Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 19:35
Jak ja kupowalem bilet to pani sprzedajaca powiedziala ze jezeli mecz sie nie odbedzie to mozna zwrocic bilet jesli nie bedzie pogiety ani nie bedzie oderwany kupon kontrolny. A po 2 tak ktos slusznie napisal jezeli nie masz czasu teraz kupic biletu to zakupisz go w Kielcach
Odp: Korona - Pogoń - 01/03/2006 19:37
Melu : teraz to wogole jaja porobily sie z biletami
kumpel mial mi kupic bilety podalem mu dane adres nr pesel
i co??
i gowno
pani powiedizla ze nie moze kupic bo nie ma naszych dowodow
i nie sprzedala biletow
ja nie mam mozliwosci wyrwac sie z pracy przed 16
czyli wyjazd stoi pod znakiem zapytania
a tak wogole to pani powieidzala ze nie wiadomo czy mecz na 100% sie dbedzie moze zostanie pzrelozony ze wzgledu na stan murawy
pozdro
Jak ja kupowalem bilet to pani sprzedajaca powiedziala ze jezeli mecz sie nie odbedzie to mozna zwrocic bilet jesli nie bedzie pogiety ani nie bedzie oderwany kupon kontrolny. A po 2 tak ktos slusznie napisal jezeli nie masz czasu teraz kupic biletu to zakupisz go w Kielcach
Jeżeli mecz zostanie przełożony, to nasze szanse rosną z każdym dniem opóźnienia. Ale generalnie powiem tak - lepiej by było, gdyby ten mecz jednak NIE został przełożony. Zwyczajnie nie ma terminów i mogłoby okazać się, że musimy grać 13 spotkań w ciągu np. 40 czy 45 dni (liga kończy się na początku maja!), średnio co 3 dni. Nasz trzon drużyny jest niestety dość wiekowy i pod koniec rundy moglibyśmy oddychać rękawami - a przecież właśnie wtedy gramy najważniejsze mecze w kontekście utrzymania... Lepiej więc tam pojechać i dostać planowe baty, ale zbierać siły na kwiecień.
Sorry Szołn, ale tym razem nie zgodze sie z Toba Meczy jest na tyle mało (przecież liga jest odchudzona z druzyn), ze nie moze byc zadnej mowy o przemeczeniu. Wkurwia mnie gadka polskich pilkarzy, ktorzy po 10 kolejkach mowia, ze "chyba są przemeczeni seoznem". A ja sie pytam - jak to jest, ze taki Lampard rozgrywa 150 meczow z rzedu?? Dlaczego Nedved haruje wzdluz i wszerz przez rowne 30 spotkan w sezonie?? Jakim prawem Deco przebiega w meczu po minimum 10 km?? To tyczy sie pilkarzy we wszystkich ligach, oprocz polskiej. Nasze gwiazdy zwyczajnie opieprzaja sie na treningach, na ddoatek trenerzy tez nie grzesza wiedza...Jezeli ktos z canarinhos po kilku spotkaniach wspomni o zmeczeniu to pozdrowie go usmiechem...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 08:52
Raczej pewne jest ze Piechna nie wystapi w tym spotkaniu,ostatnio wystapil w sparingu z niezaleczona kontuzja i musial zejsc gdyz mu sie odnowila,chodzic dobrze niemoze a co dopiero grac w pilke,Dlatego Korona w sparingach przerzucila sie na system 4-5-1 z wysunietym Gajtkowskim i 5 pomocnikami tylko w zaszadzie on bedzie sie pewnie zmienial na 4-3-2-1 badz 4-2-3-1 czyli pressing w srodku pomocy i zageszczenie srodka pola,czyli moze byc kiepsko....
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 11:16
Przy takim stanie murawy Antek zrobi wszystko aby mecz rozegrac w innym terminie , juz Kozminski sie o to postara.
Tak wiec ten weekend mozemy sobie odpuscic
Przy takim stanie murawy Antek zrobi wszystko aby mecz rozegrac w innym terminie , juz Kozminski sie o to postara.
Tak wiec ten weekend mozemy sobie odpuscic
Gdyby nie transmisja w C+ tez bylbym pewnie ze nie zagraja...
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:11
Boisko na naszym stadionie zostało ocenione pozytywnie przez komisję weryfikacyjną i mecz z Pogonią Szczecin odbędzie się w zaplanowanym terminie, czyli w sobotę o godzinie 13.00 - poinformował rzecznik Kolportera Korony Kielce Maciej Topolski.
- Komisja oceniła, że płyta została idealnie przygotowana do inauguracyjnego spotkania - powiedział Topolski.
We wtorek stadion wizytowali trenerzy Pogoni i negatywnie wypowiedzieli się o stanie płyty boiska. Poinformowali o tym władze Ekstraklasy SA, która uzależniła decyzję o dopuszczeniu do meczu od czwartkowej wizytacji komisji weryfikującej boisko.
Zespół Korony do meczu przygotowywał się na obiektach Amiki we Wronkach i w czwartek po raz pierwszy trenował w Kielcach. Pogoń przygotowuje się do pojedynku w Gutowie Małym pod Łodzią.
