Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 08/05/2006 20:00
W związku z absencją naszego fotoreportera na meczu z Lechem poszukiwany jest osoba do robienia fotek w sobotę!
wymagania: sprzęt cyfrowy średniej klasy z jak największym zoomem optycznym
zadanie: robienie fotek z murawy z meczu i trybun (ewentualna oprawa)
wejście na murawę będzie załatwione
wszelkie osoby chętne podjęcia się tego zadania proszone są o kontakt z Mq pod numerem gg 4494111 lub na adres [email protected]
Tak powarznie, to nikomu nie musze mówic ze w sobote jedziemy z dopingiem bo wszyscy tu pisza ze spiewaja z calych sił itp. Powiem tyle żebyscie spiewali tak jak tu piszecie to będzie połowa sukcesu . Pozdrawia i do zobaczenia w sobote
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 08/05/2006 20:52
Dobrze by było się ogarnąć na Lecha i przypomnieć sobie jak się śpiewa bo ostatni raz naprawdę dobry doping to chyba był na cracovi później już było coraz gorzej nie mówiąc już o Arce u nas albo ostatnim meczu z Odrą .I myślę ze jeśli przyjedzie te 800 osób z Poznania to będzie bardzo ciężko-wystarczy spojrzeć na nasz młyn(czyt. 70% dzieciaki po 13 lat i wytapetowane dziewice).
PS.Lissek. działaj tam
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 08/05/2006 22:29
Zeby nie bylo ze tylko pisze ogarnełem( mam nadzieje ze niektórzy też to zrobią jak maja taką mozliwość ) kilka już ów kobitek (młodsze i starsze) z którymi mam jako taki kontakt ze jak maja isc na mecz gadać to niech wogóle nie idą i pogadaja sobie na skype lub w inny sposób to tez tyczy sie niektórych facetów( głównie małolaci ) którzy przychodza po to zeby cie pokazać kumplą lub na "podryw" ! Róbcie to gdzie indziej ale nie na meczu ! Pozdrawiam
Tu macie temat o selekcji:Klik i chyba wiekszosc zostala tam napisana...
TYlko, zobacz na date ostatniego posta i od siebie dodam, ze jak byl ten temat to wszystko szlo w dobra strone z dopingiem/mlynem z tym, ze powoli, w tej chwili poziom naszego mlyna jest duzo gorszy niz wtedy i co gorsze ciagle jest gorzej...
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 08/05/2006 23:49
Hmyy wiecie co moim zdanie teraz na tym meczu będzie mniej dzieciaków mniej tapeciarek a więcej ludzi dobrze ograniętych powodem jest tego że mecz jest podwyszonego rzyzyka pamiętam siebie jak zacząłem jeżdzić na mecz to rodzice bali mnie się puszczeć na takie mecze powodem były że może być jakiś dym lub i tym podobne rzeczy.Takie tapeciary na pewno bądą się bały wejść na sektor 12.A jak wejdą i przypuszczam wpadną policjańci ogranąć to będą miały takiego stracha że ale to nigdy i nigdy już nie przyjdą.Piszę tapeciary ale chodzi też o dzieci w wieku podstawowym,pijane osóbki.Takie jest moje zdanie ale mogę się mylić.Cześć
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.