Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
JuStyNa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 20:42

vicente14 napisał:  
Mimo wszystko wierze w nawrocenie naszego Antonio(zwolnil Ćwikle czy tam jakiegos innego buraka z zarzadu a to juz cos:):) POGOŃ SZCZECIŃSKA NIE BRAZYLIJSKA!!Flaga Pogoni race Flaga Pogoni

Sam odszedł. A to, że ktoś został powiedzmy zwolniony to nic nie zmienia! Jest osoba która tutaj ciągnie za sznureczki i nic się nie zmieni wbrew tej osoby. Powiem tak. Wiecej czytaj staraj się zrozumieć a później wypisuj się gdziekowliek.

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 06/08/2006 23:21

zenuś napisał:  

Paulinus napisał:  
Boże proszę zabierz internet 10,13, i 15 latkom...Ibdzi 15 czy jakos tak tez ;) widzisz a nie grzmisz...

Wiesz co to jest forum i jak Ci cos nie pasuje to nie czytaj! Kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat a to ze Tobie sie cos nie podoba zachowaj dla siebie. dzizzz...

Owszem każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, byleby ta wypowiedz nie utrudniała korzystania z forum innym użytkownikom. A większość z postów zamieszczonych powyżej nie miała żadnego sensu i nic nie wnosiła do tematu, a mi zdecydowanie utrudniała odbiór tematu.

Jako, że jak sam twierdzisz każdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat to właśnie to co mi się nie podoba przedstawiam tutaj a nie zachowuje dla siebie....a Ty nie będziesz mi mówił co mam robić :) Nawet jak już zdecydujesz czy na forum mogą się wypowiadać wszyscy czy tylko Ci, którym wszystko się podoba.

pozdrawiam

"CSWD" i to się nie zmieni....
Lisu
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 11:08
O proszę, myślałem (łudziłem się raczej) że po wakacjach temat Szczecińskiej czy brazylijskiej Pogoni będzie roztrząsany w mniej niż 90% tematów. Oczywiście się myliłem, ale taki już widocznie urok tego naszego forum :)

Po wypowiedziach trenera Arki nie widać zbyt ambitnych planów na ten sezon, myślą raczej o utrzymaniu się poza miejscem barażowym jak sądzę, ale po meczu z Wisłą (słabą coś jednak ostatnio) widać, że będzie to trudny przeciwnik. Oczywiście mam nadzieję że przynajmniej kibicowsko wyjdziemy zdecydowanie lepiej. Do zobaczenia na meczu.

kaktus56
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 14:33
a ja jestem za tym żeby Pogoń (ciekawe ile osób napisze że to nie Pogoń) wygrywała i tyle. według mnie to debilizm cieszyć się i czekać na porażki Pogoni. I przestańcie objeżdżać wszystkich którzy myślą inaczej niż ,,grupa trzymająca władze" na tym forum.........

BARCA & POGOŃ......
Cinek
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 15:50

kaktus56 napisał:  
a ja jestem za tym żeby Pogoń (ciekawe ile osób napisze że to nie Pogoń) wygrywała i tyle. według mnie to debilizm cieszyć się i czekać na porażki Pogoni. I przestańcie objeżdżać wszystkich którzy myślą inaczej niż ,,grupa trzymająca władze" na tym forum.........

jak skonczysz 14 lat, to na pewne sprawy bedziesz patrzył innaczej,
zreszta, nie chodzi o to czy wygrywaja czy nie, ale o normalnosc...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
vicente
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 16:57

kaktus56 napisał:  

Zupelne zgadzam sie z kaktusem 56 . Połowa ludzi na tym forum chce narzucic innym swoje poglady. Pilka nozna dla kibicow!! a nie dla jakis zakompleksionych ludzi, ktorzy wprost nie moga sie doczekac lania od Arki. Nikt nie chce na Twardowskiego takich fanów. Zgoda tez jestem za normalnoscia, ale nie zawsze jest tak jak sie chce. Chcialem dodac ze sam chetnie pozegnal Ptaka, a skad wtedy klub znajdzie pieniadze na budżet itd.??

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:04
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma... ;)

Po życia kres!
eM
Kibic
Na forum od 7171 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:14
14 letni smyku , o jakich ty kompleksach piszesz?
Czy jezeli ktoś nie akceptuje tego że:
-wiekszość pilkarzyków to obcokrajowcy , którzy jeszcze kilka miesiecy wczesniej nie wiedzieli nawet gdzie lezy Polska i ze istnieje taki klub jak Pogoń.
-wlasciel klubu ma kibiców w dupie
-ten sam zezowaty wlascicel twierdzi ze Pogoń bedzie brazylijska albo żadna bo taki jest jego kaprys i jego synalka
-prezesi są z łodzi , w dodatku ublizaja sympatykom Pogonii
-drużyna znajduje w jakimś wypizdziewie pod Łodzią
itd itd.

vicente1 napisał:  
Chcialem dodac ze sam chetnie pozegnal Ptaka, a skad wtedy klub znajdzie pieniadze na budżet itd.??

