Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:40
Dziewczęta się strasznie napinają w komentach na v.plce hehe ;)

Szczecińska albo żadna!
fenster
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:47
Na tle tak słabej Łęcznej wyglądało to bardzo obiecująco.Na pewno kontuzja Andruszczaka bardzo nam pomogła bo to wiodąca postać w ich zespole.
Na +:
Majdan(obrona sam na sam)
Julcimar(Kubica przegrywał z nim nawet główki)
Daniel Cruz(jest w formie,znowu bez kartki!)
Edi(jak zawsze)
Lilo(wraca powoli do dyspzycji z wiosny)
Elton(dwie bramki,kilka grożnych uderzeń)
=:
Amaral(z minuty na minutę coraz lepszy,brak mu ogrania i szybkości)
Grosicki(wejście smoka,za krótko grał)
Anderson(solidnie ale brak zgrania widoczny)
-:
Łabędzki,Trałka (dużo niecelnych podań,grali na pozioie Łęcznej)

Ostatnio edytowany przez: fenster, 23 września 2006, 21:53 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:48
Żałość - 3/4 dziewczyn przychodziło na młyn żeby się lansować i pokazywać jakie to są trendi. Bardzo dobrze że teraz ich nie wpuszczono, odbiło to się znacząco na dopingu (na plus).

przykład komentarza z v.pl

Cytat:  
To było beszczelny ze strony chłopaków ze nie wpuszczali na ten sektor 12

Nie ma się czym przejmować, selekcja na plus i tak dalej !

Plum
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:49

SISMIC napisał:  

Nie wpuszczanie 15 letnich wytapetowanych lasek, z pytaniami typu: "w jakich grają nasi?" jest b.dobrym pomsyłem, ba nawet świetnym, ale zadajmy sobie pytanie czy prawdziwy kibic nie może być dziewczyną/ kobietą? Jeśli ktoś się z takim to wielce dziwnym i niespotykanym przypadkiem nie spotkał, może tak sądzić, ale kto się jednak z takim przypadkiem zetknął wie, że choć nie wiele to takie osóbki istnieją i trochę mi szkoda,że nie mogły wejść.
Wiem, że zostane zjechany, ale bądzmy konskwenti, albo w ogólnie nie wpuszczamy dziewczyn/kobiet albo... czy tak trudno odróznić kibickę od 15 letniej narąbanej lanserki?

Ostatnio edytowany przez: Plum, 23 września 2006, 21:55 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
vicente
Kibic
Na forum od 6920 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:53

fenster napisał:  
Na tle tak słabej Łęcznej to wyglądało to bardzo obiecująco.Na pewno kontuzja Andruszczaka bardzo nam pomogła bo to wiodąca pstać w ich zespole.
Na +:
Edi(jak zawsze)
=:
-:

Nie zgodze sie co do tak wysokiej Twojej oceny Cruza. Co do Łabędzkiego i Trałki to pierwszy nie ma ciagu na bramke ale harowal i za to brawa. Co do Traly to nie wytrzymuje kondycyjnie ale to wynika z jego walecznosci. W kazdym meczu u siebie byl zmieniany. Amaral takze moim zdaniem rozegral swietny mecz szkoda ze nie jest doceniany za czarna robote w defensywie. Cieszy radosc Grosickiego prawdziwa radosc wychowanka. Anderson troche faktycznie niewidoczny ale juz Julcimar pieknie. Raz nawet probowal pojsc do przodu:P Ediego komplementowac nie trzeba. Jak wroci Tavares i Anderson Pedro cholernie silny zespol sie zrobi jak na nasze warunki. Ciekawe jaka jedenatska wybiegnie na Widzewie??

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:57

Plum napisał:  

SISMIC napisał:  

Nie wpuszczanie 15 letnich wytapetowanych lasek, z pytaniami typu w jakich grają nasi jest b.dobrym pomsyłem, ba nawet świetnym, ale zadajmy sobie pytanie czy prawdziwy kibic nie może być dziewczyną/ kobietą? Jeśli ktoś się z takim to wielce dziwnym i niespotykanym przypadkiem, może tak sądzić, no kto się jednak z takim przypadkiem zetknął wie, że choć nie wiele to takie osóbki istnieją i trochę mi szkoda,że nie mogły wejść.
Wiem, że zostane zjechany, ale bądzmy konskwenti, albo w ogólnie nie wpuszczamy dziewczyn/kobiet albo... czy tak trudno odróznić kibickę od 15 letniej narąbanej lanserki?

