Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
prax
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8079 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 12:43
ten Ptak jest jebnięty, że zgodził się na powrót Panika na poprzednie stanowisko. On nie dorasta Pietrzakowi do pięt.....

prax

Safe
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 13:26
powiem tak : stalo sie ... ale jezeli Ptak nei chcial placic (Panik juz do sadu chcial go za cos tam podawac) to doszedl do wniosku ze da mu Stanowisko 1 szkoleniowca (to nie bedzie nmusial placic bo Panik bedzie happy)... i dlatego zostawil sobie pieniazki na nowy krawat ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 14:34
Panik jest pojebany!!To jest popierdułka, a nie trener.Ja bym jeszcze dał szanse Pietrzakowi(chociaż to też nie wielki fachowiec).Zobaczymy,może będzie lepiej(albo gorzej) :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 17:19
farsa ;/ don`t panik ..............

Po życia kres!
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 19:33

Ptaku na stronie łoficjalnej napisał:  
najbardziej rozczarowała mnie postawa brazylijskiego zawodnika Assisa Rosy. Nie wiem dlaczego, ale zarówno trener Pietrzak, jak i teraz trener Panik uważają tego piłkarza za przydatnego w zespole. W meczu z Górnikiem był moim zdaniem bardzo słabym ogniwem w Pogoni, co potwierdzili także kibice, negatywnie reagujący na zagrania w wykonaniu Brazylijczyka. Rozważam jedno wyjście. We wrześniu, zgodnie z zapisem w umowie, nastąpi rozwiązanie tego kontraktu.

No proszę - 19 godzin od zamieszczenia artykułu na oficjalce, a nikt nie kwapi się z zacytowaniem. Ciekawe dlaczego?
Może wreszcie skończy się pierdolenie o ustalaniu składu przez Ptaka.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 19:40

Szołn napisał:  

najbardziej rozczarowała mnie postawa brazylijskiego zawodnika Assisa Rosy. Nie wiem dlaczego, ale zarówno trener Pietrzak, jak i teraz trener Panik uważają tego piłkarza za przydatnego w zespole. W meczu z Górnikiem był moim zdaniem bardzo słabym ogniwem w Pogoni, co potwierdzili także kibice, negatywnie reagujący na zagrania w wykonaniu Brazylijczyka. Rozważam jedno wyjście. We wrześniu, zgodnie z zapisem w umowie, nastąpi rozwiązanie tego kontraktu.

No proszę - 19 godzin od zamieszczenia artykułu na oficjalce, a nikt nie kwapi się z zacytowaniem. Ciekawe dlaczego?

Hmm a moze Ptak robi zaslone dymną?? Zlodzieje kradna, a potem mowia jaki to swiat zly, bo sa zlodzieje:) Nie twierdze, ze Ptak jest zlodziejem, wrecz jest uczciwym biznesmenem, ale jak zobaczylem Rose na meczu z Zaglebiem to wiedzialem co sie kwapi:) Konsekwentne stawianie Rosy to wynik negocjacji Ptaka z Pietrzakiem - albo trenujesz zespol i wystawiasz gwiazde, albo do widzenia.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 19:49
od tego momentu posty z bluzgami i podobnymi wyrazami beda usuwane
mam juz dosc czytanie Panik taki czy owaki, itd...

nalezy mu sie krytyka ale bez wyzwisk, takie pisanie na necie nie dosc, ze nic nie daje to jeszcze pokazuje, ze wyzywac to potrafimy najlepiej

a co sie takiego stalo - remis 1:1 u siebie z Górnikiem to wstyd??
Gornik nie przegral jeszcze meczu w tym sezonie
z drugiej strony jak w Krakowie bedzie 1:1 z Wisła to bedziemy zadowoleni?? czy bedziemy narzekac?
i porownajcie Wisle do Gornika wtedy
Panik od środy zaczał treningi i juz ma robic rewolucje

moze znam sie na tajnikach w pilke nozna slabo, ale powtorze to co pisalem wczesniej
jesli mamy dobra obrone to do szczecia potrzebne sa bramki, aby byly bramki musze je strzelac napastnicy a nie kto inny
jedziecie z Rosa i oki, nalezy mu sie jazda na pewno, bramke jednak stracilismy po bledzie Magdonia
czemu nikt nie jedzie z Milarem czy Diveckim co oni zagrali?
Milar duzo biegal itd..., Divecky cos tam mieszal i co....
ich sie rozlicza za bramki przeciez, a tu Edi ma nagle 3 na koncie
dla mnie dopoki nie dojdzie do zmian w ataku bedziemy tak grali

