Doje.aliście się do bogu ducha winnego Pietrzaka, dlaczego nikt nie ma pretensii do nieudacznie grających, Milara czy Diveckiego którzy w wczorajszym meczu nie istnieli - dopiepsrzacie się do człowieka( bo tak się ostatnio modne stało - po jednym niepowodzeniu wy.ebać trenera( bo to jest najprostrze))
Troszkę tolerancjii Panowie!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 10 lipca 2005, 19:02 [1 raz(y)]
Doje.aliście się do bogu ducha winnego Pietrzaka, dlaczego nikt nie ma pretensii do nieudacznie grających, Milara czy Diveckiego którzy w wczorajszym meczu nie istnieli - dopiepsrzacie się do człowieka( bo tak się ostatnio modne stało - po jednym niepowodzeniu wy.ebać trenera( bo to jest najprostrze))
Troszkę tolerancjii Panowie!
Ja mam pretensje do Diveckiego, Milara, Trałki, Kaźmierczaka. Do Pietrzaka wiadomo, że można by było coś gadać, ale on ustawia skład z zawodników jakich ma, a niektórzy (!!!) są to rozkapryszone gwiazdki i sam nic za wiele nie zdziała.
Wolę Pietrzaka niż Liczkę i to się nie zmieni
Wracając do wczorajszego meczu to za ambicje mógłbym wyróżnić szóstkę graczy : Matlaka- Celabana( pamiętam jak na początku meczu walczyli razem o piłkę aż się zderzyli, za duuży +), Julcimara,Grzelaka,Bugaja( umiejętności nie te, ale serca do gry to mu odmówić nie można), no i Krzyśka Michalskiego wczoraj o mało co by nie doszło do bójki na boisku z jego udziałem
PS: Był na ławce trenerskiej Woźniak, bo się go nie dopatrzyłem ?
Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 10/07/2005 20:01
z trenerami w naszej Pogoni sprawa wglada tak ze dopóki Ptak jest włascicielem to bedziemy mieli takich trenerów którzy nie sprzeciwiam sie panu prezesowi i beda wystawiac taki skład jaki zyczy sobie ptaszek czyli kazimierczak bez wzgledu na forme w pierwszym batata w pierwszym milar w pierwszym itd. Myslicie ze dlaczego ptak nie zatrudni takiego Wdowczyka,Engela czy juz nawet niech bedze taki Kasperczak( choc to nie realne) poniewaz to sa trenerzy którzy maja jakas swoja wizje druzyny i prowadza ja po swojemu a u nas jest tak ze na boisku ma wszystko wygladac tak jak chce prezes a trener ma mało do gadania. Takie jest moje skromne zdanie
Pozdrawam
Milarowi dać szanse ... chłopak biega dużo troche sie stara ale mu nie wychodzi.. to jest taki drugi Trałka, tylko że większe doświadczenie. Gdyby sie obódził to w trójke ( Edi , divecky, Milar) +pomoc Grzelaka i innych pomocników było by coś.
I tak z Milara nie moggłem jak sie wkurzyl !! Kopał butelki krzesła : D niezły z niego hools : d
Bogusław Pietrzak, trener Pogoni: - W Ołomuńcu się wstrzymałem, a dzisiaj serdecznie gratuluje trenerowi Sigmy. Myślę, że nie byliśmy faworytem tego meczu, ale postawiliśmy .....
Noz kurwa, a kto byl faworytem? Nie dziwie sie, ze nie przeszlismy skoro nawet trener "mysli, ze nie jestesmy faworytami"
A gdybyśmy przeszli Sigme, dostalibyśmy z Borussią i powiedziałby identycznie to też byłbyś zły ?
Tak, bylbym zly. Slyszales, zeby trener cos takiego powiedzial? Nawet w pucharach, gdzie gra druzyna pierwszoligowa z jakas z 4 ligi, to trener powstrzymuje sie od tego typu stwierdzen. Lepiej brzmialoby np: "Mam nadzieje, ze sie pokazalismy z dobrej strony trele morele" Hm?
