Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Q.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6148 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/10/2011 12:58

Ambasador napisał:  

Junior napisał:  
moze to cos pomoze

Cytat:  
W dniu meczu dwie kasy klubowe (od ul. Karłowicza) otwarte zostaną już od godziny 10.00. W każdej z nich sympatycy Dumy Pomorza (spoza Szczecina) będą mogli wyrobić Kartę Kibica i zakupić bilet na to spotkanie.

Hmm... to w dniu meczu tylko kibice spoza Szczecina mogą wyrobić kartę???

nie do konca ;)
ale lepiej zrobic, oczywiscie tylko jak sie da, w tygodniu

abstrakcja!
Bartek.
Kibic
Na forum od 5779 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/10/2011 18:49
do kasacji.

Ostatnio edytowany przez: Bartek., 6 października 2011, 18:55 [1 raz(y)]

loker
Kibic
Na forum od 7695 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/10/2011 16:53

Cytat:  
"Karty Kibica wyrabiac można także w dniu meczu w specjalnie przygotowanych kasach od ul. Karłowicza. Kasy te otwarte będą w godzinach otwarcia kas biletowych i czynne aż do rozpoczęcia meczu (do ostatniego chętnego klienta). "

Pod stadionem mogę być około godziny 15, nie szybciej. Czy będę jeszcze miał możliwość wyrobienia karty ? Kojarzy mi się coś, że do wyznaczonej godziny wyrabiają, więc jak to jest w praktyce ?

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Piona!
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/10/2011 17:01

loker napisał:  

Cytat:  
"Karty Kibica wyrabiac można także w dniu meczu w specjalnie przygotowanych kasach od ul. Karłowicza. Kasy te otwarte będą w godzinach otwarcia kas biletowych i czynne aż do rozpoczęcia meczu (do ostatniego chętnego klienta). "

Pod stadionem mogę być około godziny 15, nie szybciej. Czy będę jeszcze miał możliwość wyrobienia karty ? Kojarzy mi się coś, że do wyznaczonej godziny wyrabiają, więc jak to jest w praktyce ?

Do rozpoczęcia meczu.

lpw
Kibic
Na forum od 5405 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 17:26
Mam pytanie co do osób nieletnich czyli takich co brakuje im ok pół roku do 18 da rade tak jak na Legi zgoda od rodzica ksero dowodu ?? Robił ktoś takie coś . Proszę o odpowiedz może być na Pw Pozdrawiam

POGOŃ & LEGIA !
PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 20:17

wielimszczecinek napisał:  
Mam pytanie co do osób nieletnich czyli takich co brakuje im ok pół roku do 18 da rade tak jak na Legi zgoda od rodzica ksero dowodu ?? Robił ktoś takie coś . Proszę o odpowiedz może być na Pw Pozdrawiam

Tak

Mefion
Kibic
Na forum od 5696 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 20:26

Cytat:  

Wystarczy być z osobą dorosłą która może poświadczyć za ciebie - bynajmniej w moim przypadku tak było że kuzyn musiał podpisać.

Ej słuchajcie mam takie pytanie dot. Karty kibica, bo jest mały problem - w karcie kibica mam źle wpisane imie - literówka, to raz czy można ją wymienić i co z kartami kibica tymi płatniczymi - zachować czy wymieniać ?

lpw
Kibic
Na forum od 5405 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 20:54
Czyli jak kolega ma 18 to będzie mógł za mnie poświadczyć ? z góry dzięki na info

POGOŃ & LEGIA !
niebuszewo8308
Kibic
Na forum od 5864 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 21:41
Jak to jest z zakupem biletu przez neta? to potwierdzenie wplaty jest juz jako bilet? czy trzeba jechac do kasy wymienic na bilet?;) sorry ze pisze w tym temacie.

POGOŃ SZCZECIN
Piona!
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 22:11

niebuszewo8308 napisał:  
Jak to jest z zakupem biletu przez neta? to potwierdzenie wplaty jest juz jako bilet? czy trzeba jechac do kasy wymienic na bilet?;) sorry ze pisze w tym temacie.

To jest potwierdzenie Twojego miejsca. Bilet masz na karcie.

niebuszewo8308
Kibic
Na forum od 5864 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 22:12

Piona! napisał:  

niebuszewo8308 napisał:  

To jest potwierdzenie Twojego miejsca. Bilet masz na karcie.

Dziękówa

POGOŃ SZCZECIN
Owczarek
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/10/2011 07:20

wielimszczecinek napisał:  
Czyli jak kolega ma 18 to będzie mógł za mnie poświadczyć ? z góry dzięki na info

Tak może. Ja sam podpisywałem za rodziców, więc zależy na kogo trafisz i jak się dogadasz, ale jak pojedziesz z kolegą który ma skończone 18 to nie będzie problemów.

lpw
Kibic
Na forum od 5405 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/10/2011 08:22
Dzięki . Pozdrawiam , Pogoń&Legia !

POGOŃ & LEGIA !
Podjuszek
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/10/2011 13:00
czy na karte kibica za 10 zl mozna kupywac bilet online ? wie ktos moze

Dla Was To Tylko Gra dla Nas całe Życie !!!!!
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/10/2011 14:25

Podjuszek napisał:  
czy na karte kibica za 10 zl mozna kupywac bilet online ? wie ktos moze

Nie ma znaczenia, czy masz kartę za 10 czy 25 zł. Jesteś w bazie i masz możliwość dokonywania zakupu biletów online.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
luki_717
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/10/2011 20:33
czy jutro takze dwie kasy klubowe (od ul. Karłowicza) otwarte beda od godziny 10.00 dla osob spoza szczecina zeby wyrobic karte?

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Piona!
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/10/2011 21:31

luki_717 napisał:  
czy jutro takze dwie kasy klubowe (od ul. Karłowicza) otwarte beda od godziny 10.00 dla osob spoza szczecina zeby wyrobic karte?

Tak.

Q.
Kibic
Na forum od 6148 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/11/2011 14:27

Cytat:  
Ponad 10.000 Kart Kibica wyrobili już sympatycy Dumy Pomorza. Swoisty rekord padł w dniu meczu z Arką Gdynia, gdy kibice Pogoni Szczecin wyrobili ich ponad

abstrakcja!
krisss777
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/11/2011 01:50
Panowie, orientujecie sie czy wyrobie KK w niedziele przed meczem, czy tez moge jechac w sobote do jednej z kas...Jestem spoza Szczecina...I jeszcze jedno - brak dowodu, wiec brak poswiadczenia PESELu, na paszport wyrobia???
Dzieki.

PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/11/2011 10:27

krisss777Madryt napisał:  
Panowie, orientujecie sie czy wyrobie KK w niedziele przed meczem, czy tez moge jechac w sobote do jednej z kas...Jestem spoza Szczecina...I jeszcze jedno - brak dowodu, wiec brak poswiadczenia PESELu, na paszport wyrobia???
Dzieki.

Wyrobisz w niedziele od strony wyłącznie Karłowicza.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005