Sam odszedł. A to, że ktoś został powiedzmy zwolniony to nic nie zmienia! Jest osoba która tutaj ciągnie za sznureczki i nic się nie zmieni wbrew tej osoby. Powiem tak. Wiecej czytaj staraj się zrozumieć a później wypisuj się gdziekowliek.
Owszem każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, byleby ta wypowiedz nie utrudniała korzystania z forum innym użytkownikom. A większość z postów zamieszczonych powyżej nie miała żadnego sensu i nic nie wnosiła do tematu, a mi zdecydowanie utrudniała odbiór tematu.
Jako, że jak sam twierdzisz każdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat to właśnie to co mi się nie podoba przedstawiam tutaj a nie zachowuje dla siebie....a Ty nie będziesz mi mówił co mam robić Nawet jak już zdecydujesz czy na forum mogą się wypowiadać wszyscy czy tylko Ci, którym wszystko się podoba.
Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 11:08
O proszę, myślałem (łudziłem się raczej) że po wakacjach temat Szczecińskiej czy brazylijskiej Pogoni będzie roztrząsany w mniej niż 90% tematów. Oczywiście się myliłem, ale taki już widocznie urok tego naszego forum
Po wypowiedziach trenera Arki nie widać zbyt ambitnych planów na ten sezon, myślą raczej o utrzymaniu się poza miejscem barażowym jak sądzę, ale po meczu z Wisłą (słabą coś jednak ostatnio) widać, że będzie to trudny przeciwnik. Oczywiście mam nadzieję że przynajmniej kibicowsko wyjdziemy zdecydowanie lepiej. Do zobaczenia na meczu.
Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 14:33
a ja jestem za tym żeby Pogoń (ciekawe ile osób napisze że to nie Pogoń) wygrywała i tyle. według mnie to debilizm cieszyć się i czekać na porażki Pogoni. I przestańcie objeżdżać wszystkich którzy myślą inaczej niż ,,grupa trzymająca władze" na tym forum.........
a ja jestem za tym żeby Pogoń (ciekawe ile osób napisze że to nie Pogoń) wygrywała i tyle. według mnie to debilizm cieszyć się i czekać na porażki Pogoni. I przestańcie objeżdżać wszystkich którzy myślą inaczej niż ,,grupa trzymająca władze" na tym forum.........
jak skonczysz 14 lat, to na pewne sprawy bedziesz patrzył innaczej,
zreszta, nie chodzi o to czy wygrywaja czy nie, ale o normalnosc...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Zupelne zgadzam sie z kaktusem 56 . Połowa ludzi na tym forum chce narzucic innym swoje poglady. Pilka nozna dla kibicow!! a nie dla jakis zakompleksionych ludzi, ktorzy wprost nie moga sie doczekac lania od Arki. Nikt nie chce na Twardowskiego takich fanów. Zgoda tez jestem za normalnoscia, ale nie zawsze jest tak jak sie chce. Chcialem dodac ze sam chetnie pozegnal Ptaka, a skad wtedy klub znajdzie pieniadze na budżet itd.??
Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 17:14
14 letni smyku , o jakich ty kompleksach piszesz?
Czy jezeli ktoś nie akceptuje tego że:
-wiekszość pilkarzyków to obcokrajowcy , którzy jeszcze kilka miesiecy wczesniej nie wiedzieli nawet gdzie lezy Polska i ze istnieje taki klub jak Pogoń.
-wlasciel klubu ma kibiców w dupie
-ten sam zezowaty wlascicel twierdzi ze Pogoń bedzie brazylijska albo żadna bo taki jest jego kaprys i jego synalka
-prezesi są z łodzi , w dodatku ublizaja sympatykom Pogonii
-drużyna znajduje w jakimś wypizdziewie pod Łodzią
itd itd.
Chcialem dodac ze sam chetnie pozegnal Ptaka, a skad wtedy klub znajdzie pieniadze na budżet itd.??
Jak dorosniesz to moze bedziesz wiedział ze sa wazniejsze sprawy niż pieniadze.
Jedna z nich jest honor.
PS.i nie odpisuj mi bo nie mam zamiaru licytować sie z gimnazjalista.
Mam nadzieje ze niektorzy z tu piszacych w ramach swojego protestu na mecz nie pojda!!! Bo i po co
Gówno wiesz, więc nie pisz. Stadion Pogoni jest bardziej mój niż każdego z Łodzi i okolic, i im podobnym i... będę manifestując moje niezadowolenie i wolę posiadania SZCZECIŃSKIEJ POGONI. Rozumiesz ? Nie, nie dziwię się po poziomie twoich wypowiedzi tu i tam. Szkoda, że tacy jak Ty siedzą na tym stadionie razem ze mną i tak płytko rozumują najważniejsze sprawy, konstatując tyylko wynik na tablicy świetlnej.
Szkoda A moze to mi szkoda ze ty siedzisz ze mna Nie kazdy musi miec twoje poglady!!!
Kibice z Gdyni chcą 1100 wejsciówek ... będzie ciekawy mecz ze strony kibicowskiej
Ponad tysiąc kibiców Arki Gdynia chce przyjechać do Szczecina na sobotni mecz z Pogonią w piłkarskiej ekstraklasie.
Mecz trzeciej kolejki spotkań wzbudza duże zainteresowanie nie tylko w Gdyni, ale także wśród kibiców portowej drużyny. Stało się tak z pewnością po sobotnim zwycięstwie Pogoni w Zabrzu. Bilety na mecz z Arką już od jutra będzie można kupić w wybranych punktach miasta. Kibice z Gdyni otrzymają natomiast specjalną pulę wejściówek. Stowarzyszenie kibiców Arki prosi o 1100 wejściówek.
- Stadion Pogoni może przyjąć taką ilość kibiców drużyny przyjezdnej, ale kosztem sympatyków szczecińskiego klubu i specjalną przebudową trybun. A to wymaga nakładów finansowych - mówi Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni.
Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 07/08/2006 19:08
Kur... to mnie lekko przeraza. Syfiasta jest sytuacja, bo gdybysmy meili normalnie funkcjonujacy klbu to powinnismy teraz rozkminic jak przyjmiemy bylych Portowcow - Lawa, Nitka, Olo... a tymczasem trwa dyskusja jak przywitac naszych (?) pilkarzy... Bekdas, Gondor, Ptak - ile jeszcze tej katorgi?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.