Przypomina mi to siatkarzy, nie bylismy faworytami, dostalismy 2 wygrane mecze w dupe ale pokazalismy ze umiemy grac, ile mozna tak mowic ?? Ciekawi mnie co im Pietrzak w szatni mowil np. w przerwie meczu ?? motywator to chyba z niego nie jest, ale w sumie to co ma robic z rozpieczonymi gwiazdeczkami, ehh do dupy ...
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
myślę że z Pietrzakiem daleko nie zajedziemy, tu już nawet nie chodzi o o umiejetności bo nasi grajkowie coś tam jednak potrafią
po prostu potrzebny będzie trener motywator - taki kawał chuja, co ich będzie non stop opierdalał
a jak juz wykrzesa z nich odrobine sportowej złosci i ambicji to nawet taktyka nie bedzie potrzebna
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
po prostu potrzebny będzie trener motywator - taki kawał chuja, co ich będzie non stop opierdalał
a jak juz wykrzesa z nich odrobine sportowej złosci i ambicji to nawet taktyka nie bedzie potrzebna
Jak to bylo "Opierdolimy ogoraskow, jechac z nimi rowno z trawa, wslizg wslizg wslizg, nie odstawiac nogi" - i apropo ktos wie gdzie teraz Wojcik pracuje ?? Brak motywacji to najgorsze co moze byc, a nawet przecietniacy z wielka wola walki moga osiagnac wielkie wyniki (ala Grecja na ME, nie wiem jak oni ich ustawili i motywowali ale dzialalo)
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Jak to bylo "Opierdolimy ogoraskow, jechac z nimi rowno z trawa, wslizg wslizg wslizg, nie odstawiac nogi" - i apropo ktos wie gdzie teraz Wojcik pracuje ?? Brak motywacji to najgorsze co moze byc, a nawet przecietniacy z wielka wola walki moga osiagnac wielkie wyniki (ala Grecja na ME, nie wiem jak oni ich ustawili i motywowali ale dzialalo)
wiem ze pracowal chyba w Radomiaku, ale teraz nie mam pojecia
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Powinna wejść Policja i nas spałować hehehe ale on jest pojebany pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!
Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 11:28
PRAWDA JEST TAKA!
Sprawdzałem wypoiwedzi 3/4 z was przed meczem i komentarzy.
Jaraliście sie Pogon Pogon Pogon 2:0 bedzie pojedziemy ich, jestesmy najlespi jooooo.
A PO MECZU?
Pogon nie ma szans w lidze, jestesmy zerowi, mamy slabych zawodnikow, po co zapisywalismy sie do intertoto... ITD ITP!
DUmni po zwycięstwie wierni po porażce tak tez skandujecie! I co? Nic!
Prooponuje zapomniec o meczu i nie martwić się. A Ci którzy komentuja na Pogońszczecin.pl ze kibice byli zalosni niech spier... Bo pewnie siedzili na rodzinnym i wpierda..li słonecznik i nie wiedzieli jaka tam panowala atmosfera na poczatku i koncu.
Ja położyłęm na ta przegrana i dalej uważama że "Nasza Pogoń najlepsza w polsce jest...".
pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. A Ty na ilu byles wyjazdach? Ja w tym sezonie za duzo ich nie mialem Grodzisk - Wa-wa - Wronki ale na te tylko moglem przede wszystkim ze wzgledu na wiek Do Poznania sie nie udalo bo kiedy byla powtorka akurat mialem testy kompetencji Szlag by to trafil
PS. Vasyl łobuzie oddawaj moje gry!!
Ostatnio edytowany przez: kus, 11 lipca 2005, 12:26 [3 raz(y)]
pewnie cały mecz wpierdalał słonecznik , pewnie wielki kibic z niego ciekawe na ilu był wyjazdach !!!
