Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 06/03/2007 20:50
Jeżeli jest podane do informacji, że pociąg zatrzymuje się w Łobzie, mam nadzieje, że tak już pozostanie. No i chyba się już nic nie zmieni, jeżeli pociąg jest już załatwiony.. Dobre rozwiązanie z tym postojem, bo dla niektórych, do tej stacji mają akurat najbliżej, i zaoszczędzą sobie pare zeta, zamiast dojeżdżać gdzie indziej. Dla mnie jest to np. bardzo na rękę
Mam nadzieje ze Twoja propozycja zostanie odrzucona co to tego ile sie zapisalo.Wracajac do tematu to mocnym argumentem sklaniajacym do wyjazdu moze byc obecna sytuacja Arki..."jak dobrze pojdzie " to nawet mecz z Pogonia moze byc dla nich ostatnim w rozgrywkach.Takze pelna mobilizacja na derby
Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 08/03/2007 20:07
ok.wiec pisze juz moja prosbe w danym temacie...komu mam wyslac ksero dowodu swojego?niestety nie mam zadnego ziomka w szczecinie..obecnie mieszkam w gdansku wiec dojechalbym na sama zbiorke w gdyni..i jak z kasa za sam mecz,czyli 15 zl.mam komus wyslac na konto czy rozliczylibysmy sie na miejscu?
prosze o odp jakas kompetentna osobe
pozdro
Ostatnio edytowany przez: piastow, 8 marca 2007, 20:41 [2 raz(y)]
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 08/03/2007 22:57
Ja prosiłem zeby ktos zrobil jakis projekt plakatu nowy bo zaduzo tonera mi leci na to... a na kasie niespie wiec jak by ktos mógł szybko zrobic to na jutro bym mial okolo 500 plakatów... ale widac ze nikt sie tym niezaiteresował wiec nic na siłe...
PS. Przy wejsciu na strone jest plakat wypadało by na nim zmienic godzine zeby niewprowadzac ludzi w bład
Pozdrawiam... KTO NIE JEDZIE TEN ZA PTAKIEM !!
juz sie pytalem o bilet rowniez,spojrz wyzej,w gdyni raczej nie kupicie..co najwyzej za darmo wpuszcza bez kontroli wiekszej..jak Legia grala z arka to kontroli praktycznie nie bylo i bez biletu mozna bylo sie wbic
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.