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 20:48
A mi sie wydaje, ze sytuacje napastnikom powinni wyparcowywac pomocnicy i ofensywni obrony. W taktyce Panika mamy miejsce na 2 defensywnych pomocnikow, a obroncy maja kurczowo trzymac sie swoich pozycji. To zelazna gra pod taktyke, gdzie kazdy zawodnik ma nakreslone role i zadania, tylko, ze te zadania wcale nie musza przyczyniac sie do zwiekszania sytuacji bramkowych. W Lidze + pokazali jedynie 3 akcje z drugiej polowy, a w samych skrotach Edi biegal sam z Milarem i Diveckym?? Jak w 3 wypracowac sobie sytuacje gdy Gornik muruje bramkę??

Poza tym Gornik jest przecietnym zespolem. Maja wiecej szczescia niz umiejetnosci. Maja 2 solidnych pilkarzy (Bukalski i Lech), ale to nie oznacza, ze Pogon ma sie bronic. Blad przy bramce popelnil Magdon - to fakt. Ale wczesniej rozegral on wiele dobrych meczow i wiem na co go stac. A w tym czasie Rosa zdarzyl mnie zniechecic do ogladania jego jego gry.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:10

eJay napisał:  
A mi sie wydaje, ze sytuacje napastnikom powinni wyparcowywac pomocnicy i ofensywni obrony. W taktyce Panika mamy miejsce na 2 defensywnych pomocnikow, a obroncy maja kurczowo trzymac sie swoich pozycji. To zelazna gra pod taktyke, gdzie kazdy zawodnik ma nakreslone role i zadania, tylko, ze te zadania wcale nie musza przyczyniac sie do zwiekszania sytuacji bramkowych. W Lidze + pokazali jedynie 3 akcje z drugiej polowy, a w samych skrotach Edi biegal sam z Milarem i Diveckym?? Jak w 3 wypracowac sobie sytuacje gdy Gornik muruje bramkę??

Poza tym Gornik jest przecietnym zespolem. Maja wiecej szczescia niz umiejetnosci. Maja 2 solidnych pilkarzy (Bukalski i Lech), ale to nie oznacza, ze Pogon ma sie bronic. Blad przy bramce popelnil Magdon - to fakt. Ale wczesniej rozegral on wiele dobrych meczow i wiem na co go stac. A w tym czasie Rosa zdarzyl mnie zniechecic do ogladania jego jego gry.

eJay z pewnością Twoja teoria ma ręce i nogi ;)
ale ile razy właśnie pomocnicy próbowali podawać do Milara, a ten albo nie dochodził do tych podań, bo taki miał szybki zryw, albo odrazu szukał faulu i się wywracał albo po prostu.... nie chciało mu się kombinować i podnosił ręce do góry - do tego należy dodać typowe boiskowe nieporozumienia, których nie powinno być
z drugiej strony nie stwarzamy groźnych sytuacji po stałych fragmentach gry, wolne leca w kosmos albo w mur druzyny przeciwnej, a rzuty rozne tez nam nie ida, kiedys było zdecydowanie lepiej (chyba za Baniaka) :D

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:11
.... o widze ze grooobsze cisnienie wjechalo ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:17

Cobra_S napisał:  
od tego momentu posty z bluzgami i podobnymi wyrazami beda usuwane
mam juz dosc czytanie Panik taki czy owaki, itd...

nalezy mu sie krytyka ale bez wyzwisk, takie pisanie na necie nie dosc, ze nic nie daje to jeszcze pokazuje, ze wyzywac to potrafimy najlepiej

a co sie takiego stalo - remis 1:1 u siebie z Górnikiem to wstyd??
Gornik nie przegral jeszcze meczu w tym sezonie
z drugiej strony jak w Krakowie bedzie 1:1 z Wisła to bedziemy zadowoleni?? czy bedziemy narzekac?
i porownajcie Wisle do Gornika wtedy
Panik od środy zaczał treningi i juz ma robic rewolucje

moze znam sie na tajnikach w pilke nozna slabo, ale powtorze to co pisalem wczesniej
jesli mamy dobra obrone to do szczecia potrzebne sa bramki, aby byly bramki musze je strzelac napastnicy a nie kto inny
jedziecie z Rosa i oki, nalezy mu sie jazda na pewno, bramke jednak stracilismy po bledzie Magdonia
czemu nikt nie jedzie z Milarem czy Diveckim co oni zagrali?
Milar duzo biegal itd..., Divecky cos tam mieszal i co....
ich sie rozlicza za bramki przeciez, a tu Edi ma nagle 3 na koncie
dla mnie dopoki nie dojdzie do zmian w ataku bedziemy tak grali

