Wezcie pod uwage ze przy deszczu jest lepszy doping bo:
a)lepiej sie 'niesie'
b)ludzie chca sie bawic, zeby nie zamarznac
c)co robic na trybunach jesli boiska ne widac
rowniez gra pilkarzy powinna byc lepsza:
d) slonce nie razi w oczy
e) nie jest duszno
f) pilkarzyki czesciej biegaja bo nie chca zmarznac
a)lepiej sie 'niesie'
e) nie jest duszno
a co do punktu b) to chocby byl morz snieg by padal i niewiadomo co to i tak te buraki z 3,4,5 dupy nie rusza vide Pogon-Groclin0:1 pamietna 2 polowa w sniegu a na trybunach stypa....ale bylo minelo dzis musi byc goraco!!
Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 13:38
U mnie w pracy wlasnie jest Maruisz Wroblewski z C+ i montuja reportaz o Edim. Pojdzie dzis przed meczem. Krecili go godzine temu na jasnych bloniach. Chlopaczyna stal w krotkich spodenkach na tym zimnie . Fajna sprawa bo czlowiek siedzi przy kompie w robocie a na monitorach brameczki Pogoni leca
a)lepiej sie 'niesie'
e) nie jest duszno
a co do punktu b) to chocby byl morz snieg by padal i niewiadomo co to i tak te buraki z 3,4,5 dupy nie rusza vide Pogon-Groclin0:1 pamietna 2 polowa w sniegu a na trybunach stypa....ale bylo minelo dzis musi byc goraco!!
To idz i im to powiedz zwłaszcz na 5 tak wpołowie sektora siedzą ludzie którzy napewno będą wyrozumiali dla ciebie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 15:29
Wkurwia mnie to podejecie.....chpodzi o pisanie i ocenianie innych...Na wyjazdach duzo wieksza wartosc maja wlasnie 'starsi' panowie z 5 niz najebany huls z 12...Tak samo jak wkurwia mnie oceniannianie 12 przez ogol (czyt gwizdy)....POGON TO MY, jako ogol....I ostatczenie niektorych uswaidomie : to, ze dopingujesz na 12 nie robi z Ciebie nikogo duzo lepszego na stadionie, dla niektorych grup jestes szaraczekiem (pisze do bezosobowego przedstawiciela),i chyba nikt nie chcialby, zeby taki pan sportowiec mu to uswiadomil (skad wiesz, ze czesc nie siedzi na 5 czy na 16)..tak wiec DOSC PIERDOLENIA o piknikach...Kazdy robi swoje...POGON NAS JEDNOCZY
Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 15:46
wchuj ich łazi po mieście i tyle co tu dużo gadać ja mam tylko nadzieje że deszcze przestanie padać bo frekwencja będzie niska ale coż ja będe nawet jak tornado będzie na stadionem w godzinach meczu
pozdro.
Wkurwia mnie to podejecie.....chpodzi o pisanie i ocenianie innych...Na wyjazdach duzo wieksza wartosc maja wlasnie 'starsi' panowie z 5 niz najebany huls z 12...Tak samo jak wkurwia mnie oceniannianie 12 przez ogol (czyt gwizdy)....POGON TO MY, jako ogol....I ostatczenie niektorych uswaidomie : to, ze dopingujesz na 12 nie robi z Ciebie nikogo duzo lepszego na stadionie, dla niektorych grup jestes szaraczekiem (pisze do bezosobowego przedstawiciela),i chyba nikt nie chcialby, zeby taki pan sportowiec mu to uswiadomil (skad wiesz, ze czesc nie siedzi na 5 czy na 16)..tak wiec DOSC PIERDOLENIA o piknikach...Kazdy robi swoje...POGON NAS JEDNOCZY
Ujełeś to bardzo dobrze, bo ile można słuchać tych żalów i płaczów wzajemnych, prawda jest taka, że problem nie leży w tym kto co robi tylko w tym że niektórzy oczekują że ktoś coś za nich zrobi. Wiadomo nie każdy ma czas albo pieniądze, ale zawsze można coś od siebie dać np. jeden pracuje przy ulotkach, drugi załatwi drewno na wspólne ognisko, trzeci zajmie się oprawą, czwarty da kasę na oprawę itd. Ważne jest żeby uświadomić ludziom że dając coś nawet małego odsiebie pracuje na wspólne dobro, przed monitorem łatwo jest marudzić.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443707 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.