Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7518 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:26
Volkswagen wraca! hhhhuuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!

AlterB
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:28
ale z ptaka dupowłaz :/, co nie zmienia faktu ze dobrze ze Kuras wraca do Szczecina.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:29
Zobaczymy jak brazylijczycy beda grac pod wodza nowego trenera bo z tym czeskim matolem nawet Barcelona by w dupe dostawala.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
grzela07
Kibic
Na forum od 7133 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:32
Zmana cieszy ale mimo wszystko jewdnak bylo by dobrze gdyby Panik zostal gdzies przy pierwszej druzynie i pomagam Kurasowi bo zna zawodnikow

Gregor
Kibic
Na forum od 7367 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:33
Bardzo dobra nowina, myślę, że Kuras nie da sobą manipulować (czytaj pozwalać Ptakom na ingerencję w skład).
Ten sezon jest stracony, ale jeżeli Kuras będzie przygotowywał zespół na przyszły sezon i Ptak wyłoży pieniądze na piłkarzy wskazanych przez Kurasa(na pewno nie będą to Brazylijczycy) to widzę dobrą perspektywę.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:34

Randall McMurphy napisał:  
Zobaczymy jak brazylijczycy beda grac pod wodza nowego trenera bo z tym czeskim matolem nawet Barcelona by w dupe dostawala.

Gra pewnie się znacząco nie zmieni. Może będą grać odważniej i bardzij ofensywnie,no i jeżelii mają ambicję będą się chcieli pokazać nowemu trenerowi.
Dzień przed meczem, srodek rundy to niezbyt odpowiednia pora na zmianę trenera....

W dłuższej perspektywnie, może coś się polepszy, ale to zalezy tylko od tego jakiej jakości bedą dostawy z Brazylii, oczywiście piłkarzy...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:40

Plum napisał:  

Gra pewnie się znacząco nie zmieni. Może będą grać odważniej i bardzij ofensywnie,no i jeżelii mają ambicję będą się chcieli pokazać nowemu trenerowi.
Dzień przed meczem, srodek rundy to niezbyt odpowiednia pora na zmianę trenera....

W dłuższej perspektywnie, może coś się polepszy, ale to zalezy tylko od tego jakiej jakości bedą dostawy z Brazylii, oczywiście piłkarzy...

Chodzi mi o to ze moze przez Panika sie tak prezentuja on z zadnych pilkarzy nieumie wykrzesac nawet 60% umiejetnosci co z tego ze zna taktyke jak nie umie im przekazac woli walki,ambicji.Poprostu ciekaw jestem jak inny trener sobie z tym poradzi jak ich ustawi co im przekaze i jak oni to przeloza na mecz,wreszcie jakas odmiana a nie ciagle to samo za Panika,oby ten facet wiecej tu sie nie pojawil! srodek rundy niezbyt odpowiedni na zmiane?? a co chcesz czekac do konca rundy?? Jesli chodzi o mnie to Panika nawet w polowie meczu bym wyjebal nawet jeslimialoby to sie skonczyc porazka 0-8. Obojetnie jak i kiedy wazne ze go niema! i nie licze na jakas poprawe gry,nie z tymi pilkarzami troche zal ze Mario musi z nimi pracowac,ale najwazniejsze ze jest!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:45

Plum napisał:  

Chodzi mi o to ze moze przez Panika sie tak prezentuja on z zadnych pilkarzy nieumie wykrzesac nawet 60% umiejetnosci co z tego ze zna taktyke jak nie umie im przekazac woli walki,ambicji.Poprostu ciekaw jestem jak inny trener sobie z tym poradzi jak ich ustawi co im przekaze i jak oni to przeloza na mecz,wreszcie jakas odmiana a nie ciagle to samo za Panika,oby ten facet wiecej tu sie nie pojawil! srodek rundy niezbyt odpowiedni na zmiane?? a co chcesz czekac do konca rundy?? Jesli chodzi o mnie to Panika nawet w polowie meczu bym wyjebal nawet jeslimialoby to sie skonczyc porazka 0-8. Obojetnie jak i kiedy wazne ze go niema! i nie licze na jakas poprawe gry,nie z tymi pilkarzami troche zal ze Mario musi z nimi pracowac,ale najwazniejsze ze jest!

Na naprawianie błędów (jakimi były zatrudnieje Panika do raz pierwszy, po raz drugi i po raz trzeci) każdy czas jest dobry.
Chodzi mi o to czy Ptak za ewntualne porażki Pogoni nie obciąży Kurasa i pożegna się z nim.
Do wyrzucienia Pietrzaka też wystaczyła praktycznie jedna porażka.

Mam nadzieję, że Panik już nigdy tu nie wróci, dostał trzy szanse i żadnej z nich nie wykorzystał.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
AS.
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:49

chrisxx napisał:  
A mi szkoda Kurasa, że musi męczyć się z tą drużyną...

Dla mnie Mario jest samobójca, ale mam nadzieje że godząc się pracować u Ptaka postawił swoje warunki. Już niedługo (w przerwie letniej) będzie wiadomo czy jest trenerem z prawdziwego zdarzenia , czy następną marionetką w rękach skośnookiego. W Radomiu też się męczył...Mario POWODZENIA!!!

POGOŃ SZCZECIN
Kibic
Na forum od 7131 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:50
Zajebiscie, szkoda, że tak późno...

