wiec sie spieszyc.buki netowe powoli blokuja ten mecz.Kurs juz tlyko ok 1.70 a gdzie wczoraj bylo 1.8.Pormocja
Dzis rano w profie zlapalem jeszcze 1,8 i wydaje sie byc pewniak dnia ale wiadomo jak to z tymi pewniakami jest niewidze zadnych kompletnie atutow po stronie Pogoni tym bardziej ze nie dawno zapewne sie dowiedzieli o rewolucji w skladzie i ze wiekszosc wraca do domu, wiec ambicja i wola walkki napewno bedzie po ich stronie
jedyna okoliczność jaka może dać Pogoni choćby remis to taka, że canarinhosom coś odwali i zagrają tak jak z Widzewem lub Polska z Portugalią - ale szanse na to są bardzo nikłe.
Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 17:54
Źle sie dzieje....spadamy coraz nizej....teraz bedziemy 12-13 miejsce.jescze z groclinem i gks-em.nie widze tu punktów moze sie uda z groclinem z 1 punkt urwac.jeszce bedzie panik od przyszłej rundy,rewolucja kadrowa wiec bedzie bardzo ciezko utrztmac.eh...tak słaby zespoł
Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 18:05
Chryste Panie jak już Artur Bugaj wchodzi na ostatnie minuty (nic mu oczywiście nie ujmując!) to znaczy, że ze składem jest naprawdę źle ! Kolejna strata punktów i widmo ostatnich lokat zbliża się wielkimi krokami tym bardziej, że rywale którzy nam zostali do końca sezonu amatorami nie są, i Pogoni zawsze się z nimi trudno grało.. oj robi się bardzo nieciekawie.
I jeszcze jakby tego było mało drużyny z dołu tabeli wygrywały swoje mecze. Arka wygrała w Zabrzu 2:0 a Odra Wodzisław u siebie z Widzewem 3:0 (to jest chyba niespodzianka kolejki)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 4 listopada 2006, 18:10 [1 raz(y)]
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:13
beznadzieja ten mecz...kolejna porażka..13 punktów w 13 meczach..to mówi chyba samo za siebie..aż strach iść za tydzień na mecz..
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:35
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" .. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie P Elo
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" .. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie P Elo
Ty wiesz co wygadujesz?Jak mozesz przygotowac brazylijczykow do Takiej temperatury jaka zastana po przyjezdzie?W Brazylii jest obecnie okolo 30 stopni i oni z tych 30 przyjada do Polski .A jak mowisz ze panik z pala sobie poradza to juz nie wiem co powiedziec na ten temat.I jakiej nasze Pogoni w brazylii? tam jest tylko grupa pilkarzy ktora jest przygotowywana do transportu a o Pogoni wiedza tyle co my o nich.
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:02
Niestety, sytuacja nie jest najlepsza, ale można było przewidzieć taki scenariusz już przed rundą - w zasadzie wykręciliśmy tyle punktów, na ile było nas stać, a nawet trochę więcej. Można było oczywiście ograć Arkę, ale zdobyliśmy "nadprogramowe" punkty w Zabrzu, w Łodzi, w Krakowie z Wisłą i u siebie z Koroną. A w pozostałych meczach chyba trudno było oczekiwać lepszych wyników. Na wiosnę będziemy mieli znacznie korzystniejszy terminarz i mimo wszystko powinniśmy się utrzymać, chyba że nowy zaciąg Brazylijczyków będzie o klasę gorszy od obecnego...
Echh Chłopie....
po pierwsze skoro Panik jest taki dobry to czemu nie pracuje teraz w Wiśle Kraków?
po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?
co można powiedzieć o człowieku, który godzi się na zwalnianie i przyjmowanie?
jak możesz twierdzić, że Mario się nie nadaje?
ten człowiek to legenda, legenda klubu, którego praktycznie już nie ma - stwierdzenie, że z nim nic nie zdziałamy jest co najmniej nie na miejscu, a co on ma takiego zrobić? Może powinien się przebrać i orać boisko jak kiedyś ? A nie przeszło ci przez myśl, że może właśnie ta drużyna to jest jedno wielkie nieporozumienie, urzeczywistnienie czyichś chorych fantazji Zresztą ciężko nazwać drużyną grupy osób, którym funduje się półroczne wycieczki do Polski.
I jeszcze jedno grupa piłkarzy, trenujących obecnie przystosowanie do widoku śniegu pod wodzą panic'a only defense tacktic'a to nie jest Pogoń, tym bardziej moja...
...szkoda czasu...mam nadzieję, że jednak nie będzie tak jak chciałbyś Ty
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.