Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! - 12/05/2006 16:11
wpisze post to moze sie zmobilizuje i wkoncu bede mogl wyslac kase....
50zl odemnie, zaplace na dniach tydzien~max ..
Dodam ze to 50zl jest za nie udany wyjazd...
Helmut jak mozesz podbij do mnie wieczorem(4600659) odnosnie wplaty bo cos mi sie to wydaje podejrzane gdyz plny wysylalem pod koniec kwietnia
chyba bede musial "kopnac" sie na poczte
mysle ze obydwoje powinniscie sie 'kopnac na poczte' z dowodem wplaty i wyjasnic sprawe.
Bylem dzis na poczcie i babka powiedziala ze moge zlozyc reklamacje a jesli pieniadze nie doszly do adresata to wroca do mnie.. w sumie nic odkrywczego sie nie dowiedzialem a pieniadze do mnie jak na razie nie wrocily.. odczekam z dwa dzionki i zloze ta reklamacje.. jakby jednak plny doszly to daj niezwlocznie znac.. 4600659
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:10 [1 raz(y)]
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy już 1668,5zł ] - 28/05/2006 19:38
Niektore gwiazdy forum, ktore zazwyczaj blyszcza w innych tematach, tu sie jakos dziwnym trafem nie udzielaja. Wplat jest malo, a flagi za darmo sie nie uszyja. Zmienmy podejscie, wezmy przyklad np z Legii, gdzie zbiorki sa zawsze mile widziane a efekty widac na trybunach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.