Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7620 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 18:18
Fakt nie wszędzie i nie wszystkie - zwracam honor :)

CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 21:27
Nie wiem czy gdzieś było, ale a propo całego tego bajzlu, pokazal sie list do naszych włodarzy :D
Jak dla mnie trafione w samo sedno hehe :]
"Stadion to nie więzienie"

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 21:42
energ - czyżbyś też był w sobotę na Hercie ? :) Potwierdzam, jeśli chodzi o organizację to jeszcze wiele nam brakuje... Chociaż czasem to nie zależy od możliwości (bo te mamy jakie mamy) a od logicznego pomyślenia przez niektóre osoby..

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 22:25

śmielaq89 napisał:  
energ - czyżbyś też był w sobotę na Hercie ? :) Potwierdzam, jeśli chodzi o organizację to jeszcze wiele nam brakuje... Chociaż czasem to nie zależy od możliwości (bo te mamy jakie mamy) a od logicznego pomyślenia przez niektóre osoby..

Nie wymagam, aby u nas było jak na Olympiastadion czy na Wembley. Ale do cholery jak przez 30 lat jako tako ten stadion jakoś funkcjonował i organizacja była w miarę logiczna, to w tej rundzie jakiś mądrala postanowił "ułatwić" życie kibicom. Niech do licha kraty stawiają sobie u siebie w knajpie (w kan-kanie czy co oni tam mają).

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 23:53
Ale co ich to obchodzi oni teraz maja swój "wypasiony" budynek VIP z żarciem i alkoholem (Robią durne przepisy, bo taki są wymogi, ale wódeczki której jak mnie pamięć nie myli nie wolno spożywać na imprezach masowych nie brakuje, jak widać każdy ponad każdym). Ktoś tam wspomina o parkingu nie wiem mnie to nie dotyczy, ale VIPy też maja swój oddzielny parking.

Po prostu trzeba więcej zapłacić to się będzie miało komfort i wygodę.

Z daleka nie będzie widać.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 00:44
Inwigilacja pełną gębą!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 12:59

Cytat:  
Byłem obecny w poprzedniej rundzie w Lubinie, w sektorze przeznaczonym dla kibiców Legii Warszawa i nie miałem problemu z przemieszczaniem się po stadionie (nawet z przejściem na sektory gospodarzy), skorzystaniem z cateringu czy toalety. Toalety czyste, schludne, położone blisko sektora.

No tu faktycznie tak było z tym,że Legia siedziała na sektorach gospodarzy więc ten przypadek niezbyt trafny jako argument:]

A co do inwigilacji to poczekajmy aż każdy będzie zobowiązany do posiadania Karty kibica a wejście będzie się odbywało przez kołowrotki...wtedy dopiero będzie problem!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
A..
Kibic
Na forum od 8315 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 13:12
Czemu niezbyt trafny ? Skoro Legia siedząc z Pogonią nie pozabijala sie z Zaglebiem L., Odrą Opole i Arką bo przedstawiciele tych klubow byli obecni na tym meczu i w barwach (nawet kilku w Lecha mimo braku zgody juz wtedy) to czemu nam na własnym stadionie robią nam klatki jak w zoo i tłumaczą to względami bezpieczeństwa i licencją ?
Inny przyklad to Widzew siędzący w poprzedniej rundzie na naszych sektorach. Nikt ich ani nas przeciez w klatkach nie zamykał, słupy oświetleniowe też nie były przyspawane do ogrodzenia a mimo to byl spokoj.
Chodzi o to ze wszystko jest kwestią dogadania - przecież jesteśmy tylko ludzmi :)

Ostatnio edytowany przez: A.., 30 marca 2010, 13:51 [1 raz(y)]

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 13:38
Pamięta ktoś może w którym roku zainstalowano te piękne płoty odgradzające sektory? I jak to jest, że w Szczecinie "ze względów bezpieczeństwa" musimy się czuć jak bydło w zagrodzie podczas gdy na innych obiektach w Polsce jest bezpiecznie bez tych wszystkich krat. Przecież te cyrki chyba muszą być podparte jakimiś jawnymi przepisami czy ustawami?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 14:11

