Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ekil
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8022 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:50
Wolnosc slowa itp. ale to juz wielka przesada, godlo naszego klubu, jak i kazdego innego jest "rzeczą" świętą, przekazywaną czasem z pokolena na pokolenie, na chuj oni to robą ? Wiadomo dla kasy - takie są polskie realia, a FAKT zawsze cos odpierdoli. Ok Pogoń powoli staje sie klubem nie mającym żadnych Polskich graczy, ale to jest tylko czesc biznesu pana Ptaka.

--
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:53
wie ktos moze gdzie znalezc zdjecie tego "gbura" .... z checia sam bym cos zmienil w jego wygladzie....

(nie oczekuje odpowiedzi: google.pl, bo tam juz szukalem)

Porto
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:54
nie mam nic do tekstu ale ten Herb to jzu szczyk wszystkiego zara napisze maila do tego skurrrr....... nie bedzie mi tu mojego najwazniejszego herbu w zyciu zmienial, jak chce to mozemy mu jego twarz nieco zmienic :x Jak wydali Skarb Kibica (o ile to mozna bylo nazwac) to przesadzili z Herbem ale teraz... miarka sie przebrala

CHWDF

pchela
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:58
Jedyny plus tego artukułu to ta pani na tytułowej stronie :):)

I tylko to!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Shivan
Kibic
Na forum od 8422 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 19:59
fakt i wszystko jasne ... ale nawet w swojej ignorancji przeszli samych siebie. Zawsze mozna im w ramach odpowiedzi skrzynke zapchac :), bo raczej swojej redakcji w Szczecinie nie maja?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
g
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 20:21

Shivan napisał:  
... bo raczej swojej redakcji w Szczecinie nie maja?

ale w W-wie mają ;-) a jezeli chodzi o sam artykul to niech sobie ten marny "redaktorzyna" przyjebie sie do ptaka jak juz musi, a nie obraza klub i nas kibiców. Zresztą szkoda gadac, zawsze uważalem fAKT za troche papieru, niewiele rożniącego sie od zużytej srajtasmy.
ps. popieram zapchanie im skrzynki :)

- Tylko Pogoń -
SISMIC
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 20:56
To niech ktoś ułoży jakiś ciekawy tekst i wszyscy poślemy po kilka maili temu skurwysynowi :D

Szczecińska albo żadna!
prts
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 21:06
Marna prowokacja "fucktu" Nigdy tej gazety nie kupywalem,nie kupuje, i kupywal nie bede... ale wydaje mi sie, ze temat mozna przeniesc do ogorka, bo znajac zycie jeszcze nie jedna gazeta kiepska szukajac tanich sensacji bedzie drwila z poczynan Pogoni na rynku transferowym w tej przerwie zimowej.

Bronek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 21:19
A co to ich ku**a obchodzi jaki zespół budujemy. Antoni Ptak robi co robi, ale to że wszyscy bedą nas za to krytykować to już duża przesada. A ten herb to po prostu szczyt chamstwa!!

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 21:57
Obrazek gif wstawiony na forum

;)

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7435 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 22:19
przepraszam że się wtrącę do waszej niekulturalnej dyskusji jednakże po stylu waszej wypowiedzi uważam że jesteście niewykształceni!! Albowiem uważam że posłunięcie faktu nie było najmądrzejszą decyzją i powinni ugryźć sie w drukarke zanim coś napiszą. Ale jak mówi staropolskie przysłowie KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI !! uważam również że drugie staropolskie przysłowie jest dobre do opisania zaistaniales sytuacji KTO SIE ŚMIEJE TEN SIĘ ŚMIEJE OSTATNI !! zobaczą ze brazylijczycy zdominują rozgrywki !! JUHU !!

