"Karty Kibica wyrabiac można także w dniu meczu w specjalnie przygotowanych kasach od ul. Karłowicza. Kasy te otwarte będą w godzinach otwarcia kas biletowych i czynne aż do rozpoczęcia meczu (do ostatniego chętnego klienta). "
Pod stadionem mogę być około godziny 15, nie szybciej. Czy będę jeszcze miał możliwość wyrobienia karty ? Kojarzy mi się coś, że do wyznaczonej godziny wyrabiają, więc jak to jest w praktyce ?
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
"Karty Kibica wyrabiac można także w dniu meczu w specjalnie przygotowanych kasach od ul. Karłowicza. Kasy te otwarte będą w godzinach otwarcia kas biletowych i czynne aż do rozpoczęcia meczu (do ostatniego chętnego klienta). "
Pod stadionem mogę być około godziny 15, nie szybciej. Czy będę jeszcze miał możliwość wyrobienia karty ? Kojarzy mi się coś, że do wyznaczonej godziny wyrabiają, więc jak to jest w praktyce ?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 10/10/2011 17:26
Mam pytanie co do osób nieletnich czyli takich co brakuje im ok pół roku do 18 da rade tak jak na Legi zgoda od rodzica ksero dowodu ?? Robił ktoś takie coś . Proszę o odpowiedz może być na Pw Pozdrawiam
Mam pytanie co do osób nieletnich czyli takich co brakuje im ok pół roku do 18 da rade tak jak na Legi zgoda od rodzica ksero dowodu ?? Robił ktoś takie coś . Proszę o odpowiedz może być na Pw Pozdrawiam
Wystarczy być z osobą dorosłą która może poświadczyć za ciebie - bynajmniej w moim przypadku tak było że kuzyn musiał podpisać.
Ej słuchajcie mam takie pytanie dot. Karty kibica, bo jest mały problem - w karcie kibica mam źle wpisane imie - literówka, to raz czy można ją wymienić i co z kartami kibica tymi płatniczymi - zachować czy wymieniać ?
Jak to jest z zakupem biletu przez neta? to potwierdzenie wplaty jest juz jako bilet? czy trzeba jechac do kasy wymienic na bilet? sorry ze pisze w tym temacie.
To jest potwierdzenie Twojego miejsca. Bilet masz na karcie.
Jak to jest z zakupem biletu przez neta? to potwierdzenie wplaty jest juz jako bilet? czy trzeba jechac do kasy wymienic na bilet? sorry ze pisze w tym temacie.
To jest potwierdzenie Twojego miejsca. Bilet masz na karcie.
Czyli jak kolega ma 18 to będzie mógł za mnie poświadczyć ? z góry dzięki na info
Tak może. Ja sam podpisywałem za rodziców, więc zależy na kogo trafisz i jak się dogadasz, ale jak pojedziesz z kolegą który ma skończone 18 to nie będzie problemów.
Ponad 10.000 Kart Kibica wyrobili już sympatycy Dumy Pomorza. Swoisty rekord padł w dniu meczu z Arką Gdynia, gdy kibice Pogoni Szczecin wyrobili ich ponad
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/11/2011 01:50
Panowie, orientujecie sie czy wyrobie KK w niedziele przed meczem, czy tez moge jechac w sobote do jednej z kas...Jestem spoza Szczecina...I jeszcze jedno - brak dowodu, wiec brak poswiadczenia PESELu, na paszport wyrobia
Dzieki.
Panowie, orientujecie sie czy wyrobie KK w niedziele przed meczem, czy tez moge jechac w sobote do jednej z kas...Jestem spoza Szczecina...I jeszcze jedno - brak dowodu, wiec brak poswiadczenia PESELu, na paszport wyrobia
Dzieki.
Wyrobisz w niedziele od strony wyłącznie Karłowicza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.