Jak dorosniesz to moze bedziesz wiedział ze sa wazniejsze sprawy niż pieniadze.
Jedna z nich jest honor.

PS.i nie odpisuj mi bo nie mam zamiaru licytować sie z gimnazjalista.

WNB
Kibic
Na forum od 7137 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:17
Ciekawe ile od Arki przyjedzie do nas???

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
eM
Kibic
Na forum od 7171 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:21
lampart ty stary swintuchu nie bądz taki ciekawski :D

Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:21
ile będzie to tego nie wiem, ale wiem że jest przeznaczonych 600 biletów dla nich na ten mecz

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:56

ARO napisał:  

jarooo napisał:  
Mam nadzieje ze niektorzy z tu piszacych w ramach swojego protestu na mecz nie pojda!!! Bo i po co???

Gówno wiesz, więc nie pisz. Stadion Pogoni jest bardziej mój niż każdego z Łodzi i okolic, i im podobnym i... będę manifestując moje niezadowolenie i wolę posiadania SZCZECIŃSKIEJ POGONI. Rozumiesz ? Nie, nie dziwię się po poziomie twoich wypowiedzi tu i tam. Szkoda, że tacy jak Ty siedzą na tym stadionie razem ze mną i tak płytko rozumują najważniejsze sprawy, konstatując tyylko wynik na tablicy świetlnej.

Szkoda??? A moze to mi szkoda ze ty siedzisz ze mna??? Nie kazdy musi miec twoje poglady!!!

WNB
Kibic
Na forum od 7137 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 18:08

PSG. napisał:  

:D

FCS 1948
Kibic
Na forum od 6989 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 18:13

Art de rue napisał:  

PSG. napisał:  

lampart a ty jeszcze na tym forum pojedz lepiej do dziewczyny do pily

Tylko Pogoń !
M_1948
Kibic
Na forum od 6968 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 18:41
Kibice z Gdyni chcą 1100 wejsciówek ... będzie ciekawy mecz ze strony kibicowskiej

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
WNB
Kibic
Na forum od 7137 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 18:48

bania napisał:  

Art de rue napisał:  

PSG. napisał:  

lampart a ty jeszcze na tym forum pojedz lepiej do dziewczyny do pily

Oj przepraszam,...teraz już narzeczonej z Piły!!!!9-miesięczny kapitał inwestycyjny
co do meczu-rzeczywiście kibicowsko to zapowiada się ciekawie!!!

Ramzes_
Kibic
Na forum od 6978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 18:50

Mateusz1948 napisał:  
Kibice z Gdyni chcą 1100 wejsciówek ... będzie ciekawy mecz ze strony kibicowskiej

Ponad tysiąc kibiców Arki Gdynia chce przyjechać do Szczecina na sobotni mecz z Pogonią w piłkarskiej ekstraklasie.

Mecz trzeciej kolejki spotkań wzbudza duże zainteresowanie nie tylko w Gdyni, ale także wśród kibiców portowej drużyny. Stało się tak z pewnością po sobotnim zwycięstwie Pogoni w Zabrzu. Bilety na mecz z Arką już od jutra będzie można kupić w wybranych punktach miasta. Kibice z Gdyni otrzymają natomiast specjalną pulę wejściówek. Stowarzyszenie kibiców Arki prosi o 1100 wejściówek.
- Stadion Pogoni może przyjąć taką ilość kibiców drużyny przyjezdnej, ale kosztem sympatyków szczecińskiego klubu i specjalną przebudową trybun. A to wymaga nakładów finansowych - mówi Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni.

K M
Kibic
Na forum od 8759 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 19:08
Kur... to mnie lekko przeraza. Syfiasta jest sytuacja, bo gdybysmy meili normalnie funkcjonujacy klbu to powinnismy teraz rozkminic jak przyjmiemy bylych Portowcow - Lawa, Nitka, Olo... a tymczasem trwa dyskusja jak przywitac naszych (?) pilkarzy... Bekdas, Gondor, Ptak - ile jeszcze tej katorgi?

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
mb71
Kibic
Na forum od 7063 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 20:06
A JA MAM ZAMIAR KIBICOWAC I NIC TEGO NIE ZMIENI DERBY TO DERBY I NIE PISZCIE MI O WIEKU BO JESTEM ZA STARY NA TAKIE GADKI.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7850 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 20:12

mb71 napisał:  
A JA MAM ZAMIAR KIBICOWAC I NIC TEGO NIE ZMIENI DERBY TO DERBY I NIE PISZCIE MI O WIEKU BO JESTEM ZA STARY NA TAKIE GADKI.

pisz prosze bez Caps Locka i bedzie jeszcze fajniej

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005