Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Michu1331
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7141 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 13:07
Jedziemy i tyle! To jest nasz cel! Pogoń to MY! Jak komuś się nie podoba to niech to zachowa dla siebie!

Szczecin moim miastem | POGOŃ MOIM ŻYCIEM
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7622 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 13:14
I po kiego takie cisnienie?:)
Specjal ma to do siebie ,ze jest ciasno,wiec na co ten lament?
Jeszcze jest fryta;) - ladnie ,przestronnie i jeszcze mozna kosci wyprostowac:)....swoja droga to nie wiem czy tym razem mnie udzwignie

Co do zapisow to mam jedno pytanko
Czy jakbym podal kolesiowi dane i pesel przez telefon to ten numer przejdzie?
Mieszkam poza Szczecinem i na dzien dzisiajszy nie wiem kiedy bede.....moze sie tak zdarzyc ,ze dopieru w dniu wyjazdu

Pewnie nie pierwszy o to pytam ,ale bede wdzieczny za odpowiedz

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
...MKS...
Kibic
Na forum od 7096 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 13:15
niech ktos mi wytłumaczy to łopatologicznie bo ze mną jak z dzieckiem trzeba:P kiedy moge kupic bilet pkp i na mecz i ile mnie to wyniesie

RAFek
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 13:23

Dobry człowiek napisał:  
niech ktos mi wytłumaczy to łopatologicznie bo ze mną jak z dzieckiem trzeba:P kiedy moge kupic bilet pkp i na mecz i ile mnie to wyniesie

Cytat:  
Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP

Czyli ich jeszcze nie ma... Gdzie?

Cytat:  
Więcej szczegółów w terminie późniejszym...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
SISMIC
Kibic
Na forum od 7587 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 13:53
Do kasacji.

Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 20 kwietnia 2006, 21:12 [1 raz(y)]

Szczecińska albo żadna!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 15:00
mysle ze wyjazd bedzie za 50pln jak 2 lata temu zapisy pewnie w siedzibie klubu.

Obrazek gif wstawiony na forum
BNY
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 15:15

Zbylu napisał:  
mysle ze wyjazd bedzie za 50pln jak 2 lata temu zapisy pewnie w siedzibie klubu.

Zbylu odezwij sie do mnie na gygy w profilu.

crls
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 15:16

Zbylu napisał:  

to nie mysl tyle... Jak powiedzial RAFek- info bedzie w najblizszym czasie

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
oiram123
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 15:50
Fajnie by było jakby Antoni zasponsorowal wyjazd !!!!!!!! POGOŃ TO MY CZY WYGRAYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS !!!

POGOŃ TO MY !!!!!!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7536 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 15:52
Nie ma ze boli, musi boleć...na ten mecz jadą wszyscy i nie ma zadnych ale! Bedzie weekend koszty nienajdroższe oraz przeciwnik mowi sam za siebie.Tak wiec ruszać swoje zacne 4 litery bysmy mogli godnie sie zaprezentowac w Gdynii!! Bez względu na grę naszych piłkarzy jedziemy!!! Powtorzmy wynik z drugiej ligi i niech nas bedzie jeszcze wiecej tego sobie i wam życze... Dozobaczenia

P.S Patologia tez jedzie heheh ;) pozdrawiam serdecznie

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
blurb
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 16:10
Hm biorąc pod uwagę wasze liczby w tym sezonie a w szczególności zabrze to tak z 50 biletów powinno wystarczyc :LOL

Cz
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 16:14

Łysy napisał:  
Nie ma ze boli, musi boleć...na ten mecz jadą wszyscy i nie ma zadnych ale! Bedzie weekend koszty nienajdroższe oraz przeciwnik mowi sam za siebie.Tak wiec ruszać swoje zacne 4 litery bysmy mogli godnie sie zaprezentowac w Gdynii!! Bez względu na grę naszych piłkarzy jedziemy!!! Powtorzmy wynik z drugiej ligi i niech nas bedzie jeszcze wiecej tego sobie i wam życze... Dozobaczenia

Dawac znac znajomym ktorzy nie maja neta itp, robice to wczesniej zeby kazdy mial swiety spokoj na skrecenie kasy,Łysy a twoja szczesliwa liczba to 5zl :D

www.sectorshop.net
hPS
*zablokowany
Na forum od 7536 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 16:20

Czarny85 napisał:  

Łysy napisał:  

Dawac znac znajomym ktorzy nie maja neta itp, robice to wczesniej zeby kazdy mial swiety spokoj na skrecenie kasy,Łysy a twoja szczesliwa liczba to 5zl :D

Tyle ze tą 5 pozyczyłem heheh no ale coż jak sie chce to mozna wszystko... pozdrawiam ;)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
kaktus
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 18:23

crls napisał:  

Zbylu napisał:  

to nie mysl tyle... Jak powiedzial RAFek- info bedzie w najblizszym czasie

spokojnie on tylko podal info dla tych co ciagle zadaja glupie pytania ..... Jak jest napisane konkretniej bedzie wiadomo poniedzieli !

