Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
monter
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7621 dni

Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 16:54

Melu napisał:  
teraz to wogole jaja porobily sie z biletami
kumpel mial mi kupic bilety podalem mu dane adres nr pesel
i co??
i gowno

pani powiedizla ze nie moze kupic bo nie ma naszych dowodow
i nie sprzedala biletow
ja nie mam mozliwosci wyrwac sie z pracy przed 16
czyli wyjazd stoi pod znakiem zapytania

a tak wogole to pani powieidzala ze nie wiadomo czy mecz na 100% sie dbedzie moze zostanie pzrelozony ze wzgledu na stan murawy

pozdro

Wiecej sie sluchaj pani z okienka to daleko zajdziesz. Zycze powodzenia

MKS Pogoń Szczecin Polska
Zgred
Kibic
Na forum od 7180 dni

Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 18:30

Zbylu napisał:  

Zgred napisał:  
Rzeczywiście stan murawy w Kielcach pozostawia wiele do życzenia..no ale jezeli nie teraz to kiedy? Mecz z Zagłębiem przełożony,nie wiadomo co z Amicą i teraz możliwe że i ten mecz nie odbędzie sie w terminie.a przypominam ze do daty (tej przełożonej) meczu z Zagłębiem murawa na Twardowskiego musi być gotowa inaczej walkower....

widziales czy czytales??

czytałem :P na głownej i oficjalce.chyba nie kłamią co nie? :)

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Żeniu
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 19:35
Jak ja kupowalem bilet to pani sprzedajaca powiedziala ze jezeli mecz sie nie odbedzie to mozna zwrocic bilet jesli nie bedzie pogiety ani nie bedzie oderwany kupon kontrolny. A po 2 tak ktos slusznie napisal jezeli nie masz czasu teraz kupic biletu to zakupisz go w Kielcach

"1948 & 1916"
Żeniu
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 19:37
Melu : teraz to wogole jaja porobily sie z biletami
kumpel mial mi kupic bilety podalem mu dane adres nr pesel
i co??
i gowno

pani powiedizla ze nie moze kupic bo nie ma naszych dowodow
i nie sprzedala biletow
ja nie mam mozliwosci wyrwac sie z pracy przed 16
czyli wyjazd stoi pod znakiem zapytania

a tak wogole to pani powieidzala ze nie wiadomo czy mecz na 100% sie dbedzie moze zostanie pzrelozony ze wzgledu na stan murawy

pozdro

Żeniu napisał:  
Jak ja kupowalem bilet to pani sprzedajaca powiedziala ze jezeli mecz sie nie odbedzie to mozna zwrocic bilet jesli nie bedzie pogiety ani nie bedzie oderwany kupon kontrolny. A po 2 tak ktos slusznie napisal jezeli nie masz czasu teraz kupic biletu to zakupisz go w Kielcach

"1948 & 1916"
kamiltum
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 00:17
duzo biletow sprzedanych zostalo ?? Ja rowniez wybieram sie na ten meczyk razem z Wami ;)

eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 08:19

Szołn napisał:  

Jeżeli mecz zostanie przełożony, to nasze szanse rosną z każdym dniem opóźnienia. Ale generalnie powiem tak - lepiej by było, gdyby ten mecz jednak NIE został przełożony. Zwyczajnie nie ma terminów i mogłoby okazać się, że musimy grać 13 spotkań w ciągu np. 40 czy 45 dni (liga kończy się na początku maja!), średnio co 3 dni. Nasz trzon drużyny jest niestety dość wiekowy i pod koniec rundy moglibyśmy oddychać rękawami - a przecież właśnie wtedy gramy najważniejsze mecze w kontekście utrzymania... Lepiej więc tam pojechać i dostać planowe baty, ale zbierać siły na kwiecień.

