia i naszego kapitana, bo to ich nieuwaga sprowokowała Peskovica do wyjscia na przedpole. Szkoda że Werder nie zauważył karnego (wślizg Lasockiego) na Milarze bo byłoby 2:0 i po meczu no ale kiedy co minute macha sie łapkami naokoło to sedziowie ignorują wszelkie faule na jego osobie... Pewnie nawet jakby go połamali to dostałby żółtko za symulkę..

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:02
Żegnaj pierwsza ligoooo ooo zostań gdzieś za nami, bo w ekstraklasie wszyscy jadą z nami jak z ciotami :) a tak na poważnie to z każdym meczem Pogoń gra coraz gorzej aż się boję co to będzie z Gieksą. Jak można nie stworzyć żadnego zagrożenia pod bramką przeciwnika przez ponad 45 min??!! Szanuę pana Ptaka ale czy on jest ślepy?! Przecież jest tylu kandydatów (Wdowczyk, Baniak czy Kasperczak) , ten Panik jest beznadziejny przez niego piłkarze zatracili radość gry. Pogoń nie spadnie ale po co mają zakończyć sezon na 10 albo 11 miejcu? P.S. Na Wisłę Płock każdy niech przyniesie chusetczki. Sam mogę przynieść z 5 paczek i rozdać ;)

Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:12
jedno slowo : Ogladalem mecz i ... P O R A Z K A !!! !!! !!!
Nie zrozumialem interwencji Peskovica i PoleNdWicy ktory zamiast biec DO pilki biegl OD pilki ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
janex
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:14
TO DLA PANIKA!!!!!!!!!!! bartsimpson_pogon

janusz
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:14
szkoda mówić o tym meczu :( się tylk odziwie czmu Panik neizmienił ediego a dlaczego scignął Parzego mecz tragiczny a szczególnei peskovic . trzeba sprowadzic Krzysia Pilarza :)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
SISMIC
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:27
Na uwagę zasługuje postawa naszych kibiców. Z tego co było widać w tv to piękna oprawa na sektorze. Śpiewy były również głośne... Lechici mieli tak głośno dopingować, jakieś filmy kręcić i gówno im z tego wyszło :D Gra Pogoni jak zwykle pozostawia wiele do życzenia. Byłem i jestem optymistą, ale Panikowi już dziękujemy. Każdemu cierpliwość się skończyła. Dobry występ zaliczył Edi. Na co go stać, pokaże pod koniec sezonu kiedy złapie formę, narazie cierpliwości przy nim, chociaż i tak jak dla mnie był najlepszym piłkarzem na boisku. Brawa również dla Grzelaka, który pocił się po tej lewej stronie ;) Gdyby Peskovic nie popełnił błędu to byłoby pięknie... Szkoda, że znów tracimy bramki w końcówkach... PANIK BYE BYE!

Szczecińska albo żadna!
Macias
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 21:43
To może i ja wypowiem się nt. meczu. Pogoń zaczęła wcale się nie broniąc, często atakowała, i miała sytuacje. Panik najbardziej mnie denerwuje tym, że nie potrafi przyznać się do błędu jak kazdy(prawie) inny trener.Znając zycie będzie tłumaczył się tym, że to Lech musiał atakować a nam wystarczyło utrzymać 1-0(po raz trzeci w tej rundzie nie udało się go dowieźć :/) Zespół z takim potencjałem jak my, który jest stworzony do otwartej i ofensywnej gry traci swoje walory przez naszego COACH-a... momentami widać, że nawet olewają defensywę( szczególnie Milar ), bo jaki zespół cały czas sie broni i wygrywa mecze?? Dobra oceńmy teraz poszczególnych zawodników..

Skala ocen(1-6)

- Pesković 3- .. często pewnie wyłapuje piłki i ma dobre interwencje choć zdarzają mu się ''wpadki''.Dzisiaj zawalił nam bramkę :(

-Julcimar 4-..pewny punkt defensywy, przy straconej bramce był przytrzymywany i bodajże Reiss ściągnął mu piłkę z nogi

-Magdoń 3..Nie pokazał nic ciekawego, jak zwykle wygrywa większość główek..brawa za powstrzymanie faulem Reissa gdy ten uciekał mu przy linii.. już wcześniej moglibyśmy przegrywać
, ale to koło jego nogi strzelił Nawrocik nam gola

-Masternak3+..dzisiaj grał całkiem dobrze, raczej wykorzystał swoją szansę choć jest chyba typem zawodnika grającego jako ostatni obrońca a nie na boku

-Poledica3..nic nie zmieni tego, że jest drewniany..z szybkością juz jest trochę lepiej, ale on poprostu nie nadaje się do gry w I Lidze, a jego wymagania finansowe sąpodobno ogromne...pytanie za co on chce dużo zarabiać ??

