pewnie nie jest, ale osoby tym zajmujace sie nie siedza ostatnio na necie.A uwagi w twoim tylu uwazam za czepialstwo.Nie jestem pewien, ale chyba 20% idzie na oprawy.
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:21
Slabo czytasz, ale nie ze wszystkich karnetów idzie 20% na oprawy, tylko z tych ktore zostana sprzedane w punktach Stowarzyszenia, wiec te ktore pojad po jakis zakladach pracy czy w klubie, nie dostaniemy nic.
I chyba nie masz pojecia ile trzeba kasy, żeby zrobić naprawde dobrą oprawe.
ważne, że w ogóle coś idzie, po co te złośliwe uwagi?
To nie są żadne złośliwości. Stowarzyszenie stara się być INNE od działu marketingu Pogoni, więc powinno działać przejrzyście, transparentnie, tak aby NIKT nie mógł im zarzucić jakiejś "lewizny". Chyba nie jest tajemnicą ile z każdego karnetu idzie na oprawę. No chyba, że jest ??
Stowarzyszenie nie stara sie byc inne bo jest inne niz dzial marketingu i dziala przejrzyscie, a jezeli chcesz byc na biezaco i o wszystkim wiedziec to zapisz sie najlepiej do SKPS Portowcy.
A tak na marginesie jeszcze sprzedaz sie nie skonczyla ledwo pare dni temu sie zaczela poprzez SKPS a Wy juz chcecie wiedziec co gdzie ile...
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 00:58
Stowarzyszenie Portowcy od kazdego sprzedanego przez siebie karnetu otrzymuje 20% rabat zminusowany o koszty dystrybucji. SKPS Portowcy nie posiada informacji ile karnetow sprzeda
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 02:38
Do wypowiedzi powyżej mogę tylko dodać, że Stowarzyszenie zakupiło część karnetów za gotówkę (co logiczne przy dużej ilości i płatności gotówką dostało rabat). Klub ma tą zaletę, że poprawia się dystrybucja karnetów (która kosztuje tak klub jak i Stowarzyszenie) i gotówka już wpłyneła do jego budżetu.
ważne, że w ogóle coś idzie, po co te złośliwe uwagi?
To nie są żadne złośliwości. Stowarzyszenie stara się być INNE od działu marketingu Pogoni, więc powinno działać przejrzyście, transparentnie, tak aby NIKT nie mógł im zarzucić jakiejś "lewizny". Chyba nie jest tajemnicą ile z każdego karnetu idzie na oprawę. No chyba, że jest ??
Kingu zadzwoń do mnie jak chcesz zobaczyć rozliczenie za 2008 rok (za 2009 będzie w 2010) i nie siej fermentu,że wszystko jest tajne bo przy Stowarzyszeniach zarejestrowanych w KRS to po prostu niemożliwe. Każda złotówka musi być udokumentowana. Zresztą każdy ma możliwość wglądu w papiery - wystarczy wysłać mejla na [email protected]
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/07/2009 11:26
A czy ta złotówka od biletu nadal będzie wypłacana kibicom ?? Jakoś nie moge znaleźć tego cytatu który zacytowaleś .( A co do problemów z czytaniem to swoją drogą ) PS SZACUN DLA STOWARZYSZENIA ZA TĄ AKCJE .
Ostatnio edytowany przez: Msz.., 27 lipca 2009, 12:09 [2 raz(y)]
A czy ta złotówka od biletu nadal będzie wypłacana kibicom ??
Jednak czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona
Podjęte zostaną akcje promujące nieprzerwany i głośny doping na młynie, ukierunkowany na wspieranie naszego zespołu.
W tym też celu przygotowana została nowa umowa z klubem. Na mocy jej postanowień w miejsce „złotówki” przekazywanej z każdego sprzedanego biletu, SKPS Portowcy w zamian za uatrakcyjnianie spotkań granatowo-bordowych, będzie otrzymywać połowę sumy ze sprzedanych biletów na sektory 11 i 12. Jednocześnie należy zaznaczyć, że zarówno na te jak i na pozostałe trybuny przedstawiciele SKPS Portowcy proponowali niższe ceny biletów i wnosili o ustalenie ich pułapu na poziomie 10 zł (bilety ulgowe), 15 zł (sektory 1-2, 7-19) oraz 25 zł (trybuna kryta).
Ostatnio edytowany przez: km, 27 lipca 2009, 13:30 [1 raz(y)]
Stowarzyszenie Portowcy od kazdego sprzedanego przez siebie karnetu otrzymuje 20% rabat zminusowany o koszty dystrybucji. SKPS Portowcy nie posiada informacji ile karnetow sprzeda
20% pomniejszone o koszty dystrybucji to wg mnie dużo.
Miałem wątpliwości, czy kupić karnet. Teraz wiem, że to zrobię.
Dzięki za informację.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 28/07/2009 11:31
Może mi ktos napisać co ma zrobić osoba ktorej legitymacja jest ważna do 30 wrzesnia 2009, chodzi mi glownie o to co po tej dacie gdy ktos ma karnet dla mlodziezy?
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 29/07/2009 01:02
Stowarzyszenie Portowcy informuję, że w punkcie sprzedaży w CH Fala do nabycia są jeszcze ostatnie, atrakcyjne miejsca w sektorach 4 i 5 (V, VI i VII rząd). Karnety w cenie 210 zł można nabywać w godzinach 10-20. Jednocześnie informujemy, że zarówno w tym jak i w pozostałych punktach sprzedaży istnieje możliwość zakupu karnetów na pozostały sektory po 140 zł (normalne) i 70 zł (ulgowe).
Może mi ktos napisać co ma zrobić osoba ktorej legitymacja jest ważna do 30 wrzesnia 2009, chodzi mi glownie o to co po tej dacie gdy ktos ma karnet dla mlodziezy?
Też mnie to interesuje. Wie ktoś coś na ten temat.?
ja tam nie wiem ale może byc problem, bo chyba przy wejściu pokazuje się legite razem z karnetem i wraz z utrata ważności legity i ulga przestaje przysługiwać. Ale to tylko takie moje myslenie..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Wg informacji uzyskanych z klubu w takiej sytuacji nie bedzie mozliwosci wchodzenia na karnet ulgowy w pazdzierniku i listopadzie. Niestety musicie kupic karnet za 140 zl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.