no rzeczywiscie jakby nie liczyc zawodnoikow w nawiasach to w 10 rzeczywiscei dadza se rade z amica. Według mnie tym 11 powinien byc Julcimar na srodku obrony
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.
Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Fabiniak-Michalski-Rosa(Magdoń)-Łabędzki
Elokan-Kaźmierczak-Glauber(Trałka)-Grzelak
Edi-Milar
no rzeczywiscie jakby nie liczyc zawodnoikow w nawiasach to w 10 rzeczywiscei dadza se rade z amica. Według mnie tym 11 powinien byc Julcimar na srodku obrony
dokladnie tak jak mowisz
Co wy w ogole wypisujecie jeżeli twierdzicie po wczorajszym meczu ze łabędzki i glauber nadają sie do podstawowej 11 to chyba sobie z amicą nie poradzimy... muszą sie ograć szczegolnie brazylijczyk i może z nich cos będzie... narazie ich jakoś nie widze!
Skład Pogoni w pierwszej połowie to najpewniej optymalna „11” na niedzielny mecz z Amiką Wronki. W bramce stanął Boris Peskovic, który po kilkunastodniowej przerwie powrócił między słupki szczecińskiej bramki.
Głupio,lepiej juz stawiać na Fabiniaka a nie na Boryska.Jest dobry Bartek i juz lepiej na niego postawić.A skład na Amice mógłby być taki
Fabiniak-Michalski-Rosa(Magdoń)-Łabędzki
Elokan-Kaźmierczak-Glauber(Trałka)-Grzelak
Edi-Milar
dokladnie tak jak mowisz
Co wy w ogole wypisujecie jeżeli twierdzicie po wczorajszym meczu ze łabędzki i glauber nadają sie do podstawowej 11 to chyba sobie z amicą nie poradzimy... muszą sie ograć szczegolnie brazylijczyk i może z nich cos będzie... narazie ich jakoś nie widze!
moja jedenastka to(nie biorac pod uwage kontuzje)
Fabiniak
Michalski Rosa Julcimar Matlak
Parzy Kazmierczak Grzelak
Elokan
Milar Edi
a wtedy mi chodzilo jedynie o ilosc zawodnikow
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467339 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.