Po co brałeś za dużą koszulkę bo nie rozumiem?
Mi koleś powiedział że będą jutro albo w środę choć nie ukrywam że próbował wpakować mi większą
jak Ci nie wymienią to musisz się podjechać do wyjazdu hehe
Bo powiedziała że będzie można wymienić, a że nie dawała żadnej kartki ani nic w tym stylu to wydało się naturalne że po prostu przyjdę następnego dnia z koszulką. Trochę się spieszyłem więc może byłem zakręcony ale żadnej informacji o kartkach nie było na pewno, a powinna - jakbym wiedział to przecież nie brał bym za dużej koszulki, bo po co ?
Przejadę się jutro i mam nadzieję, że mi wymienią.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Tyle, że pani dała koszulkę mówiąc że będzie można wymienić. Tak to też bym wziął kartkę czyli jakbym wiedział...
Po co brałeś za dużą koszulkę bo nie rozumiem?
Mi koleś powiedział że będą jutro albo w środę choć nie ukrywam że próbował wpakować mi większą
jak Ci nie wymienią to musisz się podjechać do wyjazdu hehe
Bo powiedziała że będzie można wymienić, a że nie dawała żadnej kartki ani nic w tym stylu to wydało się naturalne że po prostu przyjdę następnego dnia z koszulką. Trochę się spieszyłem więc może byłem zakręcony ale żadnej informacji o kartkach nie było na pewno, a powinna - jakbym wiedział to przecież nie brał bym za dużej koszulki, bo po co ?
Przejadę się jutro i mam nadzieję, że mi wymienią.
Mowila, zeby jutro z koszulka przyjechac wiec nie martw sie
I jeszcze na gs24.pl piszą, że wszyscy mają to znać na finale. Oczywiście traktuję to trochę z przymrużeniem oka, ale zdecydowanie bardziej wolałbym odśpiewać nasz Hymn, niż Pogoń Babę Jagę ...
1. Bilety w otwartej sprzedazy jutro od 12 do 18, radze byc wczesniej zeby sie w nie zaopatrzyc kto jeszcze nie ma.
2. Jebac alko ! Zdzieramy gardla caly mecz!! Ten Puchar jest Nasz!!
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 19:13
Mi się marzy by osoba, robiąca fotki w sobotę z poziomu murawy, szczególnie przyłożyła się do ujęć całego naszego sektora, tak aby można było takie zdjęcie oprawić sobie w antyramę
Mi też się podoba, czy wszystko musi iść pod ten pożal się boże hip hop ? Osobiście uwielbiam brzemię gitarki i perkusji Pogoń babe Jage!
piosenka jest mierna, ale i tak będzie hitem .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 17/05/2010 19:49 hehe ale artykul dali do futbol news jaka to zajebista mobilizacja ze w ponad tydzien sprzedali mniej biletow niz w Szczecinie w jeden
zmiazdzymy ich dopingiem! PUCHAR JEST NASZ!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.