Kolego Cobra_S widzę że jesteś chyba już po uszy zapatrzony w tego Panika.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:30

Mario74 napisał:  
Kolego Cobra_S widzę że jesteś chyba już po uszy zapatrzony w tego Panika.

o która część Ci chodzi panie kolego?? :]

o tym zeby go nie bluzgac?
no coz pisanie na necie Panik wyp.... Panik ch.. itd... zdecydowanie zanizaja poziom tego forum,a na to nie pozwole!!
zreszta to osoby, ktore tak pisza pokazuja w ten sposob jakie maja o nim zdanie, moga pisac przeciez normalnie, krytykowac konstruktywnie i do woli, z drugiej strony niech ida na trening czy do i klubu i powiedza mu to prosto w oczy, zobaczymy ilu bedzie chetnych

jesli chodzi o inna czesc odnoszaca sie do w/w tekstu to dalej potrzymuje zdanie
jesli mamy trenera, ktory ma chopla na punkcie gry defensywnej z pewnoscia on i kibice musza liczyc na napastnikow
jesli bedziemy mieli trenera, ktory bedzie mial chopla na punkcie gry ofensywnej, bedzie musial liczyc na gre obroncow, i co wtedy.... nie Ci pilkarze, brak zgrania, błędy = worek z bramkami
jednym słowem mało tracimy, bo jestesmy poukladani w obornie (niby ;)), mało strzelamy, bo jesteśmy cofnięci za bardzo do tył, albo.... mamy takich napastników (czy jak twierdzi eJay pomocników) a nie innych
a Ty panie kolego jesteś zwolennikiem na przykład Milara??

Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:43

Cobra_S napisał:  
Panik od środy zaczał treningi i juz ma robic rewolucje?

No ja dla mnie to zrobil rewolucje, Pogon przestala calkiem grac bo nie liczac meczu z Amica gralismy dosc przyzwoicie... Przyszedl Panik, potrenowal 3 dni i juz nie ma gry

RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:45
I Cobra S ma po części rację. Ja uważam, że Milar jak na ostatnio prezentowany poziom zagrał dobrze. Tym razem Panik wystawił go na prawej pomocy, co uważam za słuszną decyzję. Rok temu, gdy przyszedł do Pogoni miał najwięcej asyst. Problem Milara jest taki, że nie czuje piłki. Chłopak próbuje sobie wypuścić do przodu, a kopie w bok, po czym doganiają go obrońcy. I to pokazał min. z Koroną lub wyjazdowym meczu we Wronkach.
Wracając do spotkania z Górnikiem to Portowcy od początku zaczęli groźnie atakować. Przewaga była po ich stronie. Niestety, głupio stracona bramka i trzeba było gonić wyniku. Inna sprawa, że z przodu nie było gry. Jak piłkarze mają strzelać bramki, jak nikt nie wychodzi na czystą pozycję... zero ruchu, może brak zaangażowania? Elokan zbyt dużo nie pokazał. Milar w drugiej połowie nie miał sił. Grzelak- efektowność przerosła efektywność... jak zwykle pierwsza połowa bardzo dobra w stosunku do drugiej, w której nie miał pomysłu na grę, a może po prostu nie miał z kim grać? Edi. Edi zagrał przyzwoicie, jednak mało ruchliwy... a miał on być najszybszym lewoskrzydłowym w Ekstrklasie. Może przypadła mu do gustu polska kuchnia, bo trochę przytył. Kaźmierczak - ładnie zagrał, kilka szybkich podań... to spora zmiana w jego stylu gry, jednak brak długich podań. Szkoda, że nadal kontuzjowany jest Parzy. Przydałby się ktoś szybszy na prawe skrzydło. Jestem ciekawy, co Ci piłkarze robili na tych treningach skoro trzech miało urazy kręgosłupa, czyżby podnosili ciagle sztangi za Pietrzaka. No to by było na tyle.
Co do Panika to jeden mecz to za mało, żeby się przekonać czy ponowne zatrudnienie tego jakże lubianego szkoleniowca w Szczecinie było złym czy słusznym posunięciem właściciela klubu. Pożyjemy zobaczymy, w sumie w tej kolejce nie tylko Pogoń zremisowała, a także... kilka innych klubów...

