Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:52
powiem tyle : wystarczy spojzec na wyniki 5 kolejki spotkan i odpowiedz co do gry Pogoni w drugiej polowie nasowa sie sama:
Pogoń-Górnik 1-1
Polonia-Amica 1-1
Wisla-Odra 1-1
Belchatow-Arka 0-0
Lech-Korona 0-0
Ktos niezle zarobil na tych spotkaniach.....
co do dopingu wg mnie najlepszy od baaaaaaardzo dawna oby tak dalej !!!!!!!!
RESPECT DLA SANDALA !!!!!!!!!
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:55
Ptak ustawia skład, a Panik wrócił tylko dlatego że on nie sprzeciwi sie mu... :/ Rosa gra bo Ptak dał za niego sporo kasy, a macz, szczególnie druga połowa to porażka... :/ PANIK.... Co? ... ŻEGNAMY !!!
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 21:59
1 połowa Pogoni dobra,2 żałosna.Tragicznie grał Rosa(to jakaś pomyłka,on powinien grqać w A klasie).Nie rozumie decyzji Panika,ściąga Grzelaka(moim zdaniem najlepszy obok Ediego i wpuszcza Elokana)Trzeba było zdjąć słabego Rose.Oprawa super Może będzie lepiej Słabo sędziował sędzia,powinien byc karny dla Pogoni.Nie rozumie także Panika z taktyką,do przerwy 1-1,Pogoń ma przewage a on w 2 połowie broni wyniku(tak to wyglądało)trudno,czeska szkoła chyba często bedzie wynik 1-1.Oby była poprawa w grze i w wynikach Pogoni w następnych meczach.DO BOJU MKS
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:00
Druga połowa w wykonaniu Pogoni tragiczna.Żadnego pomysłu na grę i jeszcze te zmiany. Dlaczego szedł Grzelak a został Rosa to nie rozumiem.Sędzia dostosował się do poziomu naszych grajków i popełniał wiele błędów.Szkoda starconych punktów ale cała kolejka jest podejrzana. Niemam żadnych nadzieji przed meczem z Wisłą. Doping i oprawa naprawde świetne.
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:01
Takie mam pytanie od siebie, ile bylo ludzi tak na oko ? mi tam przynajmniej wydawalo sie ze ok 12 tys jest, bo luki prawie pelne na 1 tez sporo ludzi, a tutaj ze mnie sie smieja ze wszedzie pisze ze 6 tys bylo : p
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:01
Z reguly troche pisze, teraz uwazam ze na Panikowa Pogon jak zawsze szkoda slow. Rose i Milara to bym za uszy do Brazylii wyciagnal. Panika bym przywiazal do slupu z wysokim napieciem gdzies w Czechach. Fajnie ze atakowalismy i niezle gralismy w 1 polowie, skoro w drugiej polowie nieudolnosc osiagnela Panikowe rozmiary. Widac ze nie ustawil ich defensywnie, ale on ofensywnie nie umie. Dlatego juz teraz bym go wywalil. Moze na Wisle sie przyda, ale tylko na nia i to tez niekoniecznie. No i jak blisko bylo fotela lidera
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:04
Coz tego mozna bylo sie spodziewac, nawet u buka kase zebralem ale sie zupelnie nie ciesze.Wracaja wraz z panikiem ( celowo z malej litery) idiotyczne zmiany tak jakby wogule nie ogladal meczu.Zdiecie Grzelaka to potwierdza.Za panika nie ma mowy o ogrywaniu mlodziezy zreszta sam nasz trenejro mowil ze na treningu mial do dspozycji 14 pilkarzy plus mlody Celeban nie uznajac go wogule za pilkarza.Tralka juz zasiadl na lawie a szkoda wkoncu juz do Reprezentacji U-21 go biora.No a zastapil go - uwaga hicior tego meczu - Sandro Rosa.Czy on wogule gral ? Juz lepiej by Pogoni szlo jakby stanal w miejscu i nie przeszkadzal , statysta.I ze panik go nie zdial to wogule tak dziwne ,ze az zbyt dziwne.Ciekaw jestem czy ten styl bedzie Ptaka zadowalal, bo jako przyczyna zwolnienie Pietrzaka to podobno nie zadawalajacy styl prezentowany przez druzyne.Teraz prezentuja taki styl ,ze ... ach szkoda gadac.Ocenie tylko jednego pilkarza Sandro Rosa - 1
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:18
Zajebisty doping...szacunek dla pana S i P szzegolnie dla p. P za HEJ MKS ....na koncu meczu fajnie nam to wyszlo...mam prozbe zrob cos z p. S zeby nie bylo juz dzieci i lalek Barbie w Młynie!!Akcja "kto nie spiewa niech spierdala" rozpoczeta!!Oprawa tez dobra widac ze MW dzialajaAha p.S uwazaj na siebie bo kiedys ci sie krzywda stanie:/
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:26
Zwrocilem uwage na to ze 1/6 mlyna to dziewczyny, jezscze gdyby spiewaly bym nic do tego nie mial, ale w moim otoczeniu stalo 5 dziewczyn z czego tak naprawde kibicowala 1 : p ...
