Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 16:46
Cała sytuacja to jakaś parodia - wczoraj wydając w klubie karnety nikt nawet nie raczył poinformować o tym, że wymienione wyżej sektory będą zamknięte. Tak jak pisał wcześniej oczko82 chodzi o sam fakt podejścia do kibica (do kibica, który z góry zakłada, że będzie na wszystkich meczach w sezonie w Szczecinie i kupuje przed sezonem karnet przecież nie tak tani, bo nie każdego wydatek 75-125 zł to drobniaki), po raz kolejny klub daje straszną plamę na tej płaszczyźnie, a mętne tłumaczenia o wysłanych informacjach pocztą są po prostu komiczne.

A co jeśli ktoś spoza Szczecina kupuje karnet, albo jakiś nowy kibic, który postanowił od tego sezonu zacząć regularnie chodzić na Pogoń? Już na wstępie jest powitany takimi niespodziankami.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 16:50
ciekaw jestem tylko czy przy wejsciu beda sprawdzali dowody :D może być wesoło dzisiaj

kus
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 16:56
jesli bedzie tak jak mowisz Junior, to pierwsza połowe obejrzy tysiac osob ;P

Owczarek
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 16:58

kus napisał:  
jesli bedzie tak jak mowisz Junior, to pierwsza połowe obejrzy tysiac osob ;P

Drugą też bo reszta zrezygnuje

eJay
Kibic
Na forum od 7598 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 17:03

Junior napisał:  
ciekaw jestem tylko czy przy wejsciu beda sprawdzali dowody :D może być wesoło dzisiaj

Nawet jak nie będą sprawdzać dowodów to należy się spodziewać dantejskich scen przy kasach. Na razie pogoda działa na korzyść "działaczy".

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 17:10
hehe już widzę dzisiaj moje buty... czy naprawdę tak trudno wylać trochę betonu lub grysu?

Obrazek JPG wstawiony na forum

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
SzynaPogodno
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 17:10
3 x sprawdzane bilety to juz porazka hahaha, najgorzej z kupnem potem juz ujdzie , moja propozycja kupic bilet juz teraz!

'Wszystkie Harde Bandy - Zjednoczone W Siłę Pogoniarskiej Propagandy!'
SzynaPogodno
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 17:11

Sampaio napisał:  
hehe już widzę dzisiaj moje buty... czy naprawdę tak trudno wylać trochę betonu lub grysu?

Obrazek JPG wstawiony na forum

bo im sie zachciewa bramek stawiac a nie wylac beton . P.A.T.O.L.O.G.I.A.

Ostatnio edytowany przez: SzynaPogodno, 8 sierpnia 2010, 17:24 [1 raz(y)]

'Wszystkie Harde Bandy - Zjednoczone W Siłę Pogoniarskiej Propagandy!'
Doktor
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 17:20
Ja myślę, że do karnetu powinni dodawać gratis chińskie kalosze z turzynu i wtedy będzie ok :)

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
JACOb.
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 23:37
To jest chore co sie dzis dzialo...
Przyjechalem o 18;10~ pod stadion kolejka nieduża 40osob, a dopiero po 30min przesunelismy sie o metr do przodu, po nastepnych to samo i dopiero 15min po rozpoczeciu meczu dawala dlugopisy zebysmy sami wpisywali. PARANOJA.

Szymen
Kibic
Na forum od 6247 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/08/2010 23:57
Oj będzie się działo w środę przy tych bramkach. Nie jednemu nerwy puszczą...

Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 01:16
Europejskie standardy na sypiącym się stadionie. To nigdy nie wypali..

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Tr1do
Kibic
Na forum od 5670 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 11:02

śmielaq89 napisał:  
Europejskie standardy na sypiącym się stadionie. To nigdy nie wypali..

No ile kas tylko było otwartych ? Jeszcze te pesele -.- Zobaczymy co w środę będzie przy większej frekwencji bo te bramki są wnerwiające .

Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 12:25
Ile jest tych kołowrotów? Jedne są przy przejściu z parkingu na stadion, drugie przy wejściu od sektorów 1 i 2, są jeszcze gdzieś? Od Karłowicza też?

P. S.
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6706 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 12:28

Sz. napisał:  
Ile jest tych kołowrotów? Jedne są przy przejściu z parkingu na stadion, drugie przy wejściu od sektorów 1 i 2, są jeszcze gdzieś? Od Karłowicza też?

Tutaj masz info odnoście tych kołowrotków.

Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 13:19
Dzięki, to rzuca trochę światła :)

P. S.
Radziu
Kibic
Na forum od 6830 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 13:44
Mam strasznie i okrutnie głupie pytanie. Ponieważ jak wiemy z obecnym systemem zakupów biletów to można oszaleć, postanowiłem z kolegami zakupić karnet nie orientuje się ktoś czy cena karnetów będzie obniżona w jakiś sposób z powodu faktu odbycia się już jednego meczu. Szczerze mówiąc to prawdopodobieństwo takiej sytuacji z naszym markjetingiem jest mniejsze niz trafienie "szóstki" w totka, ale zawsze wiara jakaś pozostaje :)

eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/08/2010 14:51

Radziu napisał:  
Mam strasznie i okrutnie głupie pytanie. Ponieważ jak wiemy z obecnym systemem zakupów biletów to można oszaleć, postanowiłem z kolegami zakupić karnet nie orientuje się ktoś czy cena karnetów będzie obniżona w jakiś sposób z powodu faktu odbycia się już jednego meczu. Szczerze mówiąc to prawdopodobieństwo takiej sytuacji z naszym markjetingiem jest mniejsze niz trafienie "szóstki" w totka, ale zawsze wiara jakaś pozostaje :)

Właśnie dostałem list od Pogoń Szczecin SA gdzie przepraszają za zaistniałą sytuację i oferują wymianę karnetu przy czym

"Ze swojej strony gwarantujemy brak jakichkolwiek dopłat przy zmianie karnetu na droższy"

Doktor
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/08/2010 17:35

eF^ napisał:  

Radziu napisał:  

Właśnie dostałem list od Pogoń Szczecin SA gdzie przepraszają za zaistniałą sytuację i oferują wymianę karnetu przy czym

"Ze swojej strony gwarantujemy brak jakichkolwiek dopłat przy zmianie karnetu na droższy"

Dostałem to samo.. czyli mogę wybrać miejsca pod dachem bez dopłaty :D ? Ja to tak rozumiem :)

PS. List został nadany patrząc po pieczątce 5 sierpnia więc przed meczem...

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6706 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/08/2010 17:44

Doktor napisał:  
Dostałem to samo.. czyli mogę wybrać miejsca pod dachem bez dopłaty :D ? Ja to tak rozumiem :)

Dobrze rozumiesz.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005