-Edi5..zawodnik, który jest napewno bardzo dużym wzmocnieniem, potrafi przytrzymać piłkęprzy nodze, dokładnie podać...jak na polską ligę gracz wręcz idealny. Po tym faulu na ''Świra'' myślałem, że dostanie czerwień. Zastanawiem się tylko nad tym, czy sfaulował go ze złości, czy z bezradności :D ??

-Kuchar2..jeśli tak ma wyglądać ''playmayker'' to ja nie mam więcej pytań.Koleś nie przynosi zespołowi żadnych!! korzyści..nie widziałem u niego żadnego podania które pachniało by bramką..Olo napewno byłby bardziej idealny na to miejsce

-Łabędzki3-.. Michał jest wyraźnie bez formy.Problem sprawia mu podanie do blisko stojącego kolegi z zespołu..pozostaje miec nadzieję, że będzie lepiej, bo gorzej BYĆ NIE MOŻE!!

-Grzelak4..całkiem dobry mecz Rafała..bez niepotrzebnych strat i nieprzemyślanych zagrań. Będziemy mieli z niego jeszcze dużo porzytku(jeśli on będzie chciał tutaj grać)

-Milar2+.. on nie powinien grać w piłkę tylko w przedstawieniach teatralnych..macha tymi łapami i myśli, że będą mu gwizdali.Nic nie zmienia jednak faktu, że karny po faulu na nim był-jedyny pozytywny akcent jego gry.

Divecky3..on powinien zejść z boiska zaraz po tym faulu po którym człapał po boisku, bo go bardzo bolała noga(było to widać)..W tej sytuacji wygląda na to, ze Panik się słucha piłkarzy a nie oni jego-Śmiech na sali

PANIK..2-..OUT !!

Bugaj - Poszarpał troszkę..słaby technicznie nadrabia walecznością

Parzy - Czemu on zszedł?

No to się troszkę napisałem :D Jak my mamy zamiar tak grać dalej... to ja życzę Panikowi szczęścia<lol2>

PS: Może byłem troszkę krytyczny wobec zawodników...ale to oni mają się starać nie my ... to oni dostają za to pieniądze... Pozdro

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:22
Bohumil Panik, trener Pogoni: - Nie wiem czy się cieszyć z tego remisu czy też nie, bo rzeczywiście był to nietypowy mecz. Wiedzieliśmy, że nasi rywale muszą wyrównać i oni będą grali bardziej nerwowo. Straciliśmy zwycięstwo po błędzie Peskovica, a gra na mokrej nawierzchni nie sprzyjała dokładności.

Ludzie ja już nie moge z tego człowieka!! Od początku rundy wiosennej nasz coach znajduje sobie zawsze jakieś wytłumaczenie na słabą postawę swoich podopiecznych. Przyznał by się wreszcie że dupa z niego nie trener i podał do dymisji. Człowiek bez honoru. Wreszcie stwierdził że Peskovic jest słaby a więc ....Bartek Fabiniak albo Krzysio Pilarz niech wraca ale dopiero w czerwcu.

bartsimpson_pogon to dla Panika, Kuchara, Poledicy, Peskovica i emerytów z Ameryki Południowej

Daiman
Kibic
Na forum od 7559 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:25

Macias napisał:  
To może i ja wypowiem się nt. meczu. Pogoń zaczęła wcale się nie broniąc, często atakowała, i miała sytuacje. Panik najbardziej mnie denerwuje tym, że nie potrafi przyznać się do błędu jak kazdy(prawie) inny trener.Znając zycie będzie tłumaczył się tym, że to Lech musiał atakować a nam wystarczyło utrzymać 1-0(po raz trzeci w tej rundzie nie udało się go dowieźć :/) Zespół z takim potencjałem jak my, który jest stworzony do otwartej i ofensywnej gry traci swoje walory przez naszego COACH-a... momentami widać, że nawet olewają defensywę( szczególnie Milar ), bo jaki zespół cały czas sie broni i wygrywa mecze?? Dobra oceńmy teraz poszczególnych zawodników..

