Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia-Pogon 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
spagetti
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7948 dni

*

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 03/11/2006 21:47
Ale jedyny plus to brak Tralki.Ile on musi placic zeby grac tego nie wie nikt:/

,,Vi är överallt,,- POGON
chrisxx
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 03/11/2006 22:18

eF^ napisał:  

Cytat:  
Amaral, Edi i Cruz są kontuzjowani, a Trałka i Lilo pauzują za kartki.

No to zapowiada się kolejny pogrom .. tymbardziej jeśli to prawda, że nie będzie Ediego

no i doliczmy pogodę;) na jutro w Krakowie przewidują śnieg i 5s w ciągu dnia, czyli wieczorem jakies 0 ;P

spagetti
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 12:44
wiec sie spieszyc.buki netowe powoli blokuja ten mecz.Kurs juz tlyko ok 1.70 a gdzie wczoraj bylo 1.8.Pormocja:D

,,Vi är överallt,,- POGON
Wyjebongo
Kibic
Na forum od 6833 dni

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 13:58
pogon w pizdeczke tylko ile?:D http://www.youtube.com/watch?v=t-lw_YqT9PU&mode=related&search= cała prawda o kraksie

Ostatnio edytowany przez: Wyjebongo, 4 listopada 2006, 14:09 [1 raz(y)]

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 14:37

spagetti napisał:  
wiec sie spieszyc.buki netowe powoli blokuja ten mecz.Kurs juz tlyko ok 1.70 a gdzie wczoraj bylo 1.8.Pormocja:D

Dzis rano w profie zlapalem jeszcze 1,8:] i wydaje sie byc pewniak dnia ale wiadomo jak to z tymi pewniakami jest niewidze zadnych kompletnie atutow po stronie Pogoni tym bardziej ze nie dawno zapewne sie dowiedzieli o rewolucji w skladzie i ze wiekszosc wraca do domu, wiec ambicja i wola walkki napewno bedzie po ich stronie:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 15:46
też wczoraj zagrałem za 1.8

jedyna okoliczność jaka może dać Pogoni choćby remis to taka, że canarinhosom coś odwali i zagrają tak jak z Widzewem lub Polska z Portugalią - ale szanse na to są bardzo nikłe.

x-pack
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 16:25
1-0 .... ktos wie ilu naszych ??

Szczecińska albo Zadna
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: cracovia-Pogon..nastepny mecz prestizowy za tydzień... - 04/11/2006 16:27
zaczeło sie bombardowanie :D ....

Ko nie pije,ten kapuje
Bzyku
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 16:35
w radiu było przez chwilę słychać "Cwel cwel Cracovia..." ;)

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 16:41
Fajnie, że Grosicki w pierwszym składzie - niech się przyzwyczaja do gry

L.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 16:45

X-PACK napisał:  
1-0 .... ktos wie ilu naszych ??

ok. 70 osob. Info tel.

MW'03
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 17:39
oo kurwaaa .... Bugaj :P Do boju MKS !...;]

Ko nie pije,ten kapuje
Zen
Kibic
Na forum od 7152 dni

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 17:54
Źle sie dzieje....spadamy coraz nizej....teraz bedziemy 12-13 miejsce.jescze z groclinem i gks-em.nie widze tu punktów moze sie uda z groclinem z 1 punkt urwac.jeszce bedzie panik od przyszłej rundy,rewolucja kadrowa wiec bedzie bardzo ciezko utrztmac.eh...tak słaby zespoł

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Cracovia-Pogon -:- - 04/11/2006 18:05
Chryste Panie jak już Artur Bugaj wchodzi na ostatnie minuty (nic mu oczywiście nie ujmując!) to znaczy, że ze składem jest naprawdę źle ! Kolejna strata punktów i widmo ostatnich lokat zbliża się wielkimi krokami tym bardziej, że rywale którzy nam zostali do końca sezonu amatorami nie są, i Pogoni zawsze się z nimi trudno grało.. oj robi się bardzo nieciekawie.

I jeszcze jakby tego było mało drużyny z dołu tabeli wygrywały swoje mecze. Arka wygrała w Zabrzu 2:0 a Odra Wodzisław u siebie z Widzewem 3:0 (to jest chyba niespodzianka kolejki)

Ostatnio edytowany przez: eF^, 4 listopada 2006, 18:10 [1 raz(y)]

Fidel
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:13
beznadzieja ten mecz...kolejna porażka..13 punktów w 13 meczach..to mówi chyba samo za siebie..aż strach iść za tydzień na mecz..:P

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:19
ja pierdziele, kolejna porażka:/

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
Michal33
Kibic
Na forum od 7024 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:35
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" :D.. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą :) albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie :PP Elo

goral1982
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 18:43

Michal33 napisał:  
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" :D.. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą :) albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie :PP Elo

Ty wiesz co wygadujesz?Jak mozesz przygotowac brazylijczykow do Takiej temperatury jaka zastana po przyjezdzie?W Brazylii jest obecnie okolo 30 stopni i oni z tych 30 przyjada do Polski .A jak mowisz ze panik z pala sobie poradza to juz nie wiem co powiedziec na ten temat.I jakiej nasze Pogoni w brazylii? tam jest tylko grupa pilkarzy ktora jest przygotowywana do transportu a o Pogoni wiedza tyle co my o nich.

Szołn
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:02
Niestety, sytuacja nie jest najlepsza, ale można było przewidzieć taki scenariusz już przed rundą - w zasadzie wykręciliśmy tyle punktów, na ile było nas stać, a nawet trochę więcej. Można było oczywiście ograć Arkę, ale zdobyliśmy "nadprogramowe" punkty w Zabrzu, w Łodzi, w Krakowie z Wisłą i u siebie z Koroną. A w pozostałych meczach chyba trudno było oczekiwać lepszych wyników. Na wiosnę będziemy mieli znacznie korzystniejszy terminarz i mimo wszystko powinniśmy się utrzymać, chyba że nowy zaciąg Brazylijczyków będzie o klasę gorszy od obecnego...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
mikee
Kibic
Na forum od 8297 dni

**

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:19

Michal33 napisał:  

Echh Chłopie....

po pierwsze skoro Panik jest taki dobry to czemu nie pracuje teraz w Wiśle Kraków?
po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?
co można powiedzieć o człowieku, który godzi się na zwalnianie i przyjmowanie?
jak możesz twierdzić, że Mario się nie nadaje?
ten człowiek to legenda, legenda klubu, którego praktycznie już nie ma - stwierdzenie, że z nim nic nie zdziałamy jest co najmniej nie na miejscu, a co on ma takiego zrobić? Może powinien się przebrać i orać boisko jak kiedyś ? A nie przeszło ci przez myśl, że może właśnie ta drużyna to jest jedno wielkie nieporozumienie, urzeczywistnienie czyichś chorych fantazji Zresztą ciężko nazwać drużyną grupy osób, którym funduje się półroczne wycieczki do Polski.

I jeszcze jedno grupa piłkarzy, trenujących obecnie przystosowanie do widoku śniegu pod wodzą panic'a only defense tacktic'a to nie jest Pogoń, tym bardziej moja...

...szkoda czasu...mam nadzieję, że jednak nie będzie tak jak chciałbyś Ty

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005