wojtas
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 21:46
panik ma haka na Trałke

" ...Bo fantazja jest od tego, aby bawić się na całego..."
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:00

Qcu napisał:  
[cytat=Cobra_S]No ja dla mnie to zrobil rewolucje, Pogon przestala calkiem grac bo nie liczac meczu z Amica gralismy dosc przyzwoicie... Przyszedl Panik, potrenowal 3 dni i juz nie ma gry

oki, wszystko jasne
to teraz male podsumowanie
Pogoń - Wisła Płock - spokojna wygrana 2:0
Zaglebie - Pogon 1:1 szczesliwy remis, bramka Milara w 90 minucie jak pamietam po zaj... farcie - wnisek moglismy przegrac 1:0 (ale nie przegralismy)
Pogoń - Korona 4:2 niby taka wygrana, a jednak... rownie dobrze Pogon mogla przegrac, Korona miala mnostwo szans na zdobycie bramek (dzieki slabej grze Rosy i Tavaresa), nie tylko wedlug mnie rownie dobrze mogla wygrac Korona (ale nie wygrala)
Amica - Pogon bez komentarza wynik mowi sam za siebie
Gornika juz troszke omawialem

wiec czy teoria nie ma gry za Panika ma sens sprawdzi sie po meczach z Wisla i Legia
lubie sobie zadawac pytania :P kogo bedziemy obwiniac za ewntualna (pfu pfu oby tak nie bylo!!) porazke Pogoni z Wisla? Pietrzaka czy Panika?

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:15

Szołn napisał:  

Bo zanim Ptak nie zrobi tego co mowi, to nikt nie wiem jakie sa szanse powodzenia. A poza tym czekalem az sie ustosunkujesz do mojego postu, bo lubie z Toba polemizowac... ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:15

Cobra_S napisał:  

Qcu napisał:  
[cytat=Cobra_S]No ja dla mnie to zrobil rewolucje, Pogon przestala calkiem grac bo nie liczac meczu z Amica gralismy dosc przyzwoicie... Przyszedl Panik, potrenowal 3 dni i juz nie ma gry

oki, wszystko jasne
to teraz male podsumowanie
Pogoń - Wisła Płock - spokojna wygrana 2:0
Zaglebie - Pogon 1:1 szczesliwy remis, bramka Milara w 90 minucie jak pamietam po zaj... farcie - wnisek moglismy przegrac 1:0 (ale nie przegralismy)
Pogoń - Korona 4:2 niby taka wygrana, a jednak... rownie dobrze Pogon mogla przegrac, Korona miala mnostwo szans na zdobycie bramek (dzieki slabej grze Rosy i Tavaresa), nie tylko wedlug mnie rownie dobrze mogla wygrac Korona (ale nie wygrala)
Amica - Pogon bez komentarza wynik mowi sam za siebie
Gornika juz troszke omawialem

wiec czy teoria nie ma gry za Panika ma sens sprawdzi sie po meczach z Wisla i Legia
lubie sobie zadawac pytania :P kogo bedziemy obwiniac za ewntualna (pfu pfu oby tak nie bylo!!) porazke Pogoni z Wisla? Pietrzaka czy Panika?

Ja już mogę powiedzieć, oczywiście że Panika :D:D:D:D

Babilon Team
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:17

Cobra_S napisał:  

Pamietaj ze to byla Wisla Liczki, czyli najslabsza Wisla za Cupiala. I wole taki mecz jak u nas gralismy z Wisla juz za Pietrzaka (jego pierwsze spotkanie) gdzie meilismy sporo pecha ze nie zdobylismy ani jedej bramki a Wisla sie bronila (viva czeski futbol!)

Obrazek gif wstawiony na forum
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 28/08/2005 22:34
Nom to zajebiscie oceniasz. Jak Panik mowil ze nie mielismy szczescia to zle, a piszesz ze za pietrzaka tesz pech. Pietrzak zremisowal z wisla bo 2 dni wczesniej odszedl Panik i pilkarze grali jego gra, i jakos wielki pietrzak nie przeszedl wisy. i wisla u nas tesz nie grala zle

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462378 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005