Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 08/05/2006 08:31
najsmieszniejsze jest to ze gornik ma niby 8 mln dlugo
jak to zrobil w ciagu 1 sezonu
w popzrednim dostal licencje czyli dlugow nie mial
a teraz nagle 8 mln o co tu chodzi
wydaje mi sie ze ten system licencyjny to jedno wielkie oszustwo
zobaczymy jak bedzie z druzynami ktore maja wejsc z 2 ligi
w tym roku jesli sie nie myle musi byc podgrzewana murawa
ciekawe czy kluby zainteresowane awansem spelniaja takie wymogi
pozdro
co ciekawe, sedziowie w meczu Odra - Polonia wywyneli taki nr, ze szok!! Nie uznali zupelnie prawidlowo zdobytej bramki dla Polonii - strzelonej w 92 minucie meczu.
Ostatnio pojawily sie informacje, ze Gornika ma przejac miasto i zagwarantowac splate ponad polowy dlugow Gornika. Zgodnie z przepisami licencyjnymi PZPN - wystarczy przedstawic plan splaty reszty dlugow i licencja powinna zostac przyznana klubowi. Tak zrobiono swego czasu z GKS, Widzewem i Lechem - jak sie nie myle....
wiec pilka ciagle w grze
pzdr
Wiesz jaka bedzie musiala byc (podejrzewam) podgrzewana murawa?
Taka ze na papierze bedzie napisane kiedy ma sie zaczac ta smieszna budowa.. gdy taki papierek bedzie to zespol bedzie dopuszczony...
(moja opinia..)
Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 08/05/2006 22:38
Informujemy, że bilety na wyjazdowe spotkanie z Polonią Warszawa będą do nabycia w kasie budynku klubowego w poniedziałek i wtorek (8-9.05.2006r.) w godzinach od 10:00 do 15:30.
Cena wejściówki to 15 złotych, a jej zakup będzie możliwy po zapisie na listę oraz przedstawieniu dokumentu ze zdjęciem i numerem Pesel.
Zarząd Klubu Polonia Warszawa informuje, że zorganizowane grupy kibiców Pogoni będą wpuszczone na stadion wyłącznie z biletami zakupionymi w macierzystym klubie. Od wszystkich osób wchodzących na imprezę masową żądane jest przestrzeganie regulaminu, którego treść wywieszona jest na bramach wejściowych. Każda osoba udająca się na mecz musi posiadać przy sobie dowód tożsamości. Przypominamy również o zakazie wnoszenia i odpalania w trakcie meczu materiałów pirotechnicznych, rozwieszania banerów „korespondencyjnych”, jak również wygłaszania wulgarnych , obraźliwych i mających charakter rasistowski okrzyków pod adresem innych klubów, władz PZPN, piłkarzy, kibiców i organizacji kibicowskich innych zespołów.
Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 09/05/2006 18:32
Ja mam takie pytanie bo wydaje mi sie ze Polonia ma jeszcze szanse na utrzymanie ma 6 pkt straty do Arki i 2 kolejki. Polonia gra z Pogonia i Arka - pierwszy mecz mecz u siebie drugi na wyjezdzie. Zwyciestwo w obu meczach przy potkniecu Arki z Wisla na wyjezdzie daja jej I lige. Czyz nie mam racji bo sam juz sie gubie. Dodam ze pierwszy mecz miedzy Polonia a Arka zakonczyl sie wynikiem 0:0.
Do kadry pierwszego zespołu Pogoni Szczecin dołączą kolejni zawodnicy. Dzisiaj (8 maja) do Gutowa Małego wyjadą dwaj piłkarze, występujący w IV ligowych rezerwach Pogoni: pomocnik Łukasz Skórski oraz bramkarz Maciej Paradowski.
Obaj zawodnicy będą brani pod uwagę przez Mariusza Kurasa przy ustalaniu składu na mecz z Polonią Warszawa.
Odp: Polonia Warszawa - Pogoń - 10/05/2006 18:50
z tego co widać, to mecz średniutki - toczy się głównie w środku pola, raczej bez jakichś super sytuacji i bez ostrej gry. Polonia groźnych miała kilka wrzutek, jeden strzał głową i niewiele poza tym. No i sędzia uczciwie prowadzi zawody...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758255637 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.