Melodia jak dla mnie również spoko, a co do słów, to przecież ona pewno w założeniu miały być proste, rytmiczne i łatwo wchodzące w banie więc jak dla mnie nie jest źle, całkiem fajne chociaż miałem nadzieję na powrót do lat 90' i coś w stylu awantury
Kibiców, którzy zapisali się już na bilety prosimy o jak najszybszy odbiór wejściówek. Klub zobligowany jest do przesłania do Polskiego Związku Piłki Nożnej ostatecznych list kibiców.
Odbiór i zakup biletów we wtorek w budynku klubowym (karnety i otwarta sprzedaż) oraz w budynku VIP (z dowodami wpłaty) w godz. 12.00-18.00.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 17 maja 2010, 20:31 [3 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 21:07
Jest jeszcze kilka miejsc wolnych w jednym z autokarów który startuje z Polic! Jeżeli ktoś szuka transportu to niech śmiało dzwoni do Marcina: 510 299 757! Koszt przejazdu w obie strony ok 50 zł!
Posiada ktoś informacje od której będzie otwarte wejście na stadion ? Będę w Bydgoszczy dużo wcześniej więc w miarę możliwości chciałbym się i na stadion dostać trochę wcześniej.
Jest jeszcze kilka miejsc wolnych w jednym z autokarów który startuje z Polic! Jeżeli ktoś szuka transportu to niech śmiało dzwoni do Marcina: 510 299 757! Koszt przejazdu w obie strony ok 50 zł!
Mam pytanko do zorientowanych, czy trzeba bedzie sie kurczowo trzymac miejsca na bilecie czy raczej bedzie wieksza swoboda zeby siedziec w dowolnym mijescu??
Gdybyś przeczytał kartkę dołączoną do biletu to byś wiedział..
Jesli kupowałeś na kupbilet to sorry nie dostałeś jej, jednak już było to kilka razy wklejane w tym temacie.. MIEJSCA NIE OBOWIĄZUJĄ.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.