Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
FCS 1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6929 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:23
To chyba jakies nieporozumienie:| NIE dla Karczynskiego !

Tylko Pogoń !
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:23
Kurwa mac to przechodzi ludzkie pojecie jutro mam nadzieje ze bedzie jakis transparent .
NIe bedzie w naszym klubie milicjant z niespełnionymi aspiracjami ... moze bedzie próbował na boisko wejść tak jak na 04 ... Pajac

Karczyński won !!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 6 października 2009, 14:31 [1 raz(y)]

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:27
To oficjalna informacja czy wypociny dziennikarzyny szukajacego sensacji?

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:30
Jak można było sobie strzelić takiego samobója panie Kałużny i Smolny, przecież to jest absolutny pogrom wszelkich dokonanych pozytywnych działań... Mam nadzieję że się w porę opamiętają albo to jakiś niesmaczny żart.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:39
"NIE" dla PSA !

1948
JW
Kibic
Na forum od 5857 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:41
NIE dla Karczynskiego !

CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:57

arat napisał:  
Pewnie dlatego, że ma "złotą pałę" :D:D:D:D LINK

Nie wiem czy można było wymyśleć bardziej zjebaną nazwę na "nagrodę" ;D

Nie ma co się cieszyć... Chuj z tą jego złotą pała, mogła by być nawet miedziana hehe....
Coś niedobrego zaczyna się dziać w klubie :/ Ja proponuje założyc osobny temat do tej sprawy, żeby było jasno i widocznie widać, że nie chcemy żadnych "WĄSÓW" w Pogoni...
NIE dla psa... JP!!!

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
UI
Kibic
Na forum od 7587 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 14:58
stop karczynskiemu

Obrazek gif wstawiony na forum
kingaps
Kibic
Na forum od 8372 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:06
Mam nadzieję, że to taka sama "wierszówka" dziennikarza jak ta z przyjściem do klubu Drumlaka.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
independent
Kibic
Na forum od 6633 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:06

Psmks napisał:  
Kurwa mac to przechodzi ludzkie pojecie jutro mam nadzieje ze bedzie jakis transparent .
NIe bedzie w naszym klubie milicjant z niespełnionymi aspiracjami ... moze bedzie próbował na boisko wejść tak jak na 04 ... Pajac

Cos wiecej na temat tego wydarzenia? Osobiscie rowniez jestem na NIE dla wąsatego.
Mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjasni i sam sie podda :D
JLB-dobry ppomysl.Przydalby sie Nowy temat w tej sprawie.

Ostatnio edytowany przez: independent, 6 października 2009, 15:12 [1 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:08
stop dla psa
albo my albo on

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7536 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:13
Skandal! NIE dla psa kiełbasa. Zero tolerancji dla bezmyślnych decyzji!

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:19
Teraz to dojebali konkretnie. Czy my kibice, w ogóle się nie liczymy? Jeszcze nie słyszałem o psie w jakimś klubie, teraz to pewnie cała Polska będzie się śmiała. Skandal w chuj i jeszcze większy.

Psom mówimy stanowcze "NIE"!!! I na jutrzejszym meczu trzeba to konkretnie pokazać.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:19
ZAWSZE I WSZĘDZIE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do kurwy nędzy czy ich Bóg opuścił??????!!!!
Psa miejsce jest w budzie a nie w Naszym klubie jebnąć się w łeb barany, może jeszcze oddziałowych z puch zatrudnicie żeby bilety sprawdzali???

No One Like Us....We don't Care...
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:23

malcoolm napisał:  

Cytat:  
Nowy udziałowiec w Pogoni Szczecin

Firma EPA została nowym udziałowcem spółki Pogoń Szczecin s.a. EPA kupiła 5 procent akcji, ale w niedługim czasie może zwiększyć swoje udziały do 15 procent.

To akurat dobra informacja a z tym psem to już letka przesada :/

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:32
Dokładnie nie dla psa kiełbasa ! Ręce precz od Pogoni!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
StargardBoy
Kibic
Na forum od 6054 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:45
Nie dla Karczyńskiego :!:

Pgn.
Kibic
Na forum od 6793 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 15:45
Ja pierdole niech sobie siedzi w tej 04 swojej... Nie dla Karczyńskiego!

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:00
Człowiek wraca zjebany do domu, a tu kurwa taka informacja ! Jak można wąsa zatrudnić w klubie, przecież to jest kurwa nielogiczne ! Rozumiem, że Pan S. i K. za bardzo nie są ogarnięci, lepiej im idzie sprzedawanie kiełbasek. Nim się obejrzymy będzie tak jak na Legii, rozdawanie za darmo zakazów klubowych ( bo ludzie chcą nadać koloru tym trybunom, bądź nie daj boże usiądą nie na swoim miejscu ). Już nawet nie chcę myśleć, o wszelkiej maści CENZURZE - bo naprawdę krew mnie kurwa zalewa !

A Karczyński to już za mało posadek ma ?

Karczyński - nie dla psa kiełbasa !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
MB
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:06
Strzał w kolano ...
Nie dla Karczyńskiego !

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005