Sorry Szołn, ale tym razem nie zgodze sie z Toba:) Meczy jest na tyle mało (przecież liga jest odchudzona z druzyn), ze nie moze byc zadnej mowy o przemeczeniu. Wkurwia mnie gadka polskich pilkarzy, ktorzy po 10 kolejkach mowia, ze "chyba są przemeczeni seoznem". A ja sie pytam - jak to jest, ze taki Lampard rozgrywa 150 meczow z rzedu?? Dlaczego Nedved haruje wzdluz i wszerz przez rowne 30 spotkan w sezonie?? Jakim prawem Deco przebiega w meczu po minimum 10 km?? To tyczy sie pilkarzy we wszystkich ligach, oprocz polskiej. Nasze gwiazdy zwyczajnie opieprzaja sie na treningach, na ddoatek trenerzy tez nie grzesza wiedza...Jezeli ktos z canarinhos po kilku spotkaniach wspomni o zmeczeniu to pozdrowie go usmiechem...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 08:52
Raczej pewne jest ze Piechna nie wystapi w tym spotkaniu,ostatnio wystapil w sparingu z niezaleczona kontuzja i musial zejsc gdyz mu sie odnowila,chodzic dobrze niemoze a co dopiero grac w pilke,Dlatego Korona w sparingach przerzucila sie na system 4-5-1 z wysunietym Gajtkowskim i 5 pomocnikami tylko w zaszadzie on bedzie sie pewnie zmienial na 4-3-2-1 badz 4-2-3-1 czyli pressing w srodku pomocy i zageszczenie srodka pola,czyli moze byc kiepsko....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 08:52
do kosza

muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 11:05
Stan murawy??? w Kielcach

Obrazek jpg wstawiony na forum

Kto nie pije ten donosi....
eM
Kibic
Na forum od 7165 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 11:16
Przy takim stanie murawy Antek zrobi wszystko aby mecz rozegrac w innym terminie , juz Kozminski sie o to postara.
Tak wiec ten weekend mozemy sobie odpuscic ;)

muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 11:21

PSG. napisał:  
Przy takim stanie murawy Antek zrobi wszystko aby mecz rozegrac w innym terminie , juz Kozminski sie o to postara.
Tak wiec ten weekend mozemy sobie odpuscic ;)

Gdyby nie transmisja w C+ tez bylbym pewnie ze nie zagraja...

Matek.
Kibic
Na forum od 8418 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 12:00
Daj boże by zagrali :D będzie spokój jednej przegranej mniej. Pozatym fajny wekend byłby.

Pogoń To My!
muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:11
Boisko na naszym stadionie zostało ocenione pozytywnie przez komisję weryfikacyjną i mecz z Pogonią Szczecin odbędzie się w zaplanowanym terminie, czyli w sobotę o godzinie 13.00 - poinformował rzecznik Kolportera Korony Kielce Maciej Topolski.

- Komisja oceniła, że płyta została idealnie przygotowana do inauguracyjnego spotkania - powiedział Topolski.

We wtorek stadion wizytowali trenerzy Pogoni i negatywnie wypowiedzieli się o stanie płyty boiska. Poinformowali o tym władze Ekstraklasy SA, która uzależniła decyzję o dopuszczeniu do meczu od czwartkowej wizytacji komisji weryfikującej boisko.

Zespół Korony do meczu przygotowywał się na obiektach Amiki we Wronkach i w czwartek po raz pierwszy trenował w Kielcach. Pogoń przygotowuje się do pojedynku w Gutowie Małym pod Łodzią.

(PAP)

Natomiast na v.pl pisza ze decyzja ma zapasc o 16...

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:17
sadzac po tym zdjeciu wyzej niezbyt ciekawie to wyglada,ale glownie chodzi o to pewnie ze poprostu niema na jaki inny termin przelozyc tego meczu,Korona gra jeszcze w PP. Nie uciekniemy przed nieuniknionym:) teraz czy za kilka tygodni i tak z Korona przegramy wiec co za roznica....gdyby nie napiety terminarz to pewnie przesuneli by ten mecz,choc dziwnie to wyglada tylko Pogoni przelozyli chyba 2 mecze:) a aklimatyzacja trwa:D

Pawel211
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:26
no murawa niewydaje się ciekawa a może być jeszcze gorzej ponieważ w nocy przed meczem ma padać deszcz a rano wziąć mróz więc w porze meczu może być zamarznięte błocisko zamiast murawy

kosmos22
Kibic
Na forum od 7083 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:45
Komisja Świętokrzyskiego ZPN potwierdziła przydatność stadionu przy ul. Szczepaniaka 29 do rozgerania zawodów piłkarskich w dniu 4 marca 2006 roku.

Komisja dokonała oględzin płyty głównej boiska, terenu przyległego i trybun stadionu.

