P.S. Z kolei Gazeta.pl podaje inny skład ŁKS: Wyparło - Przybyszewski, Leszczyński, Hajto, Magiera - Kęska, Kłus, Niżnik, Kolendowicz - Arifović, Kmiecik.
Ciekawe, czy u nas też pojawią się dwie wersje
P.S.2. Hehe, wykrakałem - wg Gazety na lewej pomocy zagra Leandro, a w środku Junior za Łabędzkiego Zobaczymy w praniu
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 29 lipca 2006, 18:56 [2 raz(y)]
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 19:05
No mecz tuż tuż, marzy mi się wynik 0-3...niestety wynik ten raczej bierze się z mojego wrodzonego optymizmu co do Pogoni[i tylko niej ], tak naprawdę wynik może być każdy, jak zwykle działacze postarali się aby nasz[nie nasz, mówcie co chcecie] zespół był jednym wielkim znakiem zapytania dla nas jak i mediów oraz naszych przeciwników, poczekamy zobaczymy, jak wygramy to pewnie zaraz 3/4 wpadnie w hura optymizm a po przegranej podniesię się wrzawa[uzasadniona] że Ptak znów wszystko spieprzył... ehh ciężki ten los kibica Pogoni Szczecin. Pozdrawiam i bądźmy dobrej myśli...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.