Przypominamy o pewnych obowiązujących zasadach!
-nie pijemy w 1 stronę (co poniektórzy strasznie usychali na drodze powrotnej z Gdańska, tym razem posłuchajcie naszych rad)
-na sektorze dajemy z siebie 100% i jeszcze więcej!
-trzymamy się wszyscy razem, bo jesteśmy jednością i razem jedziemy reprezentować Pogoń Szczecin!
Ostatnio edytowany przez: PS_onTour, 16 marca 2013, 01:21 [2 raz(y)]
Odp: PSonTour: Kraków! - 16/03/2013 13:22
Przypominamy aby jechac na wyjazd trzeba byc zarejestrowanym w systemie CSI , warunkiem rejestracji jest posiadasnia karty kibica w tym przypadku naszej karty , niestety nie wszyscy o tym pamietaja.
.
Ostatnio edytowany przez: PS_onTour, 16 marca 2013, 14:05 [2 raz(y)]
Przypominamy aby jechac na wyjazd trzeba byc zarejestrowanym w systemie CSI , warunkiem rejestracji jest posiadasnia karty kibica w tym przypadku naszej karty , niestety nie wszyscy o tym pamietaja.
.
Niby szczegol ale jednak.aby jechac na wyjazd nie trzeba byc nigdzie zarejestrowanym...rejestracja tyczy sie tych ktorzy chca/moga obejzec mecz na stadionie
.
Niby szczegol ale jednak.aby jechac na wyjazd nie trzeba byc nigdzie zarejestrowanym...rejestracja tyczy sie tych ktorzy chca/moga obejzec mecz na stadionie
Legia - Pogoń 20 kwietnia - 10/04/2013 15:59
Witajcie.
Powoli zbliżamy się do wyjazdu na mecz zgodowy w Warszawie.
Wszelkie kwestie organizacyjne - są obecnie załatwiane.
Dlatego też - nie zadawajcie wszędzie po tysiąc pytań. Wszystko jest dopinane jak należy.
Do jutra będą już w miarę pewne informację. Na dziś zarys wygląda tak:
- mamy swoje miejsce na stadionie ( nie jest to sektor gości )
- ilość biletów - nie potwierdzona - ale duża.
- bilety do nabycia na miejscu.
To na razie tyle. Resztę będziemy uzupełniali w tym wątku plus informacje będą na naszych portalach.
W tym wątku pojawi się również troszeczkę wytycznych odnośnie organizacji wyjazdu, zachowania i innych kwestii związanych z tym meczem.
Pogoń - Legia !
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 13/04/2013 09:12W Warszawie będą przeznaczone dwie kasy dla kibiców Pogoni.
Cena biletu normalnego 33 zł
Biletów mamy 1500.
Siedzimy na skraju Żylety.
Kwestia kart kibica - do potwierdzenia.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
W Warszawie będą przeznaczone dwie kasy dla kibiców Pogoni.
Biletów mamy 1500.
Siemano. Kiedy ewentualnie będzie info o kartach kibica?Będziemy lecieć z Norwegii i chcielibyśmy w miare jak najszybciej kupic bilety na samolot.Dzieki.
Biletów mamy 1500.
Siemano. Kiedy ewentualnie będzie info o kartach kibica?Będziemy lecieć z Norwegii i chcielibyśmy w miare jak najszybciej kupic bilety na samolot.Dzieki.
na kibicepogoni.pl piszą ,że podczas meczu z Widzewem informowano ,że wchodzimy na swoje, ja osobiście niedosłyszałem.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Biletów mamy 1500.
na kibicepogoni.pl piszą ,że podczas meczu z Widzewem informowano ,że wchodzimy na swoje, ja osobiście niedosłyszałem.
To jest ostatnia kwestia do ustalenia , jeszcze chwile cierpliwosci
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.