Rozumiem, że tylko osoby zasiadające na 11-12 sektorze można nazwać "kibicami"? Dziewczyny na tych sektorach są całkiem zbędne - szczególnie w takiej ilości jak np. miało to miejsce na meczu z Lechem. Przychodzą one tylko po to, aby w szkole pochwalić się gdzie to one nie były i komu pokazały nowo kupione stringi - oczywiście nie wszystkie, ale większość. Na stadionie każdy ma do wyboru praktycznie 20 sektorów. Dlaczego akurat przychodzą na młyn, z którego widoczność meczu nie jest najlepsza? Czy na innych sektorach zabraniają dopingować swoją kochaną drużynę? Nie. To tyle na ten temat - bez odzewu, pzdr.

edit: kto wie coś na temat transparentu, który wywiesili kibice z Łęcznej?

Szczecińska albo żadna!
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 21:58
Tym bardziej że dzisiaj ładnie i często cały stadion przyłączał się do śpiewania (zabawy) i było naprawdę fajnie.

Lemur
Kibic
Na forum od 7180 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:01
Co do selekcji jestem jak najbardziej za, bo już dawno trzeba było to zrobić. Ale nie bardzo rozumiem polityki tej selekcji. Od kilku lat chodzę na Pogoń, zawsze zdzieram gardło, śpiewam z całego serca o oni do mnie "wypierdalaj". Ja rozumiem usuwanie tych lasek co tylko stoją na ale chyba usuwanie 16-17 latków nie jest zbyt inteligentne

Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7043 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:02
+
Oczywiście Doping (brawo dla Młyna - niestety nie wpuscili mnie tam dzisiaj bo jestem dziewczyna chociaż spiewam z całego serca ale niemam pretensji do tego;] z niektórymi zreczami trzeba sie poprostu pogodzić;])
Gra naszych- mogło bys spokonie z 4-0 ;] barwo dla Grosickiego:)
-
Sędzia nic dodac nic ująć!

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Plum
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:15

SISMIC napisał:  

Rozumiem, że tylko osoby zasiadające na 11-12 sektorze można nazwać "kibicami"? Dziewczyny na tych sektorach są całkiem zbędne - szczególnie w takiej ilości jak np. miało to miejsce na meczu z Lechem. Przychodzą one tylko po to, aby w szkole pochwalić się gdzie to one nie były i komu pokazały nowo kupione stringi - oczywiście nie wszystkie, ale większość. Na stadionie każdy ma do wyboru praktycznie 20 sektorów. Dlaczego akurat przychodzą na młyn, z którego widoczność meczu nie jest najlepsza? Czy na innych sektorach zabraniają dopingować swoją kochaną drużynę? Nie. To tyle na ten temat - bez odzewu, pzdr.

Masz rację, taka jest większość, ale na prawdę da się odróznić kibickę od lansrki, no wybacz... tylko powiedz mi czemu dziewczyna pełnoletnia, która od dłuższego czasu chodzi na młyn, dopinguje drużnę, zaliczyła (niewielę, ale jadnak) parę wyjazdów ma nie wejść, ok nie kłócił bym się jeśli nie było by żadnej dziewczyny na młynie, ale jeśli widzę, że wchodzi na młyn dziewczyna, która na Pogoni była chyba pierwsz raz w życiu tylko dlatego, że wydawało się, że jest razem ze swoim chłopakiem.. oh jakie to romantyczne i humanitarne...Nie mam większych pretensji do tych co prowadzili selekcję, bo ta dziewczyna powinna widziec, ze młyn to nie miejsce dla niej, ale są przyadki prawdziwych kibicek (znam jedną) i trochę mi jej szkoda...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
fenster
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:16

vicente napisał:  

fenster napisał:  
Na tle tak słabej Łęcznej to wyglądało to bardzo obiecująco.Na pewno kontuzja Andruszczaka bardzo nam pomogła bo to wiodąca pstać w ich zespole.
Na +:
Edi(jak zawsze)
=:
-:

Nie zgodze sie co do tak wysokiej Twojej oceny Cruza. Co do Łabędzkiego i Trałki to pierwszy nie ma ciagu na bramke ale harowal i za to brawa. Co do Traly to nie wytrzymuje kondycyjnie ale to wynika z jego walecznosci. W kazdym meczu u siebie byl zmieniany. Amaral takze moim zdaniem rozegral swietny mecz szkoda ze nie jest doceniany za czarna robote w defensywie. Cieszy radosc Grosickiego prawdziwa radosc wychowanka. Anderson troche faktycznie niewidoczny ale juz Julcimar pieknie. Raz nawet probowal pojsc do przodu:P Ediego komplementowac nie trzeba. Jak wroci Tavares i Anderson Pedro cholernie silny zespol sie zrobi jak na nasze warunki. Ciekawe jaka jedenatska wybiegnie na Widzewie??

