Nie ma co się cieszyć... Chuj z tą jego złotą pała, mogła by być nawet miedziana hehe....
Coś niedobrego zaczyna się dziać w klubie :/ Ja proponuje założyc osobny temat do tej sprawy, żeby było jasno i widocznie widać, że nie chcemy żadnych "WĄSÓW" w Pogoni...
NIE dla psa... JP!!!
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Cos wiecej na temat tego wydarzenia? Osobiscie rowniez jestem na NIE dla wąsatego.
Mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjasni i sam sie podda
JLB-dobry ppomysl.Przydalby sie Nowy temat w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez: independent, 6 października 2009, 15:12 [1 raz(y)]
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:00
Człowiek wraca zjebany do domu, a tu kurwa taka informacja ! Jak można wąsa zatrudnić w klubie, przecież to jest kurwa nielogiczne ! Rozumiem, że Pan S. i K. za bardzo nie są ogarnięci, lepiej im idzie sprzedawanie kiełbasek. Nim się obejrzymy będzie tak jak na Legii, rozdawanie za darmo zakazów klubowych ( bo ludzie chcą nadać koloru tym trybunom, bądź nie daj boże usiądą nie na swoim miejscu ). Już nawet nie chcę myśleć, o wszelkiej maści CENZURZE - bo naprawdę krew mnie kurwa zalewa !
A Karczyński to już za mało posadek ma ?
Karczyński - nie dla psa kiełbasa !
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.