Zachód !
Bratan
Kibic
Na forum od 7141 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:50
Kto ma niby chcieć pokazać sie dobrze przed nowym trenerem??haha może z 4-5zawodników resztą tych olewaczy ma wszystko poza forsą w d....

tribu
Kibic
Na forum od 7812 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:51
z jednej strony sie ciesze ze Mario bedzie trenerem, z drugiej jednak nie podzielam hurraoptymizmu co niektorych osob wyzej sie wypowiadajacych. jutro zwyciestwa tez bym nie oczekiwal. w 24 godziny Mario z nimi nic nie zrobi. jezeli Ptak juz zatrudnil Kurasa to powinien mu dac czas conajmniej do przyszlego sezonu. a boje sie ze po kilku porazkach Mario wyleci z hukiem... a ta druzyne czeka ciezka praca jezeli chcemy cos osiagnac. tego z dnia na dzien sie nie da zrobic. a wiadomo ze Antek by chcial wszystko odrazu. ja na miejscu Maria bym sie nie podjal pracy w Szczecinie na takich zasadach jakie tutaj obowiazuja

100% PD
Zgred
Kibic
Na forum od 7253 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:55
Tez uważam ze jutro o wygraną bedzie trudno.oby teraz wyniki były lepsze a i gra ładniejsza dla oka. Powodzenie Mario.Swoją drogą odwarzny ten Kuras ze zgodził sie pracowac u Ptaka..

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:56
Dla mnie super sprawa ze Mariusz Kuras znow zasiadzie na lawce trenerskiej, w koncu bedzie mozna sie z kims z dzisiejszej Pogoni utozsamiac (o ile nie wyleci [odpukac] po paru meczach). Zobaczymy na co stac naszego Portowego trenera

ps. nie zmienia to faktu ze posuniecie Ptaka to taki swoisty sposob przypucowania sie kibicom, nie sadze ze wybral on Mariusza dlatego ze jest wybitnym trenerem

berety dwa
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 18:58
Jutro nie będzie rewelacji bo Mario nie zna drużyny. Skład ustali Ptak.

eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:00

Mario74 napisał:  
Jutro nie będzie rewelacji bo Mario nie zna drużyny. Skład ustali Ptak.

mooooze Brazylijczycy uznaja ze dobrzeby bylo zmazac plame po meczach z GKS i Groclinem i pokaza na co ich stac? ...

a moze nie

net chóls
Kibic
Na forum od 7200 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:00
Spokojnie Panik zawsze będzie kołem ratunkowym Antoniego , bedziemy tracic duzo bramek to Bohumił wróci aby "poukładać" defensywe :]
Nie jestem zabardzo przekonany co do talentu trenereskiego Mario ale pozyjemy zobaczymy , ogólnie najlepszy news z Pogoni od dawna :)

szoterol
Kibic
Na forum od 7214 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:04
Nareszcie brak na ławce tej panienki. I bardzo dobrze.Teraz tylko jestem ciekaw jak sobie poradzi Mario z brazylijczykami a jutro moze byc zonk w meczu z Górnikiem. Bądźmy dobrej myśli. Oby Mariusz Kuras ułożył drużynę tak jak on chce a nie jak chce Ptak. Mariusz Kuras - Szacunek .

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Aoshi
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:08
W sumie to nie mam nic przeciwko Brazylijczykom w Pogoni ale jesli mają byc to niech będą lepsi od naszych . W sumie to od paru lat Pogoń była zespołem w którym mielismy najwiecej obcokrajowców, niestety zwykle ich jedyną wartością by ło to że byli tańsi od Polaków albo klub udawał Caritas (vide Oleg Salenko).

Zamiast testować kolenych 100 brazylijczyków poszukajmu 2-3 którzy bedą dobrzy i którzy grali już w Europie albo sa na tyle młodzi że nie będa miali kłopotów z aklimatyzacja.

Może to sie wyda troche dziwne ale troche mi żal Ptaka że mu nie wyszło bo w sumie to zapłacił im sporo ale zawiedli pytanie brzmi czy za tą cenę dałoby się ściągnąć tylu Polskich klasowych piłkarzy aby powalczyc o jakies wyższe cele. Bow sumie to byłby problem by ściągnąc młodszych graczy a nie starą kolejną gwardię zaciężną.

Chciałbym aby Mariusz Kuras mógł spokojnie popracować w Pogoni , aby mógł w pewnym sensie od podstaw tworzyć zespół, skoro mamy teoretycznie pieniądze na transfery ściągnijmy do klubu jakiegoś dobrego fizjologa aby trener nie był sam, może przydał by się scaut do szukania młodych talentów. Może zamiast ładowac w klub kasę na szybko kupionych zawodników spokojnie rozbudowywac sam klub od dołu i po pewnym czasie suckesy przyjdą i łatwiej będzie sie utożsamiać z klubem a obcokrajowcy niech bedą gwiadami tego klubu a nie elementem szarej rzeczywistości.

Zgred
Kibic
Na forum od 7253 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:11

Aoshi napisał:  

Zamiast testować kolenych 100 brazylijczyków poszukajmu 2-3 którzy bedą dobrzy i którzy grali już w Europie albo sa na tyle młodzi że nie będa miali kłopotów z aklimatyzacja..

Niestety ale Ptak obrał kierunek Brazylijski bo "to kraj mistrzów swiata i tam jest wielki potencjał" Ptaka sie nie przekona.uparł sie i juz...

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758228124 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005