Widzę że wpadasz w euforie.Dobrze to wyglada na tle Łęcznej na Widzewie może już tak nie być.Goście w tym meczu nie grali nic!.Dosłownie nic.Poza jedną sytuacją obronioną przez Majdana nic nie stworzyli.Cruz -wiele odbiorów piłek po podwojeniu i asekuracji,kilka ofensywnych wejść zakończonych dośrodkowaniem i spokój w grze.To był wg.mnie jego najlepszy mecz od czasu kiedy tu gra.Trałka Łabędzki-dzisiaj to raczej niewiele sie naharowali bo Górnik grał w środku bardzo niedokladnie.W ofensywie zwalniali akcje ,niedokładności,brak techniki użytkowej.
Pozdrawiam

Obrazek jpg wstawiony na forum
Stachura
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:19

SISMIC napisał:  

Plum napisał:  

SISMIC napisał:  

Nie wpuszczanie 15 letnich wytapetowanych lasek, z pytaniami typu w jakich grają nasi jest b.dobrym pomsyłem, ba nawet świetnym, ale zadajmy sobie pytanie czy prawdziwy kibic nie może być dziewczyną/ kobietą? Jeśli ktoś się z takim to wielce dziwnym i niespotykanym przypadkiem, może tak sądzić, no kto się jednak z takim przypadkiem zetknął wie, że choć nie wiele to takie osóbki istnieją i trochę mi szkoda,że nie mogły wejść.

edit: kto wie coś na temat transparentu, który wywiesili kibice z Łęcznej?

Jak najbardziej się zgadzam poprostu niektóre dziewczyny wybierają się na młyn żeby pokazać jak sie wystroiły i poznać nowych chłopaków a młyn nie służy do tego tylko do ostrego dopingu.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7360 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:38
Tu Chodzi rowniez o wizerunek,Niektore kluby zrobily w swoich szeregach wspomniana selekcje i jakos zawsze im to wychodzilo na dobre,bardziej zorganizowana,konkretna grupa,Wizerunek i Jakosc a nie Ilosc! to od dluzszego czasu sie nie sprawdza,gorzej juz byc niemoze, Mlyn po selekcji z odpowiednimi osobami kierujacymi,moze byc (i jest) kilka razy glosniejszy....a jezeli pisze jakas malolat(a) ze wklada w to w serce to niech wklada ale czemu na 12? mamy do dyspozycji ponad 20 sektorow tylko na mlynie mozna dopingowac?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
maluch
Kibic
Na forum od 7559 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:41
faktyznie szkoda niektorych osob..a co to za selekcja?? jak sprawiedliwie to sprawiedliwie!! bez przesady...weszło pare lasek ktore nie wyglądają na takie ktore przyszly tylko kibicowac..ale oczywiscie weszly ..a zresztą siedząc na 10 sektorze mozna bylo sie troche pobrechtac z tych co stali na samym brzegu niezla selekcja srodek spiewa..a sam brzeg stoi i nawet nie klaszcze!!i niby jakim prawem zostali wpuszczeni?? to juz dziewczyny by sie lepiej zachowaly..niektore naprawde kochają Pogon..ale kogo to obchodzi prawda?? a co do jednego z poprzednich komentów.. padło pytanie dlaczego dziewczyny idą akurat na 12...proste i logiczne..najpierw sam sobie na to pytanie odpowiedz po co ty tam chodzisz...

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:46
Nie bronić dziewczyn, bo to jest chore. Na większości 1-ligowych stadionów taka selekcja jest normalką. Jak przypominam sobie stojące, czasami siedzące dziewczyny na młynie obok mnie, które wygłupiały się zamiast śpiewać normalnie to zachowywały się jakby były w kościele to krew mnie zalewała. Jest duża możliwość, że już tego nie usłyszę w najbliższym czasie i bardzo się z tego cieszę.