A.. napisał:  
Czemu niezbyt trafny ? Skoro Legia siedząc z Pogonią nie pozabijala sie z Zaglebiem L., Odrą Opole i Arką bo przedstawiciele tych klubow byli obecni na tym meczu i w barwach (nawet kilku w Lecha mimo braku zgody juz wtedy) to czemu nam na własnym stadionie robią nam klatki jak w zoo i tłumaczą to względami bezpieczeństwa i licencją ?
Inny przyklad to Widzew siędzący w poprzedniej rundzie na naszych sektorach. Nikt ich ani nas przeciez w klatkach nie zamykał, słupy oświetleniowe też nie były przyspawane do ogrodzenia a mimo to byl spokoj.
Chodzi o to ze wszystko jest kwestią dogadania - przecież jesteśmy tylko ludzmi :)

Nie chodzi mo o to,że się nie pozabijali bo to inny temat ale to,że napisno to jakoby Legia siedziała w sektorze dla gości a mimo to można było się poruszać po całym stadionie.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 15:42

Sampaio napisał:  
Pamięta ktoś może w którym roku zainstalowano te piękne płoty odgradzające sektory? I jak to jest, że w Szczecinie "ze względów bezpieczeństwa" musimy się czuć jak bydło w zagrodzie podczas gdy na innych obiektach w Polsce jest bezpiecznie bez tych wszystkich krat. Przecież te cyrki chyba muszą być podparte jakimiś jawnymi przepisami czy ustawami?

Jeżeli mnie pamięć nie myli to np. płot pomiędzy sektorami 16, a 17 postawiony został za ptaka w drugiej lidze.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 31/03/2010 23:32

A.. napisał:  

ja pierdole...zajebiste przyklady dajesz...skoro byli dogadani ze wchodza to po chuj ktos ma robic trzode??podobnie jak My na Widzewie, Legia na ŁKSie itd..to akurat juz inne historie...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
A..
Kibic
Na forum od 8315 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 01/04/2010 00:23
Wiadomo o co kaman ale przecież ci debile do ktorych jest to adresowane tego nie wiedzą :):):)

V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 01/04/2010 00:36
Z innej beczki.
Wiem, ze pare osob tutaj na forum ma legitymacje sedziowska.
Jak to jest z wejsciem w tej chiwli?
Sedziowie dalej moga wchodzic tylko od Karlowicza? Jezeli tak to nie moga teoretycznie usiasc np. na 7 czy 12?

MKS

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 09/04/2010 20:20
Czy mając zaproszenie Bosmana mogę wejść każdym wejściem i usiąść na każdym sektorze (w ramach strefy) ? Czy tylko konkretnym wejściem i na konkretny sektor ? Bo na początku słyszałem że to bodajże tylko na sektory 1-2 ale potem chyba coś zmieniali.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 09/04/2010 20:37
znajomi wchodza na te zaproszenia na inne sektory np 7 wiec chyba nie robia problemow

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Bolo
Kibic
Na forum od 6514 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 09/04/2010 22:58

Vega napisał:  
Z innej beczki.
Wiem, ze pare osob tutaj na forum ma legitymacje sedziowska.
Jak to jest z wejsciem w tej chiwli?
Sedziowie dalej moga wchodzic tylko od Karlowicza? Jezeli tak to nie moga teoretycznie usiasc np. na 7 czy 12?

od karlowicza za okazaniem waznej legitymacji sedziowskiej i dowodu. A gdzie siadaja to juz nie wiem.

-HL
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 10/04/2010 02:09

Bolo napisał:  

A gdzie siadaja to juz nie wiem.

Na mlynie ;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Kisiel Portowiec
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 10/04/2010 12:49

-HL napisał:  

Bolo napisał:  

A gdzie siadaja to juz nie wiem.

Na mlynie ;)

Nie siadają tylko stoją ;)

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 03/05/2010 21:08
Ponawiam pytanie z innego tematu, bo tam przepadło:

Cytat:  
Na pucharze też te pozamykane bramy obowiązują? Z biletem na sektory 15-18 wejdę bez problemu na młyn?

- 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005