Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kup karnet - wspomóż oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 7878 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 26/07/2009 23:33

kingaps napisał:  

rensdr napisał:  
ważne, że w ogóle coś idzie, po co te złośliwe uwagi?

To nie są żadne złośliwości. Stowarzyszenie stara się być INNE od działu marketingu Pogoni, więc powinno działać przejrzyście, transparentnie, tak aby NIKT nie mógł im zarzucić jakiejś "lewizny". Chyba nie jest tajemnicą ile z każdego karnetu idzie na oprawę. No chyba, że jest ??

pewnie nie jest, ale osoby tym zajmujace sie nie siedza ostatnio na necie.A uwagi w twoim tylu uwazam za czepialstwo.Nie jestem pewien, ale chyba 20% idzie na oprawy.

Sami przeciw wszystkim!!!
Msz..
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:09
Jeżeli 20% zysków z karnetów idzie na oprawy to powinniśmy je mieć najlepsze w Polsce. ale pewnie będzie tak jak z ta złotówką od biletu .

PRAWOBRZEŻE !!!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:21
Slabo czytasz, ale nie ze wszystkich karnetów idzie 20% na oprawy, tylko z tych ktore zostana sprzedane w punktach Stowarzyszenia, wiec te ktore pojad po jakis zakladach pracy czy w klubie, nie dostaniemy nic.

I chyba nie masz pojecia ile trzeba kasy, żeby zrobić naprawde dobrą oprawe. :)

Z daleka nie będzie widać.
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:40

Msz.. napisał:  
Jeżeli 20% zysków z karnetów idzie na oprawy to powinniśmy je mieć najlepsze w Polsce. ale pewnie będzie tak jak z ta złotówką od biletu .

Chyba Cie fanatazja poniosla;) Dobre, jednorazowe oprawy kosztuja pare tysiecy zlotych...

kingaps napisał:  

rensdr napisał:  

To nie są żadne złośliwości. Stowarzyszenie stara się być INNE od działu marketingu Pogoni, więc powinno działać przejrzyście, transparentnie, tak aby NIKT nie mógł im zarzucić jakiejś "lewizny". Chyba nie jest tajemnicą ile z każdego karnetu idzie na oprawę. No chyba, że jest ??

Stowarzyszenie nie stara sie byc inne bo jest inne niz dzial marketingu i dziala przejrzyscie, a jezeli chcesz byc na biezaco i o wszystkim wiedziec to zapisz sie najlepiej do SKPS Portowcy.

A tak na marginesie jeszcze sprzedaz sie nie skonczyla ledwo pare dni temu sie zaczela poprzez SKPS a Wy juz chcecie wiedziec co gdzie ile...

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5881 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:58
Stowarzyszenie Portowcy od kazdego sprzedanego przez siebie karnetu otrzymuje 20% rabat zminusowany o koszty dystrybucji. SKPS Portowcy nie posiada informacji ile karnetow sprzeda ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
ROJ
Kibic
Na forum od 7206 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 02:38
Do wypowiedzi powyżej mogę tylko dodać, że Stowarzyszenie zakupiło część karnetów za gotówkę (co logiczne przy dużej ilości i płatności gotówką dostało rabat). Klub ma tą zaletę, że poprawia się dystrybucja karnetów (która kosztuje tak klub jak i Stowarzyszenie) i gotówka już wpłyneła do jego budżetu.

dary
Kibic
Na forum od 8363 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 09:10

kingaps napisał:  

rensdr napisał:  

Kingu zadzwoń do mnie jak chcesz zobaczyć rozliczenie za 2008 rok (za 2009 będzie w 2010) i nie siej fermentu,że wszystko jest tajne bo przy Stowarzyszeniach zarejestrowanych w KRS to po prostu niemożliwe. Każda złotówka musi być udokumentowana. Zresztą każdy ma możliwość wglądu w papiery - wystarczy wysłać mejla na [email protected]

POGOŃ TO MY !
Msz..
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 11:26
A czy ta złotówka od biletu nadal będzie wypłacana kibicom ?? :) Jakoś nie moge znaleźć tego cytatu który zacytowaleś .( A co do problemów z czytaniem to swoją drogą :) ) PS SZACUN DLA STOWARZYSZENIA ZA TĄ AKCJE .

