Szkoda że Lublin nie po świętach, niestety ciężko z kasą, z trzech wyjazdów wybieram jednak Pruszków
nie ma co..super wybór..hehe.pogratulować z 3 wyjazdów wybrac najgorszy...
tak poza tym to do wszystkich: PIERWSZY WYJAZD JEST DO LUBLINA -najpierw spiąć się na maxa na ten wyjazd a w niedziele zaczniemy mysleć o środowym Ruchu, gdzie tez powinnismy byc licznie aby zaczac swietowac grę w finale PP aha i nauczcie sie bawic, pobudki w środku nocy zapewnione...
[SnPL: ]
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Szkoda że Lublin nie po świętach, niestety ciężko z kasą, z trzech wyjazdów wybieram jednak Pruszków
nie ma co..super wybór..hehe.pogratulować z 3 wyjazdów wybrac najgorszy...
tak poza tym to do wszystkich: PIERWSZY WYJAZD JEST DO LUBLINA -najpierw spiąć się na maxa na ten wyjazd a w niedziele zaczniemy mysleć o środowym Ruchu, gdzie tez powinnismy byc licznie aby zaczac swietowac grę w finale PP aha i nauczcie sie bawic, pobudki w środku nocy zapewnione...
Odp: PS on Tour: Maratooon! - 31/03/2010 23:37
Ładne dwa wyjazdy (Lublin, Chorzów) i jeden (Pruszków) w trybie melanżowym (oczywiście bez przesady)...
Czego chcieć więcej Jesteśmy Zawsze Tam... to i tam nie może Nas zabraknąć
Odp: PS on Tour: Maratooon! - 31/03/2010 23:50
Dobrze się wyspać przed meczem, bo w pociągu naprawdę nie będzie Takiego Spania!!
No to w sobotę będziemy święcić jajka..
Jazda, jazda, jazda !
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
Odp: PS on Tour: Maratooon! - 02/04/2010 00:52
Ci którzy planują w sumie już dziś wyruszać do Lublina to zabierać ze sobą barwy reprezentujemy Pogoń Szczecin, tak więc szal to powinno być swoiste minimum
Odp: PS on Tour: Maratooon! - 02/04/2010 23:28Zero raz dwa na to jazda... rozpoczęta I zgodnie z zasadami do czasu zakończenia wyjazdu podawanie liczb/ szczegółów nagrodzone zostanie ostrzeżeniem badz banem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.