Co tu sie spinac. Obrazek ogolnodostepny, wiec bym musial setki vlepek przegladac czy ktos juz go nie wykorzystal. Wyobrazcie sobie co by bylo jakbym mial tak robic z kazda vlepka. Vlepki jak vlepki, nie sa jakies tam mistrzowskie, ale wazne, ze sa.
to raczej Ty glupoty piszesz!
obrazek jest ok a u nas wyglada lepiej niz u srakowi i gieksy
a jak tak chcesz podchodzic to do 95% wszystkich (Pogoni tez) vlep mozna sie dowalic ze cos gdzies tam wykorzystane
vlepy bardzo fajne i to najwazniejsze
Helmut postawil wysoko poprzeczke! robil zawsze bardzo dobra robote i ciezkie zadanie teraz zeby ktos kontynuowal jego dzielo!
Co tu sie spinac. Obrazek ogolnodostepny, wiec bym musial setki vlepek przegladac czy ktos juz go nie wykorzystal. Wyobrazcie sobie co by bylo jakbym mial tak robic z kazda vlepka. Vlepki jak vlepki, nie sa jakies tam mistrzowskie, ale wazne, ze sa.
głupoty piszesz. jak bierzesz się za robotę to rób to dobrze
to raczej Ty glupoty piszesz!
obrazek jest ok a u nas wyglada lepiej niz u srakowi i gieksy
a jak tak chcesz podchodzic to do 95% wszystkich (Pogoni tez) vlep mozna sie dowalic ze cos gdzies tam wykorzystane
heh, to z naszej ostatniej serii znajdz 95% (czyli 15 z 16) powielanych vlepek od innych ekip
ale wpierdalasz się niepotrzbnie w nie swoje sprawy wiec zamilcz jak nie umiesz czegos udowodnić
Ostatnio edytowany przez: BzM, 9 lipca 2007, 20:20 [1 raz(y)]
to nie ja sie dopierdalam ze cos jest skserowane
a pozwolisz ze ci nie pokaze co gdzie sie pojawia z powodow wiadomych
chodzi o to ze wizerunek tego typa jest powielany a wlasnie kiepsko wyglada to przy vlepie craxy..raczej nie chce zeby ktos z tym kojarzyl, nie ujmuje jednak ze ta seria jest naprawde dobra i gratulacj la osob ktore nad nia pracowaly..a jak nie masz jak udowodnic racji to przymuruj troche...z wiadomych wzgledow...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: IV Seria vlepek! - 15/07/2007 23:09
Vlepki bardzo fajne lecz mi osobiscie podobala sie bardziej poprzednia seria. Mam prosbe na przyszlosc. Nie mozna by bylo robic te vlepki w kilku formatach?? Wtedy mozna by bylo przykleic na samochod a tak to troche za male;/ Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.