Żyleta
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 18:37
Jak to mówią nie ma ch**a we wsi żebym nie pojechał. W II lidze było całkiem konkretnie mam nadzieje że teraz też się postaramy. :)

Łysy zgadzam się z Tobą w 100 % ty jesteś najbardziej kumaty wsród kumatych, licze na jakieś atrakcjie w pociągu Aa hahaha "kto jest dziewicą..." pozdro 600 dla Ciebie ;P

Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 20 kwietnia 2006, 18:45 [1 raz(y)]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Helmut
Moderator*
Na forum od 8158 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 18:45

kibic24 napisał:  
i znowu bedzie biletow wykupionych 300 a w pociagu osob 600-700 ,dziekuje za taki wyjazd w takich warunkach i stanie po kilka godzin ,ci co niemaja biletow powinni stac albo jechac sobie na kredycie czy jak tam wola ,drugi raz niedam sie juz w to wrobic i niemam zamiaru jechac ,szczegolnie poki w skladzie jest ciemniej niz jasniej (chodzi o pilkarzy)i zadne argumenty Pogoń to my itd. mnie nie przekonaja

dla Twojej obsranej informacji... w ostatnim specjalu biletów było wykupionych tyle ile było osób w pociągu (nie licząc psiarskich ktorzy zawsze wciskaja sie gratisem) i tak bedzie również teraz wiec te farmazony zachowaj dla siebie. Nie podoba sie - nie jedź.

druga sprawa to taka że takie wyjazdy to jedna z niewielu szans na debiut wyjazdowy, bo od takich zwyklo sie w Szczecinie zaczynac (+ Wronki i Grodzisk) wiec polecam szczególnie młodszym kibicom ogarnięcie się, bo to jedna z niewielu szans (szybki powrót, brak klopotów z rodzicami itp itd) aby rozpocząć i co najważniejsze pociągnać dalej swoje przygody wyjazdowe.

trzecia sprawa to taka, ze wszelkie objawy pijaństwa i żulostwa w pociągu (jezeli taki bedzie) nie będą tolerowane i takie wychwycone osoby mogą nie zaliczyć tego wyjazdu do udanych, więc nawet nie myslcie o sponiewieraniu sie jak szmaty w pociagu. Czasy pijaństwa raczej już minely i każdy ma "trzymać pion"! Chcecie pić to pijcie (ja tez chce :D ) ale wszystko kurwa z umiarem. Nie znacie umiaru to najlepiej nie pijcie wogóle.

sprawa czwarta tyczy się ew. szkód w pociągu i tutaj sprawa wygląda jak wyżej - udany wyjazd dla takich osób to może nie być, więc kontrolować sie nawzajem a nie stać i patrzeć jak kołki! Pomijam juz fakt ze pieniądze jakie kosztuje nas każdy wyjazd specjałem można przeznaczyć na bardzo konkretną oprawę, lub dofinansowanie kolejnego wyjazdu, oraz fakt że ludzi na Pogoni, którym jeszcze sie chce organizować takie wyjazdy jest coraz mniej, wiec ten specjał w przypadku ew.szkód może być ostatnim zorganizowanym jakim pojedziemy na długie lata...

piąta sprawa - jak już napisał RAFek - wszyscy jedziemy razem, żadnych kurwa wojaży na własną rękę. Jak jest specjał to nie ma wyjazdu samochodem bo tak komuś wygodniej (tyczy sie to również wspomnianego gdzies helikoptera)

spraw szósta - nasze FC (te mniej ogarnięte) jeżeli się wybierają to również powinny trzymać fason.

sprawa siódka - żadnych tłumaczeń!

Pozdro

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 20 kwietnia 2006, 18:53 [2 raz(y)]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
kacpi
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 18:52

Łysy napisał:  

Czarny85 napisał:  

Łysy napisał:  

Tyle ze tą 5 pozyczyłem heheh no ale coż jak sie chce to mozna wszystko... pozdrawiam ;)

A pomyśleć, że takie rzeczy wydawały mi się przed Zabrzem niemożliwe eek?
Jednak jak się okazuje wszystko jest możliwe hehe :D

Pozatym tak jak już to ktoś napisał, że wystarczy być troszkę ogarnięty
to miejsce siedzące albo nawet leżące Cool napewno znajdzie...

berety dwa
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 18:55
A czy osoby powyżej 30lat mogą jechać??? hehehe tak się pytam bo nie wiem co wybrać auto czy pociąg.

kaktus
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:04

kacpi napisał:  

Łysy napisał:  

Czarny85 napisał:  

Łysy napisał:  

a to juz tak poza tematem

A pomyśleć, że takie rzeczy wydawały mi się przed Zabrzem niemożliwe eek?
Jednak jak się okazuje wszystko jest możliwe hehe :D

Pozatym tak jak już to ktoś napisał, że wystarczy być troszkę ogarnięty
to miejsce siedzące albo nawet leżące Cool napewno znajdzie...

zapewne przezyliscie wyjazd z cyklu nic w ieszeni nei mam a pojadlem :P wypilem i jeszcze mecz obejrzalem :P

1973
Kibic
Na forum od 7702 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:09

oiram123 napisał:  
Fajnie by było jakby Antoni zasponsorowal wyjazd !!!!!!!! POGOŃ TO MY CZY WYGRAYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS !!!

..no jasne i najlepiej jeszcze po kuble popcornu i coli a na miejscu po szaszlyczku.. a najlepsze ze na koniec jeszcze dopisujesz Pogon to my.. ja pierdole rece opadaja..

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:27 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758250833 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005