Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmarł Florian Krygier ! - 31/03/2006 15:12
Szok. Dziekujemy. [']
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmarł Florian Krygier ! - 31/03/2006 15:16
W tak fatalnym momencie... jak sie wydawalo po odspiewaniu "200 lat" ze przekroczy granice 100 lat na pewno. Pozostaje tylko podziekowac za Pogon i za to co Ten Wspanialy Czlowiek zrobil! DZIEKUJEMY!!!
[ ` ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmarł Florian Krygier ! - 31/03/2006 15:18
[*][*][*][*][*] odszedł Florian Krygier DZIĘKUJEMY za Pogoń[*][*][*][*] oby było lepiej tam na górze [*] Dziękujemy za Pogoń...
mam nadzieje że niecirpiał bo niezasłużył miejmy nadzieje że na górze będzie miał lepiej
Wieczny odpoczynek racz mu dac panie, a swiatlosc wiekuistna niechaj mu swieci ... Niech spoczywa w pokoju wiecznym. Amen.
wie ktoś kiedy pogrzeb i gdzie??
|
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 31 marca 2006, 15:34 [1 raz(y)]
|
|
|
|
Odp: Zmarł Florian Krygier ! - 31/03/2006 15:18
nie mogę w to uwierzyć... Ogromny szacunek dla tego człwieka [*]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|