Na tym spotkaniu po raz kolejny okazało się że WASZAK TO FRAJER ludzie przejechali całą Polskę a ta ku... nie zgodziła się aby weszli bo.... nie było ich na liście w klubie. Weszli na 2 połowę a wyszli napewno nie dlatego co Pinki pierd....
Zgadzam się, dobra gra pod względem taktycznym, bez fajerwerków, ale widać sporą różnicę od blamażu z ŁKSem do dzisiejszego meczu z Wiślakami. Trochę zbyt bojaźliwie, a szkoda, bo można było sie pokusić o kilka groźniejszych kontr.
Co do taktyki, to również Petrescu zauważył, że Pogoń była dobrze ustawiona, oby teraz odważniej z Lech(uj)em u siebie.
No to ja czegoś tutaj nie rozumiem skoro bilety były rozprowadzane przez klub Pogoń S.S.A. i podczas zakupu biletu trzeba zapisać się na listę podając swoje dane łącznie z nr PESEL to, dlaczego było to całe zamieszanie. Czyżby była to kolejna akcja przeciwko kibicom Waszaka i Łopińskiego . Piłka nożna jest dla kibiców a nie dla pseudo działaczy
no to widze ze jestes zajebiscie poinformowany!kurwa wiem ,,masz internet i wiesz co dzieje sie na wyjazdach " ale po co piszesz bzdury?? sami wyszlismy...a bylo 49 osob
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Widac, ze nie wiesz o co chodzi. Poprostu nie wszyscy maja czas, pieniadze zeby w godz 9-15 jechac do klubu, np 2 dni przed meczem, zeby zapisac sie na jakas liste wyjazdowa i kupic bilety. Osoby z fanclubow musza jechac specjalnie do Szczecina a na miejscu moze okazac sie, ze mimo zapowiedzi biletow nie ma i prosze przyjsc jutro...
Bilety powinny byc poprostu do nabycia przed danym meczem w kasach przed danym stadionem. A listy wyjazdowe to jakis wymysly pzpn, po Polsce mozna jezdzic gdzie sie komu podoba.
A z tego co mowi B. Waszak pokazal ze w d.... ma kibicow, ktorzy przejechali tyle km na mecz wlasnej druzyny, wycierajac sobie morde bzurnymi przepisami misiow z miodowej.
Przepisy przepisami a życie życiem
W normalny klubie wystarczyło by na przykład wysłac faks z listą kibiców wybierających sie na mecz wyjazdowy wystarczy tylko chcieć ale z tego co widzę to pseudo działacz Waszak ma to w d...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 0:0 - 11/09/2006 12:42
weszliśmu tylko dzięki działaczom i kibicom Wisły
pseudodziałacze Pogoni niechcieli nas na trybunach stadionu Wisły
pod naporem telefonów chwilę przed przerwą zmienili zdanie
chuj ci na imie Waszak!!!
No to ja czegoś tutaj nie rozumiem skoro bilety były rozprowadzane przez klub Pogoń S.S.A. i podczas zakupu biletu trzeba zapisać się na listę podając swoje dane łącznie z nr PESEL to, dlaczego było to całe zamieszanie. Czyżby była to kolejna akcja przeciwko kibicom Waszaka i Łopińskiego . Piłka nożna jest dla kibiców a nie dla pseudo działaczy
Widac, ze nie wiesz o co chodzi. Poprostu nie wszyscy maja czas, pieniadze zeby w godz 9-15 jechac do klubu, np 2 dni przed meczem, zeby zapisac sie na jakas liste wyjazdowa i kupic bilety. Osoby z fanclubow musza jechac specjalnie do Szczecina a na miejscu moze okazac sie, ze mimo zapowiedzi biletow nie ma i prosze przyjsc jutro...
Bilety powinny byc poprostu do nabycia przed danym meczem w kasach przed danym stadionem. A listy wyjazdowe to jakis wymysly pzpn, po Polsce mozna jezdzic gdzie sie komu podoba.
A z tego co mowi B. Waszak pokazal ze w d.... ma kibicow, ktorzy przejechali tyle km na mecz wlasnej druzyny, wycierajac sobie morde bzurnymi przepisami misiow z miodowej.
W normalny klubie wystarczyło by na przykład wysłac faks z listą kibiców wybierających sie na mecz wyjazdowy wystarczy tylko chcieć ale z tego co widzę to pseudo działacz Waszak ma to w d...
Widze ze dalej nie rozumiesz....
Rozumiem a co o tym myśle nie nadaje sie do napisania na forum
Odp: Wisła Kraków - Pogoń 0:0 - 11/09/2006 18:29
Okej już dobrze i przepraszam do mnie doszły takie informacje bo mam bliskiego przyjaciela w Krakowie.I w sprawach wyjazdowych już się nie wypowiadam.Przepraszam.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.