"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Z każdym meczem Panik udowadnia, że jest trenerem niezwykłym. I to nie jest komplement. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener ustawiłby w tym meczu drużynę tak, aby spróbować dziabnąć rywala z kontry. Każdy zwykły (czytaj: normalny) trener dokonuje rozsądnych zmian - a tymczasem nasz innowator najpierw puszcza w bój świeżego zawodnika, by po chwili zastąpić go innym świeżym graczem, zostawiając jednocześnie podmęczonych Ediego i Grzelaka.
Szkoda, że Pesković popełnił tak kosztowny błąd...
Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 19:53
nie mam słów!! panik wyp****** *****!!!!!!!!!!!! no ***** to ja chyba jestem lepszym trenerem ***** mać!!!! hahaha na taczce go wywieźmy co wy na to!!! brawa dla....dla najlepszego ataku w Polsce bauahahahahahahha
Peskovic dobrze bronil, tylko ta jedna sytuacje zjebal, wielka szkoda, ale moim zdaniem mecz byl spokojnie do wygrania gdyby taktyka byla inna, a nie Pogon caly czas cofnieta i czekala na ataki Lecha, nie wierzylem zeby cos udalo sie Portowcom strzelic, mialem tylko nadzieje ze nie stracimy bramki, niestety Peskovic glupi blad, tragiczny blad Julcimar ktory pilki nie wybil, Poledica i Magdon tez nie wiem co roibli, kryli sie nawzajem.
Odp: Lech - Pogoń 1:1,trwa II połowa - 27/04/2005 20:02
kurwa mać ile razy trzeba przegrać (lub zremisować wygrany mecz) żeby zrozumieć że najgorszą formą obrony jest właśnie nieustanne bronienie się i wykopywanie piłki w aut? kurwicy można dostać od oglądania tego...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest Pogoń Szczecin MKS...
plus za oprawe oraz momentami za swietny doping! pozdro dla tych co znam ktozi tam byli... i nie tylko
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:08
Tradycyjnie tracimy bramke w końcowce.Panik juz chyba niczego sie nie nauczy...
A jego dzisiejsze zmiany po prostu znakomite! Wpuszcza na boisku nowego, świeżego zawodnika poczym zdejmuje go po 10 minutach
O co mu chodzilo?Tego chyba nikt nie wie...
Ostatnio edytowany przez: jns, 27 kwietnia 2005, 20:13 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:21
Ja tylko jestem cholernie ciekaw, jaką taktyką zagramy w Katowicach... Mam nadzieję, że nie zostaniemy pierwszą ekipą w lidze, która będzie murować w meczu przeciwko temu rywalowi - to by dopiero była kompromitacja na całą Polskę...
A propos - murawa w Katowicach jest wręcz tragiczna, przynajmniej będziemy mieć alibi :/
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 27/04/2005 20:34
Pogoń chyba nikogo (niestety) nie zadziwiła, zagrała tak jak ostatnie mecze. A lech był słabiutki i tyle. co do GKSu to chciałem zauważyć że za wyjątkiem meczu z wisłą płock to oni w każdym meczu strzelają bramke...czyli my musimy strzelić dwie, co się jeszcze na wiosnę nie zdarzyło...w katowicach czeka nas ciężka przeprawa. coś niedługo widzę białe chusteczki na Twardowskiego dla naszego "koucza"...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.