Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:33

(P)EREZ napisał:  
Po tym co teraz się dzieje wydaje się mnie że najlepszym sposobem choć okrutnym byłoby rozpoczęcie gry od 4 ligi po szyldem Pogoń Nova Szczecin.Tak zaczął Gks Katowice.Są tam wychowankowie,piłkarze z regionu,a w zarządzie ludzie związani z Gksą.Miasto pomaga jak może jest atmosfera a co najważniejsze klub pnie się w góre.Miasto na pewno by pomogło,ponieważ czysta i klarowna byłaby sytuacja,bez żadnych zawisłości.I tak na prawde wiadomo wtęczas w co się kase ładuje.Tutaj nie ma teraz pomocy bo tak na prawde nikt nie jest w stanie przewidzieć na co ewentualna pomoc by poszła ,pamiętajmy że Ptak to człowiek z zewnątrz.

Fajnie sie pisze takie hasla, ale 3 lata temu jak to przerabilasmy to bardzo niewiele osob bylo chetnych do podjecia dzialan, jeszcze mniej chetnych do pomocy a jeszcze wiecej przeciwnych. Czy cos zmienilo sie przez 3 lata? Nie sadze. Narazie trzeba trwac i spijac ta smietanke, ktora sami se tez m. in. nawazylismy. Okrutne ale prawdziwe :/

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
gregm
Kibic
Na forum od 7195 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:35

eJay napisał:  
Ani mnie to grzeje, ani ziebi. Za tydzien powie, ze kocha swoja Pogon i ze kibice sa wspaniali.

Wlasnie...ktory to juz raz??? może Ptak ma teraz okres???i za dwa trzy dni mu przejdzie...:P

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8032 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:45
Rzeczywiście typa można mieć dość. Ale nie wierze w te jego przemówinia nic. Już nie raz tak gadał i chuj zrobił ;P :/

Z daleka nie będzie widać.
barcish
Kibic
Na forum od 7798 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:48
rozumiem argumentacje ptaka, chce zarabiac na Pogoni i to jest normalne. Jednak lepiej dla nerwow nas wszystkich najlepiej by bylo zeby poszedl sobie stad w pizdu, jako ze nie wierze ze istnienie normalnej druzyny jest istnienie pod skrzydlem ptaka. Swoja droga czemu to my zawsze musimy miec jakiegos pecha. Jak nie sztuczny szwed to polak z za duzymi ambicjami i pokurwionymi pomyslami.

POGOŃ SZCZECIN!
Żyleta
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 12:49

byku napisał:  
Dobra wiadomosc tylko kto bedzie chcial kupic ? Skladamy sie ? :D

Gdyby 10. 000 osób dało by po stówce mieli byśmy całego miliona :D także ta opcja raczej odpada :D

Bo jest paru ludzi... Piraci
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 13:21

Bart1987 napisał:  
rozumiem argumentacje ptaka, chce zarabiac na Pogoni i to jest normalne. Jednak lepiej dla nerwow nas wszystkich najlepiej by bylo zeby poszedl sobie stad w pizdu, jako ze nie wierze ze istnienie normalnej druzyny jest istnienie pod skrzydlem ptaka. Swoja droga czemu to my zawsze musimy miec jakiegos pecha. Jak nie sztuczny szwed to polak z za duzymi ambicjami i pokurwionymi pomyslami.

Argumentacje da sie zrozumiec bo ptak jest biznesmenem a nie kibicem. Na stadionie pojawial sie tylko dlatego ze po murawie biegaly jego pieniazki.
Doskonale widac ze ptak coraz bardziej oddala sie od Pogoni. Nie ma go juz na meczach, nie interesuje sie tym co sie dzieje, przestal sie wszedzie wpierd... Nie wiem czy to jest jakis chwyt czy rzeczywiscie mysli o odejsciu. Ale wydaje mi sie ze jeszcze troche czasu uplynie zanim zdecyduje sie odejsc...

dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 13:27

byku napisał:  

Od soboty krąża ploty, że w sprawę może być zamieszana Rafineria w Schwedt...Mogą tutaj wchodzić w grę sprawy typowo reklamowe np. logo na koszulkach itp. Sprzedawane to będzie pewnie jako sukces negocjacyjny niejakiego Ćwikły.

A Ptaszysko spokojnie czeka na awans Widzewa...

POGOŃ TO MY !
Safe
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 13:56
Antonio goraco, jezeli niejest to bajka to... 3 pozytywna wiadomosc w tym roku zaliczona :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
muniek
Kibic
Na forum od 8218 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 14:12

dary napisał:  

byku napisał:  

Od soboty krąża ploty, że w sprawę może być zamieszana Rafineria w Schwedt...Mogą tutaj wchodzić w grę sprawy typowo reklamowe np. logo na koszulkach itp. Sprzedawane to będzie pewnie jako sukces negocjacyjny niejakiego Ćwikły.

Rozwin bo nie dokonca kumam. Rafineria jako wlasciciel? glowny sponsor (zamiast bosmana)? czesciowy udzialowiec?

Kto nie pije ten donosi....
niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7162 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 14:19

muniek napisał:  

dary napisał:  

byku napisał:  

Rozwin bo nie dokonca kumam. Rafineria jako wlasciciel? glowny sponsor (zamiast bosmana)? czesciowy udzialowiec?