Safe
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 22:29

czoczo napisał:  

ostry11 napisał:  
jak go zlapie to nie tylko powiesze go za jaja ale kaze mu jeszcze narysowac 1000 herbow Pogoni...poprawnie

a wiesz chociaz jak on wyglada?

jebac fakt i inne pisma tego pokroju, nikt tgo nie czyta wiec nie ma sie czym martwic, choc z herbem przegieli ale przeciez to wlasnie prezentuje ich gazeta-tania sensacje.

moja mama czyta ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Cycek.
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 22:41

KloceK napisał:  

moja mama czyta ;)

super

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
dewu
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 22:47

czoczo napisał:  

KloceK napisał:  

moja mama czyta ;)

super

życze powodzenia:)

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Lemur
Kibic
Na forum od 7250 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 22:51
To już jest skandal. Ja rozumiem, że jest wolność słowa i nie mam nic do tekstu bo jest prawdziwy. Ale z herbem przegiął. Ja już wysłałem do redakcji faktu list z zażaleniem. Jeżeli też ktoś ma ochotę to [email protected] I piszcie może coś zrozumieją

Mick
Kibic
Na forum od 7997 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 23:11
wiesz Shee b.dobry tekst, podoba mi sie ta wzmianka z repra..

do wszystkich chcących zapchać im skrzynke email'ową, brechtam z Was.. :P moim zdaniem oni troche dużo tych maili dostają wkońcu to gazeta codzienna kształcąca codziennie debili (bez urazy jeśli ktoś to czyta, ale takie jest moje zdanie)

ps. błagam o ban'a dla pewnej osoby ;] Marcin07 out :P

===========================================================

edit: jeszcze mam pytanie do ludzi którzy tak sie 'mocno' bulwersują.. Czytaliście ten artykuł? ...jest troszke prawdziwy wiec redaktora sie czepiać nie da.. jak już to odpowiedzialnego za szate graficzną, a jak sie nie myle to redaktorek raczej jej nie tworzy..

Ostatnio edytowany przez: Mick, 5 stycznia 2006, 23:19 [1 raz(y)]

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 05/01/2006 23:14
Tego goscia co to napisal to powinno sie uspic i upierdo*** obie rece przy samej dupie!!!

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
g
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 00:28

Marcin07 napisał:  
przepraszam że się wtrącę do waszej niekulturalnej dyskusji jednakże po stylu waszej wypowiedzi uważam że jesteście niewykształceni!! Albowiem uważam że posłunięcie faktu nie było najmądrzejszą decyzją i powinni ugryźć sie w drukarke zanim coś napiszą. Ale jak mówi staropolskie przysłowie KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI !! uważam również że drugie staropolskie przysłowie jest dobre do opisania zaistaniales sytuacji KTO SIE ŚMIEJE TEN SIĘ ŚMIEJE OSTATNI !! zobaczą ze brazylijczycy zdominują rozgrywki !! JUHU !!

ty też ugryż sie w drukarke i nie pisz już więcej :P

Ostatnio edytowany przez: g, 6 stycznia 2006, 00:37 [1 raz(y)]

- Tylko Pogoń -
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7351 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 01:03

Marcin07 napisał:  

juz Ci mowilem wez spierdalaj z tego forum dzieciaku, bo już wszyscy mają dosyć tych Twoich debilnych wypowiedzi a jak myslisz ze zmieniajac sobie date urodzenia w profilu zmadzrejesz to sie grubo mylisz gamoniu!! Do moderatorów zajmijcie się nim...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 01:09
Osobiscie pamietam, zreszta nie ja jeden pewnie, jak to kibice Pogoni byli oskarzani o profanowanie pewnych waznych dla historii kraju symboli. Slynne haslo Pogon Walczaca i charakterystyczne "P" przez nia uzyte wywolalo burze protestow ze strony kombatantow. No ale oczywiscie sytuacje roznia intencje - fakt (specjalnie z malej litery) robi takie rzeczy zeby zarabiac wiecej kasy a nie przekazywac jakiekolwiek wartosci, to najprostszy brukowy trick, niska i zenujaco prymitywna gra na skojarzeniach. A nie bez przyczyny ustawowo gwarantuje sie w Polsce ochrone godlu Panstwa i barwom narodowym - to nie sa po prostu jakies loga producenta gumy do zucia, to symbole ktorym nalezy sie szacunek, z powodow dla zdrowych ludzi oczywistych. No a ten redaktorzyna robi sobie hucpe na zasadzie czwartoklasisty, ktory dorysuje wasy na zdjeciu dyrektora szkoly - niby to smieszne, ale tylko w pewnym wieku, a redaktorzyna juz chyba ten wiek przekroczyl (bo czy czwarta kalse ukonczyl, watpie - na pewno tkwi w niej mentalnie). fuck fakt...

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758352805 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005