Czyli ja jestem niepełnoletni, wyrobię sobie kartę przez neta to jak przyjadę po nią i zagadam do tej blondy to mi powinna bez problemu wydać te jebana karte? ? Oczywiście z peselem rodzica.
' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
Ja piernicze... Specjalnie dla nich będę zapieprzał 140 km w jedną stronę by wyrobić kartę, a za 2 tygodnie znowu by odebrać? Niech się kurva ci co wymyślili te karty rozpędzą i pierdolną głową o ścianę...
To jest chore nikt nie pomyśli o osobach którym do Szczecina daleko....
Pozdro
' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
Zarząd Pogoni Szczecin SA, po przeanalizowaniu opinii Kibiców o dotychczasowym sposobie zakupu i funkcjonowania Systemu Kart Kibica, podjął decyzję o wprowadzeniu do sprzedaży z dniem 10 października, nowej, uproszczonej wersji Karty Kibica, bez funkcji płatniczej oraz w żaden sposób nie związanej z żadnym bankiem. Karta ta, umożliwiająca tylko zakup biletu i wejście na stadion na mecz, ważna będzie do lipca 2014 roku. Jej cena wynosić będzie 10 złotych. Zasady wyrabiania tej karty są identyczne jak w przypadku Kart Kibica do tej pory sprzedawanych przez Pogoń Szczecin.
Mając jednak na uwadze fakt, że jest wiele osób, które chcą w posiadanej Karcie Kibica mieć również funkcje płatniczą, Karta Kibica do tej pory
sprzedawana (w cenie 25 złotych) i dająca takie możliwości, będzie dalej możliwa do nabycia.
Rozumiejąc, że dotychczasowi nabywcy Kart Kibica byli pozbawieni możliwości wyboru typu Karty Kibica, mogli jedynie nie korzystać z funkcji płatniczej (niestety płacąc za „gotowość” karty do takiej funkcji), Zarząd Pogoni Szczecin SA podjął decyzje, że osoby te, jeśli zechcą potwierdzić swoją rezygnację z funkcji płatniczej Karty Kibica, mogą otrzymać zwrot 15 złotych w kasach klubu.
Z dniem 10 października Pogoń Szczecin SA rozpocznie realizację zwrotu kwoty 15 złotych. W tym celu należy pojawić się z Kartą Kibica w klubowym FanShopie od godziny 10.00 do godziny 17.00 - a właściwie do ostatniej osoby, która tuż przed godziną 17.00 pojawi się w FanShopie i wyrazi chęć nabycia Karty Kibica, zwrotu 15 zł lub/i nabycia biletu. Zwrot kwoty 15 złotych będzie również możliwy w dniach, w których Pogoń Szczecin rozgrywa mecz w Szczecinie, jednak tylko do trzech godzin przed rozpoczęciem spotkania. Cała operacja nie powinna trwać więcej niż 30 sekund.
Po otrzymaniu 15 złotych Kibic zachowuje swoją Kartę Kibica, która z tą chwilą umożliwiać będzie już tylko zakup biletu i wejście na stadion.
Jednocześnie Zarząd chciałby podziękować tym licznym Kibicom Pogoni Szczecin, którzy nabywając dotychczasowe Karty Kibica korzystają z ich funkcji płatniczych. Dzięki takiej decyzji klub od każdej transakcji dokonywanych taką kartą otrzymuje ok. 0,7% wartości tej transakcji. W czasie kiedy dopięcie budżetu klubu jest nie lada wyczynem, pomoc taka jest dla nas bezcenna. Jednocześnie przypominamy, że decyzja każdego Kibica, by korzystać z funkcji płatniczych, nie niesie ze sobą dla nich ŻADNYCH dodatkowych kosztów. Całość kwoty 0,7%wartości transakcji jest pobierana z marży banku pochodzącej z rozliczeń płatności kartami płatniczymi.
Mamy nadzieję, że decyzja Zarządu spotka się z zadowoleniem sympatyków Pogoni Szczecin. Przepraszamy za dotychczasowe niedogodności. Wierzymy, że tak zbudowany System Kart Kibica będzie funkcjonował wyśmienicie i da rzeczywisty wybór każdemu Kibicowi.
Zarząd Pogoni Szczecin SA
Ostatnio edytowany przez: Plum, 3 października 2011, 13:59 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Kibice spoza Szczecina chcieliby mieć możliwość wyrobienia kartę kibica przez net .
Na początku były takie plany ale coś nie wyszło.
Może warto spróbować.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Kibice spoza Szczecina chcieliby mieć możliwość wyrobienia kartę kibica przez net .
Na początku były takie plany ale coś nie wyszło.
Może warto spróbować.
Była taka opcja przez jakiś czas, ale z niej zrezygnowano. Szkoda.
Karta Kibica to jedyna możliwość wejścia na mecze Pogoni Szczecin. Jest to wymóg przepisów PZPN
a już zamierzałem wyrobić do gówno,
nie lubię jak ktoś mnie jawnie robi w chuja...