BYł juz kiedys temat rafinerii. Ale nagle ucichlo... Wiec watpie ze owy tekst jest prawda... Moge sie mylic?

g
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 14:47
A jak dla mnie to moze sobie isc w pizdu. Dosc mam juz jego fochow i straszenia. Niech spierdala i wezmie ze soba caly swoj cyrk.

- Tylko Pogoń -
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 15:22
Teraz ostatecznie przestałem w wierzyć w słowa Antoniego Ptaka.
Nie wiem czy po raz kolejny ma się pocieszać, wmawiajac sobie, że tego typu deklraracje pojawiały się już nie raz, i zawsze kiedy powracał temat stadionu czu terenów. Mam już dość ciągłych intryg, zapowiedzi, obietnic. Zaczynam dostzregać dobre strony ewentualnego odejścia Ptaka, pod jedyn warunkiem, Pogoń pozyska fundusze na finansowanie, wzomcenia z innego zródła, co niestety nie jest takie łatwe.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7391 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 15:33

Plum napisał:  
Teraz ostatecznie przestałem w wierzyć w słowa Antoniego Ptaka.
Nie wiem czy po raz kolejny ma się pocieszać, wmawiajac sobie, że tego typu deklraracje pojawiały się już nie raz, i zawsze kiedy powracał temat stadionu czu terenów. Mam już dość ciągłych intryg, zapowiedzi, obietnic. Zaczynam dostzregać dobre strony ewentualnego odejścia Ptaka, pod jedyn warunkiem, Pogoń pozyska fundusze na finansowanie, wzomcenia z innego zródła, co niestety nie jest takie łatwe.

a jak nie dostanie funduszy na gre w 1lidze to przestaniesz jezdzic na mecze??

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
x-pack
Kibic
Na forum od 7640 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 15:53
Ja tam kiedys kupilem cegielke i koszulke Pogoni Walczacej:] bylem nawet na treningu nowej Pogoni i nie widze przeszkod zeby zrobic to jeszcze raz tylko najwiekszym problemem jest to ze wiekszosc woli pisac na necie jak to by bylo fajnie grac w 4 lidze robic wszystko od nowa tylko kto naprawde sie tym zajmie 100, 1000, 10 000 osob ??. Pewnie bedzie tak samo jak z wyjazdem do Gdyni 400 biletow za malo !! ;>kazdy jedzie !! a jak bylo wiekszosc wie mozna dziekowac tylko tym prawdziwym fanom.........pozdro

Szczecińska albo Zadna
BTQ
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:21

g napisał:  
A jak dla mnie to moze sobie isc w pizdu. Dosc mam juz jego fochow i straszenia. Niech spierdala i wezmie ze soba caly swoj cyrk.

Calego cyrku moze nie, ale czesc tak!!! PANIE PTAKU DZIEKUJEMY TWOICH TEKSTOW NIE POTRZEBUJEMY!!!

Kibol-Bezrzecze
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:24

misio001 napisał:  
Na oficjalce ukazał sie artykuł z Przeglądu Sportowego pt. " Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń" oto jeden z cytatów z tego artykułu:

"Pogoń kosztowała mnie wiele milionów złotych. Już nawet nie chcę wiedzieć ile. Pogodziłem się z myślą, że nie ma szans odzyskać nawet części pieniędzy. Nie mogę jednak dłużej tolerować sytuacji, w której szczeciński klub finansowany jest ze środków wygenerowanych pod Łodzią. To jest chore i wreszcie postanowiłem z tym skończyć. Likwidacja Pogoni będzie ostatecznością. Najpierw spróbuje sprzedać akcje. Już dziś czekam na oferty. Gotów jestem pozbyć się wszystkich udziałów i to natychmiast lub tylko ich części."

Co o tym myślicie?? To jest na poważnie czy znów humory pana Ptaka, a może "rewelacje" Przeglądu Sportowego??

P. Ptak nigdy nie wiadomo co zrobi, ale jezeli sprzeda POGON(odpukac) to bedzie wielka kicha!!

SZCZECIN MOIM MIASTEM ,POGON MOIM ZYCIEM
Kibol-Bezrzecze
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:25

BTQ napisał:  

g napisał:  

Calego cyrku moze nie, ale czesc tak!!! PANIE PTAKU DZIEKUJEMY TWOICH TEKSTOW NIE POTRZEBUJEMY!!!

Wsumie to mi na Nim tez za bardzo nie zalezy, ale jezeli zlikwiduje cala POGON? to nei ebdzie ciekawie:/

SZCZECIN MOIM MIASTEM ,POGON MOIM ZYCIEM
Szołn
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:26
Ptak mówi to, co w obecnej sytuacji jest mu na rękę - chce pomocy od miasta, prośby nie działają, to trzeba przejść do gróźb. Normalka, ja w tym nie widzę niczego dziwnego. Ptak, jak każdy inwestor, ma prawo wycofać się z inwestycji w dowolnym momencie - chyba nikt nie spodziewał się, że będzie właścicielem wiecznie. Cupiał także sprzedałby akcje Wisły za korzystną cenę, nawet wspominał o tym w wywiadach, a jakoś nie przypominam sobie płaczliwych komentarzy w wykonaniu kibiców tamtego klubu - biadolenie nad tym, co nieuniknione, jest głupotą.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
tribu
Kibic
Na forum od 7812 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:42
niech da ogłoszenie do Kontaktu;)

100% PD
tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 17/05/2006 16:49

trib napisał:  
niech da ogłoszenie do Kontaktu;)

Nie no już lepiej przez Alegro :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171596 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005