Na podstawie oględzin stwierdzono:

1. Płyta boiska jest oczyszczona z pokrywy śnieżnej, wysuszona i w tym momencie wyrównywana (lekkim) wałem. Nie zawiera żadnych kałuży, wody ani wgłębień ani pojedynczych zamrożeń.
2. Trybuny spełniają wymogi przyjęcia kibiców są oczyszczone ze śniegu.
3. W dniu dzisiejszym tj. 02.03.06 r. godz. 12.30 odnotowano temperaturę w wysokości + 5 C. W dniu wczorajszym o godz. 13.00 było + 3 C, o godzinie 18.00 wynosiła 0 C, a o 23.00 -2 C. Opady śniegu między godziną 18 - 19.00. Obecnie aura słoneczna bez opadów.
4. Budynek administracyjno - socjalny kwalifikuje się do przyjęcia drużyn piłkarskich na dzień planowanego rozegrania meczu Ekstraklasy pomiędzy Kolporter Korona SSA Kielce- Pogoń Szczecin w dniu 04.03.06 r. o godz. 13.00

W przypadku wystąpienia nadzwyczajnych warunków atmosferycznych (opady, mróz) ostateczną decyzję o nierozegraniu spotkania podejmuje sędzia w dniu zawodów.

Plum
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:52
No to meczyk jednak będzie.
Wątpie w to żeby sędzia zrobił cokolwiek na korzyść Pogoni. Coś nie mamy szczęścia do arbitrów...
Ostatni mecz w Kielcach również rozgrywany był w cięzkich warunkach (padający śnieg, mgła).

Chociaż, jak Brazyliczycy zaczną trząść się z zimna, to może się zlituje ktoś nad nimi, a jak nie to będą mieli kolejne usprawiedliwienie ewentulanej złej gry.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Zbylu
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:56
oby nie bylo tak ze pojedziemy tam a sedzia odwola mecz:/

Obrazek gif wstawiony na forum
Plum
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 15:05
Jest jeszcze trzecia opcja:
- Ptak w trosce o zdrowie piłarzy odda walkovera...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Szołn
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 15:07

eJay napisał:  
Sorry Szołn, ale tym razem nie zgodze sie z Toba:) Meczy jest na tyle mało (przecież liga jest odchudzona z druzyn), ze nie moze byc zadnej mowy o przemeczeniu. Wkurwia mnie gadka polskich pilkarzy, ktorzy po 10 kolejkach mowia, ze "chyba są przemeczeni seoznem". A ja sie pytam - jak to jest, ze taki Lampard rozgrywa 150 meczow z rzedu?? Dlaczego Nedved haruje wzdluz i wszerz przez rowne 30 spotkan w sezonie?? Jakim prawem Deco przebiega w meczu po minimum 10 km?? To tyczy sie pilkarzy we wszystkich ligach, oprocz polskiej. Nasze gwiazdy zwyczajnie opieprzaja sie na treningach, na ddoatek trenerzy tez nie grzesza wiedza...Jezeli ktos z canarinhos po kilku spotkaniach wspomni o zmeczeniu to pozdrowie go usmiechem...

Kolego eJay, meczów jest niewiele, ale częstotliwość duża. Sezon w lidze angielskiej trwa na przykład 9 miesięcy - około 270 dni, meczów jest 38 (w Premiership) bądź 46 (w niższych ligach). Wychodzi więc, że grają mniej więcej co 5-6 dni. Zwróć też uwagę, że trenerzy na Wyspach mają bardzo szerokie kadry, często żonglują składem i bardzo rzadko zdarzają się przypadki, w których dany piłkarz rozgrywa więcej niż 90% spotkań - nie licząc bramkarzy rzecz jasna. Podobnie jest w innych ligach...
Nasza runda wiosenna będzie bodaj najbardziej intensywna spośród wszystkich lig europejskich, zmęczenie MUSI wystąpić i jest to naturalne - także wspomnieni przez Ciebie piłkarze po rozegraniu 14 (poprzednio nie policzyłem spotkania zaległego) spotkań w ciągu 40-45 dni oddychali by rękawami... U nas będzie to jeszcze bardziej widoczne - mamy najwyżej 18-19 graczy do gry, a najważniejsi z nich to gracze po 30-stce...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005