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. A Ty na ilu byles wyjazdach? Ja w tym sezonie za duzo ich nie mialem Grodzisk - Wa-wa - Wronki ale jezdzilem jak moglem
nareszcie jakas sensowna wypowiedz. jestem ciekawy ilu z was: teraz wielkich kurwa kibicow chodzilo na mecze jak spadalismy do 2 ligi, dostawalismy u siebie 7:1 z Odrą... zjawil sie Antoś, zaczeli cos grac i odrazu wszyscy sie wielcy kibice zrobili. ja znam paru takich wlasnie wielkich kibicow co sie chwala ze na wyjazdy jezdza a byli na Lechu i Amice... wielcy wyjazdowicze
a ja tez przez caly mecz z Sigma wpierdalalem slonecznik bo to jest dobry odstresowywacz a jak na ich gre patrzylem to mnie kurwica brala. na wyjazdy tez nie jezdze ze wzgledow finansowych. to co to kurwa znaczy ze sie do uspienia nadaje?? jak to Kusik napisal prawdziwy kibic jest z druzyna na dobre i na zle(ja ostatnio opuscilem mecz z Piastem Gliwice jak jeszcze w 2 lidze bylismy bo w robocie bylem), a nie dlatego ze drze ryja przez 90 minut, na mlyn chodze i dre morde razem z innymi, teraz na Sigmie bylem na 5 bo ochrony nie bylo i chujnia coraz wieksza sie na mlynie robi przez tych gowniarzy 10letnich i zagubione rodziny ktore tam przez pomylke przychodza. jak to widze to mi sie odechciewa
Ogółem wychodze z założenia, że nie ma sensu tego czytać bo o ile na początku jest to zabawne, to po paru "ambitniejszych" wypowiedziach zaczyna robić się żałosne...ogólnie na oficjalke mam olewke
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 - 11/07/2005 12:32
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. A Ty na ilu byles wyjazdach? Ja w tym sezonie za duzo ich nie mialem Grodzisk - Wa-wa - Wronki ale na te tylko moglem przede wszystkim ze wzgledu na wiek Do Poznania sie nie udalo bo kiedy byla powtorka akurat mialem testy kompetencji Szlag by to trafil
PS. Vasyl łobuzie oddawaj moje gry!! [/cytat]
To jest przykład prawdziwego kibica Pozdro dla ciebie
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. A Ty na ilu byles wyjazdach? Ja w tym sezonie za duzo ich nie mialem Grodzisk - Wa-wa - Wronki ale jezdzilem jak moglem
nareszcie jakas sensowna wypowiedz. jestem ciekawy ilu z was: teraz wielkich kurwa kibicow chodzilo na mecze jak spadalismy do 2 ligi, dostawalismy u siebie 7:1 z Odrą... zjawil sie Antoś, zaczeli cos grac i odrazu wszyscy sie wielcy kibice zrobili. ja znam paru takich wlasnie wielkich kibicow co sie chwala ze na wyjazdy jezdza a byli na Lechu i Amice... wielcy wyjazdowicze
a ja tez przez caly mecz z Sigma wpierdalalem slonecznik bo to jest dobry odstresowywacz a jak na ich gre patrzylem to mnie kurwica brala. na wyjazdy tez nie jezdze ze wzgledow finansowych. to co to kurwa znaczy ze sie do uspienia nadaje?? jak to Kusik napisal prawdziwy kibic jest z druzyna na dobre i na zle(ja ostatnio opuscilem mecz z Piastem Gliwice jak jeszcze w 2 lidze bylismy bo w robocie bylem), a nie dlatego ze drze ryja przez 90 minut, na mlyn chodze i dre morde razem z innymi, teraz na Sigmie bylem na 5 bo ochrony nie bylo i chujnia coraz wieksza sie na mlynie robi przez tych gowniarzy 10letnich i zagubione rodziny ktore tam przez pomylke przychodza. jak to widze to mi sie odechciewa
SLonecznik dobra rzecz, ale jak widze ze ktos komentuje slaby doping a w tym czasie siedzial na innym sektorze i jadl ten slonecznik to jest zerowo wtedy
Skoro prawdziwego kibica nazywasz tego co jezdzi na wyjazdy to dobry jestes. Nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy. Prawdziwego kibica rozpoznasz wtedy czy jest z druzyna na dobre i na zle a nie po tym czy je slonecznik i jezdzi na wyjazdy. Nie kazdy moze sobie pozwolic na wyjazd... Pozdro. D
Ale weź pod uwagę również to, że na mecz w Szczecinie to każdy możę przyjść...to raczej nie jest trudne, wyjazdy mają większą range. Dla mnie prawdziwi kibice to byli Ci którzy chodzili na mecze za czasów GÓWNOdora, kiedy Pogoń przegrywała wszystko a bilety kosztowały ponad 20zl....dla tych ludzi szacunek.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758487549 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.