(PAP)
Natomiast na v.pl pisza ze decyzja ma zapasc o 16...
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:17
sadzac po tym zdjeciu wyzej niezbyt ciekawie to wyglada,ale glownie chodzi o to pewnie ze poprostu niema na jaki inny termin przelozyc tego meczu,Korona gra jeszcze w PP. Nie uciekniemy przed nieuniknionym teraz czy za kilka tygodni i tak z Korona przegramy wiec co za roznica....gdyby nie napiety terminarz to pewnie przesuneli by ten mecz,choc dziwnie to wyglada tylko Pogoni przelozyli chyba 2 mecze a aklimatyzacja trwa
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:26
no murawa niewydaje się ciekawa a może być jeszcze gorzej ponieważ w nocy przed meczem ma padać deszcz a rano wziąć mróz więc w porze meczu może być zamarznięte błocisko zamiast murawy
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:45
Komisja Świętokrzyskiego ZPN potwierdziła przydatność stadionu przy ul. Szczepaniaka 29 do rozgerania zawodów piłkarskich w dniu 4 marca 2006 roku.
Komisja dokonała oględzin płyty głównej boiska, terenu przyległego i trybun stadionu.
Na podstawie oględzin stwierdzono:
1. Płyta boiska jest oczyszczona z pokrywy śnieżnej, wysuszona i w tym momencie wyrównywana (lekkim) wałem. Nie zawiera żadnych kałuży, wody ani wgłębień ani pojedynczych zamrożeń.
2. Trybuny spełniają wymogi przyjęcia kibiców są oczyszczone ze śniegu.
3. W dniu dzisiejszym tj. 02.03.06 r. godz. 12.30 odnotowano temperaturę w wysokości + 5 C. W dniu wczorajszym o godz. 13.00 było + 3 C, o godzinie 18.00 wynosiła 0 C, a o 23.00 -2 C. Opady śniegu między godziną 18 - 19.00. Obecnie aura słoneczna bez opadów.
4. Budynek administracyjno - socjalny kwalifikuje się do przyjęcia drużyn piłkarskich na dzień planowanego rozegrania meczu Ekstraklasy pomiędzy Kolporter Korona SSA Kielce- Pogoń Szczecin w dniu 04.03.06 r. o godz. 13.00
W przypadku wystąpienia nadzwyczajnych warunków atmosferycznych (opady, mróz) ostateczną decyzję o nierozegraniu spotkania podejmuje sędzia w dniu zawodów.
Odp: Korona - Pogoń - 02/03/2006 14:52
No to meczyk jednak będzie.
Wątpie w to żeby sędzia zrobił cokolwiek na korzyść Pogoni. Coś nie mamy szczęścia do arbitrów...
Ostatni mecz w Kielcach również rozgrywany był w cięzkich warunkach (padający śnieg, mgła).
Chociaż, jak Brazyliczycy zaczną trząść się z zimna, to może się zlituje ktoś nad nimi, a jak nie to będą mieli kolejne usprawiedliwienie ewentulanej złej gry.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Sorry Szołn, ale tym razem nie zgodze sie z Toba Meczy jest na tyle mało (przecież liga jest odchudzona z druzyn), ze nie moze byc zadnej mowy o przemeczeniu. Wkurwia mnie gadka polskich pilkarzy, ktorzy po 10 kolejkach mowia, ze "chyba są przemeczeni seoznem". A ja sie pytam - jak to jest, ze taki Lampard rozgrywa 150 meczow z rzedu?? Dlaczego Nedved haruje wzdluz i wszerz przez rowne 30 spotkan w sezonie?? Jakim prawem Deco przebiega w meczu po minimum 10 km?? To tyczy sie pilkarzy we wszystkich ligach, oprocz polskiej. Nasze gwiazdy zwyczajnie opieprzaja sie na treningach, na ddoatek trenerzy tez nie grzesza wiedza...Jezeli ktos z canarinhos po kilku spotkaniach wspomni o zmeczeniu to pozdrowie go usmiechem...
Kolego eJay, meczów jest niewiele, ale częstotliwość duża. Sezon w lidze angielskiej trwa na przykład 9 miesięcy - około 270 dni, meczów jest 38 (w Premiership) bądź 46 (w niższych ligach). Wychodzi więc, że grają mniej więcej co 5-6 dni. Zwróć też uwagę, że trenerzy na Wyspach mają bardzo szerokie kadry, często żonglują składem i bardzo rzadko zdarzają się przypadki, w których dany piłkarz rozgrywa więcej niż 90% spotkań - nie licząc bramkarzy rzecz jasna. Podobnie jest w innych ligach...
Nasza runda wiosenna będzie bodaj najbardziej intensywna spośród wszystkich lig europejskich, zmęczenie MUSI wystąpić i jest to naturalne - także wspomnieni przez Ciebie piłkarze po rozegraniu 14 (poprzednio nie policzyłem spotkania zaległego) spotkań w ciągu 40-45 dni oddychali by rękawami... U nas będzie to jeszcze bardziej widoczne - mamy najwyżej 18-19 graczy do gry, a najważniejsi z nich to gracze po 30-stce...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.