Szczecińska albo żadna!
vicente
Kibic
Na forum od 6920 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:51

fenster napisał:  

vicente napisał:  

fenster napisał:  
Na +:
Edi(jak zawsze)
=:
-:

Widzę że wpadasz w euforie.Dobrze to wyglada na tle Łęcznej na Widzewie może już tak nie być.Goście w tym meczu nie grali nic!.Dosłownie nic.Poza jedną sytuacją obronioną przez Majdana nic nie stworzyli.Cruz -wiele odbiorów piłek po podwojeniu i asekuracji,kilka ofensywnych wejść zakończonych dośrodkowaniem i spokój w grze.To był wg.mnie jego najlepszy mecz od czasu kiedy tu gra.Trałka Łabędzki-dzisiaj to raczej niewiele sie naharowali bo Górnik grał w środku bardzo niedokladnie.W ofensywie zwalniali akcje ,niedokładności,brak techniki użytkowej.
Pozdrawiam

w sumie to masz racje bo to co robil Gornik to kabaret: co chwila sie wywracali strasznie niecelne podania. Ale zespol sie zgrywa jest ambitny Grosicki, Pedro wyrasta powoli na lidera, Ed i utrzymuje wysoka forme. Tylko te koszmarne przyjecie Lilo. Szybki to on jest ale z technika gorzej.Cieszy gra skrzydlami. Ale z Widzewem trzeba walczyc non- stop. Bo Łódź lubi tak grac.

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7480 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:58
Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 3:0 (1:0)
Bramki: Elton - dwie (33 min. i 80 min.), Kamil Grosicki (90 min.)
Żółte kartki: Elton - Piotr Bronowicki, Dariusz Jarecki.
Sędzia: Marek Ryżek (Piła).
Widzów 2 000. Onet.pl Pogieło ich.

Skończcie temat selekcji na młynie bo sie znowu z tego 10 stron zrobi było jak było będzie jak będzie ;) Pozdro

Plum
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 22:59
Te moje posty to typowa prywata. Gdybym jej nie znał, myślałbym podobnie jak Wy ale, znam dziewczynę, wiem,że jest prawdziwą fanką i "trochę" mi nie pasi, że nie weszła, chyba to logiczne.
Ogólnie większość lasek na młynie to były te wpominane lasnerki itd, i jestem za tym by ich nie było na młynie,
ale prywatnie...
No i czas pewnie zakończyć ten temat, bo kolejne posty, że większośc dziewczyn itd są już zdbędne, bo kazdy to wie, ale większość to nie wszyscy i są wyjątki i tylko dla tych wyjątków, tych pięknych przykładów wyrazam swoje niezadowlonie...

Dopisek
Fanatyk, chyba wiem o kogo chodzi :] powiem Ci, że są troszkę starsi

Ostatnio edytowany przez: Plum, 23 września 2006, 23:06 [1 raz(y)]

Fanatyk88
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:02
Witam
Jedna rzecz, niewiem czy selekcja byla naprawde dobra(z sana selekcja sie zgadzam zajebisty pomysl). Kilku 16-17 latkow troche nad bebnem bardzo dobrze kibicowalo az zdziwilem sie ze maja taka pizde. Uwazam ze nie wpuszczenie takich kibicow to strata bo to czesto oni rozkrecaja. Jakie sa wyznaczniki selekcj (nie mowie o dziewczynach).?
ps. Dla wszystkich co byli na piekle i opierdalali sie: Jesli juz jestescie to kibicowac! Brac przyklad z mlodych a nie siedziec i robic wielka łaske ze tu jestescie.

Pozdrawiam

Obrany cel narodowe dazenia ziscił sie sen tego pokolenia obrany cel wielka Polska na wieki pod znakiem FALANGI po wolnosc idziemy!

Obrazek gif wstawiony na forum

Obrazek gif wstawiony na forum

Łaczmy sie Narodowcy! Pokazmy ze istniejemy w Szczecinie!
Katii
Kibic
Na forum od 7017 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:03
Ja jestem za :), są na tym świecie dziewczyny dla których Pogoń jest czymś więcej niż grupką piłkarzy :P a mecze nie są okazją do wyrwania faceta... (żeby nie było, bo zauważyłam że 90% facetów tak uważa). Osobiście Kocham Pogoń ale jakoś na piekiełko nie pchałam się nigdy. Czemu? bo dla mnie to nie miejsce się liczy. w każdym mijescu, na każdym sektorze da się kibicowac więc nie rozumiem tych wszystkich "kibicek" które mają wielkie "sapy" o to że nie były wpuszczone...
Ale Selekcja jak najbardziej na plusik :) i aby tak było ciągle :)
PzdR ;)

"Wierni Po Porażce ... Dumni Po Zwycięstwie"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005