Skala ocen(1-6)

- Pesković 3- .. często pewnie wyłapuje piłki i ma dobre interwencje choć zdarzają mu się ''wpadki''.Dzisiaj zawalił nam bramkę :(

-Julcimar 4-..pewny punkt defensywy, przy straconej bramce był przytrzymywany i bodajże Reiss ściągnął mu piłkę z nogi

-Magdoń 3..Nie pokazał nic ciekawego, jak zwykle wygrywa większość główek..brawa za powstrzymanie faulem Reissa gdy ten uciekał mu przy linii.. już wcześniej moglibyśmy przegrywać
, ale to koło jego nogi strzelił Nawrocik nam gola

-Masternak3+..dzisiaj grał całkiem dobrze, raczej wykorzystał swoją szansę choć jest chyba typem zawodnika grającego jako ostatni obrońca a nie na boku

-Poledica3..nic nie zmieni tego, że jest drewniany..z szybkością juz jest trochę lepiej, ale on poprostu nie nadaje się do gry w I Lidze, a jego wymagania finansowe sąpodobno ogromne...pytanie za co on chce dużo zarabiać ??

-Edi5..zawodnik, który jest napewno bardzo dużym wzmocnieniem, potrafi przytrzymać piłkęprzy nodze, dokładnie podać...jak na polską ligę gracz wręcz idealny. Po tym faulu na ''Świra'' myślałem, że dostanie czerwień. Zastanawiem się tylko nad tym, czy sfaulował go ze złości, czy z bezradności :D ??

-Kuchar2..jeśli tak ma wyglądać ''playmayker'' to ja nie mam więcej pytań.Koleś nie przynosi zespołowi żadnych!! korzyści..nie widziałem u niego żadnego podania które pachniało by bramką..Olo napewno byłby bardziej idealny na to miejsce

-Łabędzki3-.. Michał jest wyraźnie bez formy.Problem sprawia mu podanie do blisko stojącego kolegi z zespołu..pozostaje miec nadzieję, że będzie lepiej, bo gorzej BYĆ NIE MOŻE!!

-Grzelak4..całkiem dobry mecz Rafała..bez niepotrzebnych strat i nieprzemyślanych zagrań. Będziemy mieli z niego jeszcze dużo porzytku(jeśli on będzie chciał tutaj grać)

-Milar2+.. on nie powinien grać w piłkę tylko w przedstawieniach teatralnych..macha tymi łapami i myśli, że będą mu gwizdali.Nic nie zmienia jednak faktu, że karny po faulu na nim był-jedyny pozytywny akcent jego gry.

Divecky3..on powinien zejść z boiska zaraz po tym faulu po którym człapał po boisku, bo go bardzo bolała noga(było to widać)..W tej sytuacji wygląda na to, ze Panik się słucha piłkarzy a nie oni jego-Śmiech na sali

PANIK..2-..OUT !!

Bugaj - Poszarpał troszkę..słaby technicznie nadrabia walecznością

Parzy - Czemu on zszedł?

No to się troszkę napisałem :D Jak my mamy zamiar tak grać dalej... to ja życzę Panikowi szczęścia<lol2>

PS: Może byłem troszkę krytyczny wobec zawodników...ale to oni mają się starać nie my ... to oni dostają za to pieniądze... Pozdro

Jak na moje oko to Masternak gral lepiej niż Poledica. Więcej ataków Lecha bylo ze strony Poledicy

No Pain, No Glory
Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:25

RUDY18 napisał:  
szkoda mówić o tym meczu :( się tylk odziwie czmu Panik neizmienił ediego a dlaczego scignął Parzego mecz tragiczny a szczególnei peskovic . trzeba sprowadzic Krzysia Pilarza :)

Edi powinien zejsc ? ogladalismy ten sam mecz ? Wyroznial sie ... a ty go chcesz zdjac ... a Parzy zszedl (i to tez do Maciasa - jezeli zle powiedzialem sRy) Parzy wszedl wniosl ozywienie i Lech widzac to "upolowali go" kosa na prostych nogach prosto w nogi (moim zdaniem byla czerwien ale byla trylko zolta :| ) dlatego musial zejsc chodz staral sie walczyc do konca ,.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
max_dal
Kibic
Na forum od 7939 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:27
Naprawde ogromne brawa dla naszych kibiców!!!!

Lecha poza jednym momentem wogóle niebyło słychać.
Usłyszałem ich tylko raz jak śpiewali "pogoń śledzie..."
Oprawa spoko i głośny doping z naszej strony.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Macias
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:41

daiman napisał:  

Jak na moje oko to Masternak gral lepiej niż Poledica. Więcej ataków Lecha bylo ze strony Poledicy

Przecież napisałem, że MASTER zagrał całkiem dobrze...Poledica- nie trawię go. Obrona wogóle jakoś dziwnie grała dzisiaj...Pozdro

Ostatnio edytowany przez: Macias, 27 kwietnia 2005, 22:52 [2 raz(y)]

Macias
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 22:43
Sorry za podwójnego posta, bo pomyliły mi się opcje..;/ KloceK takze uważam, że Parzy zagrał dobrze..zapytałem dlaczego zszedł (bo tego nie widziałem:D)..Pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005