Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gucio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7553 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:44
no cóż Pogoń znowu straciła bramke przez murowanie bramki.... Jeżeli nie wygrają to Panik powinien odejsc(chodz u nas w klubie to wszystko moze sie zdarzyc :()

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
blessmaster
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:44
85 min. - zmiana w Pogoni; Bugaj wszedł za... wprowadzonego 10 minut wcześniej Parzego

wtf ??
co tam sie k**** dzieje??

Ostatnio edytowany przez: blessmaster, 27 kwietnia 2005, 20:19 [1 raz(y)]

FC Gryfice
siwy24
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:47
Juz mam dosc 3 mecz i strata bramki w koncowce!!!!
Panik OUT, biale chusteczki na kolejnym meczu u siebie !!!!

Nwankwo
Kibic
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:49
Nie no , znowu .... .Panik wyp******** ! Po raz kolejny tracimy bramke przed koncem spotkania...

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Szołn
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:50

Dandi napisał:  
co ten Panik robi ???? najpierw wprowadza Parzego potem go zdejmuje ?!?! nic nie kminie...

Z każdym meczem Panik udowadnia, że jest trenerem niezwykłym. I to nie jest komplement. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener ustawiłby w tym meczu drużynę tak, aby spróbować dziabnąć rywala z kontry. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener dokonuje rozsądnych zmian - a tymczasem nasz innowator najpierw puszcza w bój świeżego zawodnika, by po chwili zastąpić go innym świeżym graczem, zostawiając jednocześnie podmęczonych Ediego i Grzelaka.

Szkoda, że Pesković popełnił tak kosztowny błąd...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Zieny
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:51
Panikowi już podziekujemy na nastepny mecz biale chusteczki

Łobez zawsze z Pogonią
Rasija
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:53
nie mam słów!! panik wyp****** *****!!!!!!!!!!!! no ***** to ja chyba jestem lepszym trenerem ***** mać!!!! hahaha na taczce go wywieźmy co wy na to???!!! brawa dla....dla najlepszego ataku w Polsce:) bauahahahahahahha

[MODERATOR:bluzgi usuniete

nie ma!!
kondzik
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:56
Wyje.... Panika,3 mecz 3 stracone bramki w koncowce,no comment !Sprzedawczyk wypier....

Chcemy Pilarza,w Szczecinie chcemy Pilarza !

eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 20:01
Wyp******* to jebane antytalencie trenerskie - Panika

Peskovic dobrze bronil, tylko ta jedna sytuacje zjebal, wielka szkoda, ale moim zdaniem mecz byl spokojnie do wygrania gdyby taktyka byla inna, a nie Pogon caly czas cofnieta i czekala na ataki Lecha, nie wierzylem zeby cos udalo sie Portowcom strzelic, mialem tylko nadzieje ze nie stracimy bramki, niestety Peskovic glupi blad, tragiczny blad Julcimar ktory pilki nie wybil, Poledica i Magdon tez nie wiem co roibli, kryli sie nawzajem.

PANIK WYP******** !!

[MODERATOR: dokonano moderacji

Sampaio
Kibic
Na forum od 7944 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 20:02
kurwa mać ile razy trzeba przegrać (lub zremisować wygrany mecz) żeby zrozumieć że najgorszą formą obrony jest właśnie nieustanne bronienie się i wykopywanie piłki w aut? kurwicy można dostać od oglądania tego...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
punieq
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 20:03
Znając życie Panik wytłumaczy sie brakiem zawodników i że ogólnie dobrze zagrali :/

Ptak powie że daje Panikowi wolna wole, i nie stawia żadnych ultimatów i tak w kólko...

Może czas zacząć naukę tekstu "Żegnaj Pierwsza Ligo" - obym sie mylil ;/

Matek.
Kibic
Na forum od 8418 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 20:06
Chcemy Pilarza w Szczecinie Chcemy Pilarza!!!! mecz byl spokojnie do wygrania ale jak widac panik nie jest zbyt dobrym trenerem no i jeszcze ten sprzedawczyk...

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest Pogoń Szczecin MKS...
plus za oprawe oraz momentami za swietny doping! pozdro dla tych co znam ktozi tam byli...;) i nie tylko ;)

Pogoń To My!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:07
no ja pier**** :(

Po życia kres!
jns
Kibic
Na forum od 7534 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:08
Tradycyjnie tracimy bramke w końcowce.Panik juz chyba niczego sie nie nauczy...
A jego dzisiejsze zmiany po prostu znakomite! Wpuszcza na boisku nowego, świeżego zawodnika poczym zdejmuje go po 10 minutach
O co mu chodzilo?Tego chyba nikt nie wie...

Ostatnio edytowany przez: jns, 27 kwietnia 2005, 20:13 [1 raz(y)]

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7392 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:11

punieq napisał:  
Znając życie Panik wytłumaczy sie brakiem zawodników i że ogólnie dobrze zagrali :/

Ptak powie że daje Panikowi wolna wole, i nie stawia żadnych ultimatów i tak w kólko...

Może czas zacząć naukę tekstu "Żegnaj Pierwsza Ligo" - obym sie mylil ;/

wytłumaczy sie jak zwykle murawą - tym razem powie za mokra byla. i powie ze dzieki jego taktyce osiagnelismy az remis

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
dav6id
Kibic
Na forum od 7480 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:11
Przykro mi to stwierdzac ale z taka gra i taktyka swietnego szkoleniowca to my daleko nie zajedziemy...

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:13
MAM WIELKĄ PROŚBĘ - OGRANICZNIE TE BLUZGI
CHECIE COŚ POWIEDZIEĆ NORMALNEGO TO Z KULTURĄ LUB Z *****

Gucio
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:13
żegnaj czeskaaaa szkoło oooo i nie wracaj więcej :)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Szołn
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:21
Ja tylko jestem cholernie ciekaw, jaką taktyką zagramy w Katowicach... Mam nadzieję, że nie zostaniemy pierwszą ekipą w lidze, która będzie murować w meczu przeciwko temu rywalowi - to by dopiero była kompromitacja na całą Polskę...
A propos - murawa w Katowicach jest wręcz tragiczna, przynajmniej będziemy mieć alibi :/

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Derian
Kibic
Na forum od 7492 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:34
Pogoń chyba nikogo (niestety) nie zadziwiła, zagrała tak jak ostatnie mecze. A lech był słabiutki i tyle. co do GKSu to chciałem zauważyć że za wyjątkiem meczu z wisłą płock to oni w każdym meczu strzelają bramke...czyli my musimy strzelić dwie, co się jeszcze na wiosnę nie zdarzyło...w katowicach czeka nas ciężka przeprawa. coś niedługo widzę białe chusteczki na Twardowskiego dla naszego "koucza"...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005