Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/07/2009 14:12
raczej duże zainteresowanie będzie na ten wyjazd więc spokojnie zawsze się coś ogarnie, PKS, auto dużo możliwości jest, możesz nawet helikopterem lecieć
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/07/2009 15:01
mnie tam bardziej interesuje info na temat wyjazdu do Elbląga. Czy to będzie jakiś "zmotoryzowany" wyjazd , każdy ma własną rękę ? to niby za 10 dni ale niektórzy muszą sobie ogarnąć czas i $
ps. może zmienić nazwę tego tematu na "Wyjazdy sezon 2009/2010" ?
to jest niby najszybsze połączenie, no i czeka się na pociąg w Kostrzynie całe 7 minut. Wszystko i tak zależy od tego o której jest mecz, bo zaznaczyłem tak na oko żeby szukało w sobotę od 9 rano a znalazło dopiero na 10:40 +/-
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/07/2009 16:08
Akurat połączenie to najmniejszy problem: są busy,pksy,na pewno kolumna z Płoni będzie jechać,więc tam też będzie można się załapać no i na forum też ktoś pewnie będzie się oferować z wolnymi miejscami.
Akurat połączenie to najmniejszy problem: są busy,pksy,na pewno kolumna z Płoni będzie jechać,więc tam też będzie można się załapać no i na forum też ktoś pewnie będzie się oferować z wolnymi miejscami.
hehe no jak pociąg nie wypali to pewnie będę jechał autem, miałbym wtedy 3 miejsca wolne. Ale jeszcze jest troche czasu do meczu i wiele się może wydarzyć (np GKP przydzieli nam 50 biletów -oby nie!!!!! )
A jak widać podróż pociągami w 1 strone to jakies 3, 4 godzinki, autem pewnie 1,5 - 2 h
raczej duże zainteresowanie będzie na ten wyjazd więc spokojnie zawsze się coś ogarnie, PKS, auto dużo możliwości jest, możesz nawet helikopterem lecieć
helikopter nie byłby taki zły może udałoby mi się Ptaka ustrzelić
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
..Ale jeszcze jest troche czasu do meczu i wiele się może wydarzyć (np GKP przydzieli nam 50 biletów -oby nie!!!!! )..
nie ma co patrzeć na ilość biletów.
Dokladnie tak!!
Ja pamietam wyjazd na Stilon w II lidze (bodajze 97 lub 98 rok) kiedy czesc z nas jechala specjalem,a czesc autami i bylo nas w Gorzowie w sumie chyba ponad 2000 osob...
Zajelismy caly stadionik, Stilon siedzial na jednym sektorze...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.