Ostatnio edytowany przez: Msz.., 27 lipca 2009, 12:09 [2 raz(y)]

PRAWOBRZEŻE !!!
km
Kibic
Na forum od 7660 dni

*

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 11:41

Msz.. napisał:  
A czy ta złotówka od biletu nadal będzie wypłacana kibicom ?? :)

Jednak czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona :)

portowcy.org napisał:  
Podjęte zostaną akcje promujące nieprzerwany i głośny doping na młynie, ukierunkowany na wspieranie naszego zespołu.
W tym też celu przygotowana została nowa umowa z klubem. Na mocy jej postanowień w miejsce „złotówki” przekazywanej z każdego sprzedanego biletu, SKPS Portowcy w zamian za uatrakcyjnianie spotkań granatowo-bordowych, będzie otrzymywać połowę sumy ze sprzedanych biletów na sektory 11 i 12. Jednocześnie należy zaznaczyć, że zarówno na te jak i na pozostałe trybuny przedstawiciele SKPS Portowcy proponowali niższe ceny biletów i wnosili o ustalenie ich pułapu na poziomie 10 zł (bilety ulgowe), 15 zł (sektory 1-2, 7-19) oraz 25 zł (trybuna kryta).

Ostatnio edytowany przez: km, 27 lipca 2009, 13:30 [1 raz(y)]

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7278 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 12:42

SKPS Portowcy napisał:  
Stowarzyszenie Portowcy od kazdego sprzedanego przez siebie karnetu otrzymuje 20% rabat zminusowany o koszty dystrybucji. SKPS Portowcy nie posiada informacji ile karnetow sprzeda ;)

20% pomniejszone o koszty dystrybucji to wg mnie dużo.
Miałem wątpliwości, czy kupić karnet. Teraz wiem, że to zrobię.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 13:54
Karnety na Allegro

Karnety na Allegro 2

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 16:08
dzisiaj miła ładna pani w fali wręczyła mi karnecik więc kupować i wspierać oprawe!

w sobote pogoda ma byc zajebista więc szykuje się niezła frekwencja i święto na Twardowskiego. ;)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
kingaps
Kibic
Na forum od 8372 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 28/07/2009 09:48

SKPS Portowcy napisał:  

Dzięki za informację.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
abc
Kibic
Na forum od 6525 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 28/07/2009 11:31
Może mi ktos napisać co ma zrobić osoba ktorej legitymacja jest ważna do 30 wrzesnia 2009, chodzi mi glownie o to co po tej dacie gdy ktos ma karnet dla mlodziezy?

tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 28/07/2009 12:37

Animal. napisał:  
dzisiaj miła ładna pani w fali wręczyła mi karnecik więc kupować i wspierać oprawe!

w sobote pogoda ma byc zajebista więc szykuje się niezła frekwencja i święto na Twardowskiego. ;)

Taka blondyneczka miła też mi karnecik wczoraj w fali wręczał wiec i moja kasa na oprawy już poleci :D

Dobry pomysł z tym Alegro bie każdy ma czas urwać się z pracy badz przyjechac z poza szczecina po karnecik.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5881 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 01:02
Stowarzyszenie Portowcy informuję, że w punkcie sprzedaży w CH Fala do nabycia są jeszcze ostatnie, atrakcyjne miejsca w sektorach 4 i 5 (V, VI i VII rząd). Karnety w cenie 210 zł można nabywać w godzinach 10-20. Jednocześnie informujemy, że zarówno w tym jak i w pozostałych punktach sprzedaży istnieje możliwość zakupu karnetów na pozostały sektory po 140 zł (normalne) i 70 zł (ulgowe).

Matiz
Kibic
Na forum od 8430 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 21:23
No to jutro do Fali zawijam po karnercik mam nadzieje ze jeszcze zdarze :) i do zobaczenia na 12 sektorze ! ! !

Pogoń & Legia
SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 22:12

John Q. napisał:  
Może mi ktos napisać co ma zrobić osoba ktorej legitymacja jest ważna do 30 wrzesnia 2009, chodzi mi glownie o to co po tej dacie gdy ktos ma karnet dla mlodziezy?

Też mnie to interesuje. Wie ktoś coś na ten temat.?

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 22:18

pckjtn napisał:  

John Q. napisał:  

ja tam nie wiem ale może byc problem, bo chyba przy wejściu pokazuje się legite razem z karnetem i wraz z utrata ważności legity i ulga przestaje przysługiwać. Ale to tylko takie moje myslenie..

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5881 dni

Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 22:36

pckjtn napisał:  

John Q. napisał:  

Wg informacji uzyskanych z klubu w takiej sytuacji nie bedzie mozliwosci wchodzenia na karnet ulgowy w pazdzierniku i listopadzie. Niestety musicie kupic karnet za 140 zl

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005