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:28
Ja do meczu się nie wypowiem bo mało widziałem, chcę jednak podziekowac MW za to że mogłem pomoc Jesli bedzie trzeba to dawajcie znac, zawsze chetnie pomoge. PzDr
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:34
Podobno Panik opieprzył chłopaków w przerwie, że grają za bardzo "do przodu" a Ediemu dostało się szczególnie bo operując piłką w polu karnym przeciwnika osłabiał defensywę!!!
...w historii Pogoni mamy karty jasne i ciemne, ale to Klub z tradycją !!!
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:34
Też dziekuje że mogłem sie sprawdzić. Oprawa wyszla okazale jeżeli bede potrzebny w przyszlosci to prosze o kontakt.
A o tym co działo sie na boisku wole już nie mowic.
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:38
ja powiem tylko tyle: panik welcome back juz chyba bedziemy sie musieli przyzwyczaic do wynikow 1:1, bezsensownych zmian personalnych i braku pomyslu na gre... szczegolnie to ostatnie Pogon pokazala w 2 polowce. niestety, dopoki ptak bedzie zatrudnial takich ludzi jak panik to na meczach nie bedziemy mieli zbyt dobrego widowiska, a i wyniki nie beda zadowalajace:/ ale nie przekreslajmy go od razu, dajmy mu czas do konca rundy, niech pokaze dlaczego tak naprawde wrocil... doping momentami zajebisty, zwlaszcza jak sie caly stadion rozruszal... tyle
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:40
No i po meczu ogolem mecz do dupy! az ogladac sie niechcialo no i ta zmiana Grzelaka bez sennnsuu powinni alkohol sprzedawac na meczch bo tak suszy i nic niema ehh. ale do rzeczy. Mecz pozostawie w spokoju bo szkoda gadac-pisac na ten temat,jako ze wczesniej bronilem PANIKA teraz juz go nienawidze myslalem ze facet zmardzal ale dalej tępa marionetka w rękach PTASZYSKA.Teraz ja ci przyznaje racje QCU. Dopnig bylo naprawde niezle ale to co zrobiles dzis SANDAŁ mistrzostwo świata, wiedzialem ze kochasz Pogon ale nie az tak szok! szkoda ze wiekszosc malolatow nie umie tego uszanowac tylko brechtaja ciagle,juz sam chcialem wpierdo..... kilku osobom bo juz mnie szlag trafia niektorzy naprawde daja z siebie MAXXX a reszta pionkow smieje sie wyblupia ziewa PO CO WY TAM KURWA!!!!! PRZYCHODZICIE!!!! to co sie dzialo pod koniec meczu ``HEJ MKSSS.....`` to bylo to Sandał polecial rozkrecac dalej Patyk na gniezdzie zajebiscie GLOSNO BYLO!! o to chodzi!...ale gdzie znowu pojawily sie lalki barbie u gowniarze ehh czy kiedys to sie skonczy.
SANDAŁ jedna prosba stary uwazaj na siebie bo ta wywrotka nie wygladala zbyt dobrze wiem ze emocje doping.....szkoda ze tak malo osob bylo przed 17.00 kolo MAK KWAKA ale browca sie przynajmniej wypilo i pogadalo nastepnym razem bedzie zapewne o wiele lepiej
Ogolem wszystko na + oprawa naprawde niezla byla doping czasami siadal ale bylo zajebiscie szczegolnie poczatek i koniec ale wystarczy krzyknac kilka razy poderwac KOGO trzeba tak jak zrobiles PATYK na koniec i odrazu widc efekty kilkanascie osob z dolu poszlo do gory i odrazu lepszy efekt. I coraz bardziej pasuje mi ten pomysl z 2 gniazdami po 2 stronach bo nby srodek spiewa a co robia boki NIC stoja i komentuja. Dobra nie rozpisuje sie tu ale domyslam sie komentarzy na moj post to pewnie nie dlugo sie odezwe HEJJ MKSSS NIEMOZESZ PODDAC SIEEE!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758457265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.