Odp: Korona - Pogoń - 02/04/2006 18:44
Co za probelm wejść na stadion za darmo. Da się, jest wiele sposobów, i wielu z nich korzysta... ;>
Korzystają też Ci dla których wydatek 15 zł to nie problem, ale po co skoro można za darmo?
Ostatnio edytowany przez: Plum, 2 kwietnia 2006, 20:08 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Korona - Pogoń - 02/04/2006 20:04
Niech ktos mi wklei stadion na tym co teraz Pogoń rozegra mecz z koroną jego zdjęcie bo jestem ciekaw czy fajny (dziekuje)
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Co za probelm wejść na stadion za darmo. Da się, jest wiele sposobów, i wielu z nich korzysta... ;>
Korzystają też Ci dla których wydatek 15 zł to nie problem, ale po co skoro można za darmo?
Widzisz...
Uwazasz sie za kibica? Utozsamiasz sie z klubem? To dlaczego go okradasz?? Ja, mimo ze przez was wyklety i najchetniej spalony na stosie jednak place, kumaty nie jestem, moze to tylko przywilej kumatych...
Teraz idac dalej, do pracy tez pewnie nie pojdziesz bo po co, skoro mozna jakas staruszke ojebac z renty??
Odp: Korona - Pogoń - 02/04/2006 22:08
hehe jakie okradanie swojego klubu ukochanego naszym ukochanym klubem jest Pogoń a nie to, iż zaplacimy za bilet czy nie to już tylko Ptak na tym straci
hehe jakie okradanie swojego klubu ukochanego naszym ukochanym klubem jest Pogoń a nie to, iż zaplacimy za bilet czy nie to już tylko Ptak na tym straci
chciałes powiedzieć mniej zarobi,bo straty to raczej dużej niema
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Korona - Pogoń - 02/04/2006 22:51
taaa... zyzol jest zarobiony
wszak nasz dobrodziej strasznie wykosztował sie fundując bilety wstepu na Korone
takze nie bojcie sie , PAN PTAK nie zbiednieje
Widzisz...
Uwazasz sie za kibica? Utozsamiasz sie z klubem? To dlaczego go okradasz?? Ja, mimo ze przez was wyklety i najchetniej spalony na stosie jednak place, kumaty nie jestem, moze to tylko przywilej kumatych...
Teraz idac dalej, do pracy tez pewnie nie pojdziesz bo po co, skoro mozna jakas staruszke ojebac z renty??
Co ty w ogóle za kacapoły pierdolisz?! Przeklęty i spalony na stosie? Psem jesteś? Zabawa w kibica nie jest tania i wielu ludzi, którzy kombinują z wejściem, wydaje na tą zabawę więcej niż ty i niejeden twój kolega-policjant (chuj wie ilu was tam na komisariacie kibicuje, oby jak najmniej, najlepiej w ogóle) kupujać bilet na mecze u siebie.
Widzisz...
gdyby tak interesowaly go wplywy z biletow to by troche innaczej traktowal kibicow a tak to ma Nas gleboko w dupie...a Ty liz mu dalej dupe bo widac jestes w tym dobry...jak bedziesz robil co tydzien ok 500-700km a czasem nawet dwa razy tyle za swoja druzyna w ktorej podziekowac Tobie za poswiecenie maja checi nieliczni i bedziesz wydawal ok 100pln na kazdy wyjazd to zobaczymy czy kurwa bedziesz mial ochote placic u siebie za bilet...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Korona - Pogoń - 02/04/2006 23:58
heh, szybko moja kariera sie tutaj rozwija, jeszcze wczoraj bylem tylko sprzataczka, dzis juz policjantem... biskupa ze mnie czasem nie zrobcie...
Piszesz:"zabawa w kibica nie jest tania" Jesli nie stac mnie na audi, jezdze trabantem...
Smieszy mnie tylko ta hipokryzja... ukochany klub, barwy, honor, inne wyniosle hasla, w zasadzie bardziej slogany niz hasla...Zawsze wierni itp.
A jak przychodz co do czego to 1000osob na rekordowych porazkach Pogoni...
heh, szybko moja kariera sie tutaj rozwija, jeszcze wczoraj bylem tylko sprzataczka, dzis juz policjantem... biskupa ze mnie czasem nie zrobcie...
Piszesz:"zabawa w kibica nie jest tania" Jesli nie stac mnie na audi, jezdze trabantem...
Smieszy mnie tylko ta hipokryzja... ukochany klub, barwy, honor, inne wyniosle hasla, w zasadzie bardziej slogany niz hasla...Zawsze wierni itp.
A jak przychodz co do czego to 1000osob na rekordowych porazkach Pogoni...
i mysle ze Ty tez jestes jedna z takich osob dlatego mnie cisnieniujesz...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758269456 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.