Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 19:34
4-1 bardzo ladnie Kaziu + Edi + Grzelak sa moim zdaniem 2 PP ... a czemu slyszalem w TV same dzieci spiewajace (piszczace) ? dzieci u nich ogarniaja ? (a raczej nei ogarniaja ...) a zabawowo bylo jak spiewali "Sedzia Chuj" to wymieklem gagahuahauhau
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 19:36
Kaziu coraz celniej co bardzo cieszy, Bugi sie nalatał i wypracował drugą bramkę. Elokan dobil rywali, moim zdaniem mógłby grywac w podstawowej jedenastce. Coraz lepiej radzi sobie Tavares. Na pochwały zasługuje Fabiniak, wszystko co miał wybronic wybronił. Oby z Łęcznąbez Peskovica.
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 19:58
Mecz całkiem niezły chwilami jednak chaotyczny. Słaba gra moim zdaniem Michalskiego i Magdonia zwłaszcza ten drugi niepewny dzisiaj. Podobała mi się gra Tavaresa ,aktywny w ofensywie no i oczywiście Kaźmierczak który znowu strzelił piekną bramkę i wogóle zagrał dobry mecz(mam nadzieje że wraca do swojej wysokiej formy). Bugaj troche zagubiony ale asystował przy pierwszej bramce i w duży wpływ miał przy drugiej. Ogółem wynik bardzo dobry przed reważem. mam nadzieje że to zwycięstwo przełamie wkońcu wygrywanie na wyjeździe w lidze
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 20:08
Cieszy zwycięstwo i wynik chociaż to tylko mecz pucharu Polski z drugoligowcem, martwi gra. Portowcy poraz kolejny dali sobie niepotrzebnie narzucić styl gry przeciwnika tak jak to było np z Legią. Doskonała gra Kaźmierczaka i Grzelaka. Dobrze Edi, Łabędzki i Tavares oraz Matlak. Bugiemu brakowało wykonczenia ale miał udział przy drugim golu. Obrona momentami niepewnie.Oby to był początek wyjazdowych zwycięstw a kolejne w Łęcznej PS : Naszych momentami było słychać, szczególnie po bramkach i pod koniec, a tak jak ktoś już powiedział, doping Łks-u prowadzony przez dzieci. PS 2 : Jesteśmy w 1/8 finału PP
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 20:12
hmm....łądnie graliśmy w tym meczu tylko po grze ŁKS-u widać było ze oni nawet na 2 lige sie nie nadaja, a Pogoń po prostu mistrzostwo, dużo kontr noi brameczka Kazia nie pogadasz naprawde dobry meczyk tylko nasi troszke z sił opadli i gubili sie po 80 minucie Łks nagle siły odzyskał ale i tak POGOŃ GÓRĄ! p.s. nawet było naszych słuchać!
...mam tak samo jak Ty miasto moje a w nim...Pogoń Szczecin!
jesli o to ze stawialem na remis to dobry many jestes !! to co obstawiam nie znaczy na co licze a ze Pogon nie wiem czy zauwazyles do tej pory na wyjazdach grala dosyc slabo! a jesli ty stawiasz na wygrana Pogoni na wyjezdzie to gratuluje wyczucia w bukmacherce nie ma sentymentów
Ostatnio edytowany przez: Cycek., 20 września 2005, 21:36 [1 raz(y)]
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 21:38
Brawo Portowcy!!4-1 lala.Ale to 2 ligowiec ale wynik jest mówi za siebie.Oby w lidze było tak samo.Jeszcze raz BRAWO!Moim zdaniem na prawej stronie powinien byc Elokan a atak Milar Edi a nie Milar na prawej pomocy.Elokan brame łupnął.Zobaczymy jak to będzie dalej się toczyć TV4 DO DUPY!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 20/09/2005 23:09
Może Panik wkońcu pójdzie po rozum do głowy i zacznie ustawiać Elokana w napadzie.To jest urodzony snajper.Szybki, dynamiczny, dobrze trzyma się na nogach, niezły drybling.Podobno nasz coach jest takim geniuszem trenerskim i może to dostrzeże.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443698 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.