Odp: Puchar Ekstraklasy - 08/11/2006 19:11
HHmm... a ja myśle, że ten Puchar ma szanse by sie przyjac np. jesli system premiowania za wygrane i awanse bedzie ...."interesujacy" to czemu nie
a tak ode mnie to..."teoretycznie" wiecej meczy w sezonie czyli lepiej bo pilkarzyki po ledwo 30 meczach w sezonie + ponad 3-4 miesiecznej zimowej przerwy to chyba nie moga narzekac na "zajechanie"...
Ps. Dla zwyciezcy milion ojro to zobaczycie jak beda grac
Na 16 listopada 2006 roku została zaplanowana konferencja prasowa, na której Ekstraklasa SA przedstawi wszelkie szczegóły dotyczące zasad rozgrywek, partnera telewizyjnego, wysokości nagród oraz inne informacje marketingowe.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Puchar Ekstraklasy - 08/11/2006 21:44
Puste znaczy 500-2000 w zależności od stadionu. 2000 na meczu z Lechem to totalna pustka...szczególnie ja Ptak będzie chciał dorobić i bilety zostaną w takich cenach jak na ligę.
Puste znaczy 500-2000 w zależności od stadionu. 2000 na meczu z Lechem to totalna pustka...szczególnie ja Ptak będzie chciał dorobić i bilety zostaną w takich cenach jak na ligę.
Napewno zostano ptak to jebany dusigrosz
Akurat rego ze jest dusigroszem nie mozna mu chyba zarzucic.W Polsce sa chyba tylko dwie osoby(Cupial i Drzymala) oraz Amica ktore przeznaczyly wiecej pieniedzy na pilke.inna kwestia jest tylko to ze pieniadze wydaje bez glowy.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 08/11/2006 22:32
po pierwsze to właśnie na takie rozgrywki bilety powinny być po cenach promocyjnych. Chociaż raz na cholerne kilka lat - bo jak u diabła ma się zachęcić nowych ludzi do przychodzenia na stadion?
Biletami po 20-30zł w sytuacji gdy wyniki są słabiutkie?
Brudnym stadionem, na który trzeba brać tonę makulatury albo po meczu oddać ciuchy do pralni?
W przypadku niepogody deszczem/śniegiem lejącym się na głowę?
Brazylijczykami, z których większość kopie się po głowach i nie jest w stanie wymówić poprawnie nazwy klubu?
No, ale u nas jest normalnie inaczej, więc pewnie nie ma co na to liczyć.
Czytam też, że brazylijczyków może już tu nie być, ale bilety zawsze można przebukować.
Lepiej nie - niech chociaż raz zagrają sobie kandydaci do gry i pokażą na co ich stać. Zwłaszcza, że w takim burdelu jaki jest może się szybko okazać, że Ci zawodnicy z rezerw niedługo będą stanowić cały zespół. Więc dobrze by było zrobić mały przegląd kadr.
to chyba sie mylisz z lechem napewno ktos przyjdzie ja napewno
Ja również napewno przyjde na Lecha
hehe, no nie myslalem, ze trzeba wam pisac doslownie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Puchar Ekstraklasy - 09/11/2006 20:04
powinienn byc na to wjazd za free i tak by bylo okolo 3 ts:d a na lige za darmo i jak na gorniku full by było ... alee niee lepiej zarobić 3tys zl niz miec pelne trybuny ... PTAK LISTEK PEDAŁY!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.