Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SANDAŁ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7403 dni

*

Odp: ZAWSZE O 5 POD MAKKWAKIEM PRZED MECZEM(LUB 2 GODZINY PRZED:-) - 27/08/2005 07:13
No wiecie.Bez żadnych awantur tylko proszę(CHYBA,ŻE MIĘDZY PARAMI:-) tam dookoła mnie wszzyscy znają i jakby co,to niesmaczny będzie następny kebab:-) ale damy radę.Chodzi mi o to,żeby posiedzieć,podyskutować na różne klimaty i wogóle mieć swoje miejsce.Jak już pisałem,to nie musi być makkwak,możecie zapodać inny klimat do spotkań przed meczem.A co do śpiewu,to lepiej zostawić sobie zdrowe struny głosowe na meczyk!

SISMIC
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 09:43
Jeżeli dziś przyjdzie pod Mak Kwak dużo kibiców to na next raz będzie NA PEWNO psiarnia :)

Szczecińska albo żadna!
Cygan22
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 10:02
bede tam zawsze

Cygan22
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 10:03
Sandał dobre pewnie troche nas bedzie.....tylko Pogoń

Konrad MKS
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 10:58
Mi w 100% pasuje stawie sie z kolesiami na banq. Ide wszystkih powiadomic o tym i o 17 sie widzimy! Tylko jezeli psy wyczaja nasza miejscówe to bede ciagle tam weszyc przed meczami

Paulinus
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 11:06

Konrad MKS napisał:  
Mi w 100% pasuje stawie sie z kolesiami na banq. Ide wszystkih powiadomic o tym i o 17 sie widzimy! Tylko jezeli psy wyczaja nasza miejscówe to bede ciagle tam weszyc przed meczami

hahaha powiem Ci tak , ze w dobie internetu psy też pewnie;) mają internet i moge się założyc że pilnie śledza to forum, wiec pewnie nie będą mieli z tym problemu;P

"CSWD" i to się nie zmieni....
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 11:08

Konrad MKS napisał:  

i to ma swoje dobre strony....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 11:23

Konrad MKS napisał:  

Spoko wyczaic to napewno nas wyczaja bo trudno nie bedzie nas niezauwazyc jak tam ciagle patroluja krawężniki ale bedzie dobrzeBrowarek ``Jestesmy zawsze tam.......``:D:D:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 11:24

malolat_ps napisał:  

Konrad MKS napisał:  

No nieeeee...heheh....i do pracy nie poszedles :P
ja tez widze pozytywy podobnie jak malolat ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 12:24
Po ile jest bulka z frytkami bo juz nie pamietam :>

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
destiny
Kibic
Na forum od 7531 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 12:36
coś koło 3,50 o ile dobrze pamiętam...:] pozdro!

kaktus
Kibic
Na forum od 7515 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 12:44
IDZCIE LPEIEJ NA PIECHOTE PO DRODZE BEDZIE RAB TAM LPESZE JEDZENIE :d MAJA :d

Mielu
Kibic
Na forum od 8257 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 12:48
Łysy ty nic nie jesz grubasie jeden:D co najwyzej browarka mozesz se walnac na przeczysczenie hehe:D do zobaczyska panowie:D

DZIS TYLKO ZWYCIESTWO!!!!!

FAN
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7451 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 13:08
heh tez se tam wpadne :D

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 13:29

kaktus19 napisał:  
IDZCIE LPEIEJ NA PIECHOTE PO DRODZE BEDZIE RAB TAM LPESZE JEDZENIE :d MAJA :d

Na piechote idizemy ale nie do jakiegos bar rabu :/ nie znasz sie ! Bułkaaaaaaaaa z frytkamiiiii bułkaaaaaa z frytkamiiiiiiiiii aeja eja eja eja bułkaa frytkamii.... :D Kazdy kto se kupi takową bułe bedzie meic wiecej siły mowie wam .

P.S Mielu sam dzis nic nie pijesz i nie jesz heheh :D;P

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 13:30

Patyk napisał:  

malolat_ps napisał:  

Konrad MKS napisał:  

No nieeeee...heheh....i do pracy nie poszedles :P
ja tez widze pozytywy podobnie jak malolat ;)

czemu nie odbierales telefonu ?!? CO CO

boisz sie alarmow ??? diabel_smiech diabel_smiech diabel_smiech

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7715 dni

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 21:43
No... dzisiaj przyszło mało osób, ale i tak było dooobrze:) Klimat świetny więc trzeba to powtarzać przed każdym meczem... pozdro

Good night left side !
barcish
Kibic
Na forum od 7858 dni

**

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 22:00
Sandał jak bedziesz to podaj e-maila to ci wysle te foty co mowilem, a szukac mi sie nie chce :]

POGOŃ SZCZECIN!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/08/2005 23:03
no dzisiaj bylo malo osob myslalem ze bedzie lepiej ale spoko na wszystko jest czas to sie kiedys przyjmie i bedziemy naprawde dobra ekipa jezdzic na mecz

p.s ale kolko zrobilismy a mozna bylo 7 jechac:P

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
SANDAŁ
Kibic
Na forum od 7403 dni

*

Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 28/08/2005 09:47

Bart1987 napisał:  
Sandał jak bedziesz to podaj e-maila to ci wysle te foty co mowilem, a szukac mi sie nie chce :]

[email protected] boli mniew gardełko i troszkę ręka,ale dam radę:-)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763396167 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005