Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 21:42
energ - czyżbyś też był w sobotę na Hercie ? Potwierdzam, jeśli chodzi o organizację to jeszcze wiele nam brakuje... Chociaż czasem to nie zależy od możliwości (bo te mamy jakie mamy) a od logicznego pomyślenia przez niektóre osoby..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Nie wymagam, aby u nas było jak na Olympiastadion czy na Wembley. Ale do cholery jak przez 30 lat jako tako ten stadion jakoś funkcjonował i organizacja była w miarę logiczna, to w tej rundzie jakiś mądrala postanowił "ułatwić" życie kibicom. Niech do licha kraty stawiają sobie u siebie w knajpie (w kan-kanie czy co oni tam mają).
Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 29/03/2010 23:53
Ale co ich to obchodzi oni teraz maja swój "wypasiony" budynek VIP z żarciem i alkoholem (Robią durne przepisy, bo taki są wymogi, ale wódeczki której jak mnie pamięć nie myli nie wolno spożywać na imprezach masowych nie brakuje, jak widać każdy ponad każdym). Ktoś tam wspomina o parkingu nie wiem mnie to nie dotyczy, ale VIPy też maja swój oddzielny parking.
Po prostu trzeba więcej zapłacić to się będzie miało komfort i wygodę.
No tu faktycznie tak było z tym,że Legia siedziała na sektorach gospodarzy więc ten przypadek niezbyt trafny jako argument
A co do inwigilacji to poczekajmy aż każdy będzie zobowiązany do posiadania Karty kibica a wejście będzie się odbywało przez kołowrotki...wtedy dopiero będzie problem!
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 13:12
Czemu niezbyt trafny ? Skoro Legia siedząc z Pogonią nie pozabijala sie z Zaglebiem L., Odrą Opole i Arką bo przedstawiciele tych klubow byli obecni na tym meczu i w barwach (nawet kilku w Lecha mimo braku zgody juz wtedy) to czemu nam na własnym stadionie robią nam klatki jak w zoo i tłumaczą to względami bezpieczeństwa i licencją ?
Inny przyklad to Widzew siędzący w poprzedniej rundzie na naszych sektorach. Nikt ich ani nas przeciez w klatkach nie zamykał, słupy oświetleniowe też nie były przyspawane do ogrodzenia a mimo to byl spokoj.
Chodzi o to ze wszystko jest kwestią dogadania - przecież jesteśmy tylko ludzmi
Ostatnio edytowany przez: A.., 30 marca 2010, 13:51 [1 raz(y)]
Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 30/03/2010 13:38
Pamięta ktoś może w którym roku zainstalowano te piękne płoty odgradzające sektory? I jak to jest, że w Szczecinie "ze względów bezpieczeństwa" musimy się czuć jak bydło w zagrodzie podczas gdy na innych obiektach w Polsce jest bezpiecznie bez tych wszystkich krat. Przecież te cyrki chyba muszą być podparte jakimiś jawnymi przepisami czy ustawami?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Nie chodzi mo o to,że się nie pozabijali bo to inny temat ale to,że napisno to jakoby Legia siedziała w sektorze dla gości a mimo to można było się poruszać po całym stadionie.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
ja pierdole...zajebiste przyklady dajesz...skoro byli dogadani ze wchodza to po chuj ktos ma robic trzode??podobnie jak My na Widzewie, Legia na ŁKSie itd..to akurat juz inne historie...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wchodzenie i przemieszczanie się po stadionie !!!!!! - 09/04/2010 20:20
Czy mając zaproszenie Bosmana mogę wejść każdym wejściem i usiąść na każdym sektorze (w ramach strefy) ? Czy tylko konkretnym wejściem i na konkretny sektor ? Bo na początku słyszałem że to bodajże tylko na sektory 1-2 ale potem chyba coś zmieniali.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.