Nie tylko PZPNu, ale i ustawy w przypadku ekstraklasy.
Serio nie chce jątrzyć i na nowo rozgrzebywać .(zwłaszcza w obliczu ostatniej decyzji) ale nie wmawiajcie mi, że by wejść na każdy stadion w pierwszej lidze potrzebne są karty. zresztą chuj z tym...
Pogoń to My!!
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 04/10/2011 22:53
Jak to teraz wygląda? Jeżeli chce pójść w sobote na mecz z Bogdanką, to musze wyrobić karte za 25 zł, a potem iść 10.10 po odbiór 15 złotych...? Bo teoretycznie od 10.10 można wyrobić tą karte bez opcji płątniczej.
Karta Kibica to jedyna możliwość wejścia na mecze Pogoni Szczecin. Jest to wymóg przepisów PZPN
a już zamierzałem wyrobić do gówno,
nie lubię jak ktoś mnie jawnie robi w chuja...
Nie tylko PZPNu, ale i ustawy w przypadku ekstraklasy.
Serio nie chce jątrzyć i na nowo rozgrzebywać .(zwłaszcza w obliczu ostatniej decyzji) ale nie wmawiajcie mi, że by wejść na każdy stadion w pierwszej lidze potrzebne są karty. zresztą chuj z tym...
Pogoń to My!!
I masz rację, Nie na każdy stadion w 1 lidze by wejść musisz mieć kartę ( jeszcze bo ma to się zmienic wraz z nową ustawą o imprezach masowych) Wg. obecnej ustawy każdy klub ma obowiązek identyfikacji kibiców czyli Imię nazwisko i Pesel. Dodatkowo w Ekstraklasie musi to być wizerunek twarzy. Wg. nowej ustawy to się zmienia, ale jeszcze jej nie czytałem dokładnie więc nie będę pisał. Oprócz tej ustawy są jeszcze przepisy PZPNu, które narzucają, iż tam gdzie są już kołowrotki i możliwość stosowania elektronicznego systemu identyfikacji to klubu muszą go wprowadzić natychmiast. My kołowrotki posiadamy już od ponad roku i u nas niestety trzeba posiadać kartę ze względu że zakupione przez miasto kołowrotki nie przewidują innej możliwości otwarcia jak przyłożenie karty do czytnika. Jeżeli nasze bramki miałyby możliwość z czytywania np, kody kreskowego to pewnie można byłoby nie wyrabiać fizycznie karty ale i tak musielibyśmy być w systemie. To tylko kwestia technicznego rozwiązania.
Na Flocie nie ma kart, ale nie ma też kołowrotków. Identyfikacja polega na spisywaniu w kasie danych przy sprzedaży biletów tak jak było to ost. u nas. U nas wygląda to inaczej by my bramki mamy zamontowane niezależnie od klubu przez właściciela- czyli miasto. System wg. klubu poprawił wydajność sprzedaży i .. miasto przestało się pruć że kupiło kołowrotki z których nikt nie korzystał. Jakby spojrzeć na 1 ligę to czołowe drużyny i tam gdzie są modernizowane stadiony to karty te klubu już wprowadziły lub wprowadzają.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/10/2011 12:19
Skoro tak się rozwiązała sytuacja to podpowiedzcie jak najszybciej i najłatwiej wyrobić tą kartę przed sobotnim meczem, zważywszy że prace kończę o 18 ? Na stronie jest napisane że można przed samym meczem ? Czy w praktyce jest to możliwe, ile to zajmie?
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Skoro tak się rozwiązała sytuacja to podpowiedzcie jak najszybciej i najłatwiej wyrobić tą kartę przed sobotnim meczem, zważywszy że prace kończę o 18 ? Na stronie jest napisane że można przed samym meczem ? Czy w praktyce jest to możliwe, ile to zajmie?
moze to cos pomoze
W dniu meczu dwie kasy klubowe (od ul. Karłowicza) otwarte zostaną już od godziny 10.00. W każdej z nich sympatycy Dumy Pomorza (spoza Szczecina) będą mogli wyrobić Kartę Kibica i zakupić bilet na to spotkanie. Wszystkie inne kasy biletowe (w dniu meczu) otwarte zostaną o godzinie 15.00. Tradycyjnie już Zarządu Dróg i Transportu Miejskiego po spotkaniu podstawi dwa dodatkowe tramwaje linii 5 (w kierunku Stoczni), dwa linii 7 (w kierunku Basenu Górniczego) i jeden w kierunku Krzekowa. Ponadto z ulicy Witkiewicza, tuż po zakończeniu meczu, odjadą dodatkowe autobusy linii A, B i C - w kierunku Prawobrzeża.
W dniu meczu dwie kasy klubowe (od ul. Karłowicza) otwarte zostaną już od godziny 10.00. W każdej z nich sympatycy Dumy Pomorza (spoza Szczecina) będą mogli wyrobić Kartę Kibica i zakupić bilet na to spotkanie.
Hmm... to w dniu meczu tylko kibice spoza Szczecina mogą wyrobić kartę
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.