Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń w Polkowicach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
lukas86
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7464 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 14:58
Przydałoby się zrobić jakieś spotkanie organizacyjne dla wszystkich tych,którzy nie mają jeszcze transportu.Wtedy łatwiej by sie zamawiało busy itp.

TYLKO POGOŃ!
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 15:09

monter napisał:  
sprawdzalem dzisiaj ceny Emilbusa do Polkowic: 740zl/8osob, 900zl/20os.

Emilbus sprawdzony - dobra firma. Jechalem tym 20 osobowym do Konina. Na forum mozna zebrac 20 osob. Jestem zainteresowany.

Kto nie pije ten donosi....
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 15:20

muniek napisał:  

monter napisał:  

Emilbus sprawdzony - dobra firma. Jechalem tym 20 osobowym do Konina. Na forum mozna zebrac 20 osob. Jestem zainteresowany.

to ogarnij jutro jakies spotkanie na meczu

MKS Pogoń Szczecin Polska
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 15:30

monter napisał:  

muniek napisał:  

monter napisał:  

najlepiej oplaca sie wziac busa na 20 osob, no to dobra panowie moze jutro jakies male spotkanko po meczu pod zegarem?

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 15:34

Luk2 napisał:  

monter napisał:  

muniek napisał:  

monter napisał:  

najlepiej oplaca sie wziac busa na 20 osob, no to dobra panowie moze jutro jakies male spotkanko po meczu pod zegarem?

Luzik. Moje gg: 4868461. Proponuje w przerwie po zegarem. Haslo: emilbus. ;)

M_
Moderator**
Na forum od 7908 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 15:35
pozdrowienia dla kibiców Pogońi z wojska kur... jeszcze 6 miesiecy pierwszy raz udało mi sie załatwisc przepustke na mecz Pogońi wiec jade spotkamy sie na meczu mks mks mks

Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 16:23

muniek napisał:  

Luk2 napisał:  

monter napisał:  

muniek napisał:  

monter napisał:  

okej. kto chetny na busa na meczyk - jutro w przerwie meczu pod zegarem spotkanie. jak pisal muniek - haslo: emilbus do zobaczenia

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 20:11

Luk2 napisał:  

muniek napisał:  

Luk2 napisał:  

monter napisał:  

muniek napisał:  

monter napisał:  

okej. kto chetny na busa na meczyk - jutro w przerwie meczu pod zegarem spotkanie. jak pisal muniek - haslo: emilbus do zobaczenia

to na liscie mozesz juz se zapisac Florka ze na 100 jedzie :D

Pogoń Szczecin
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 20:30
Zadnej listy nie ma i nie bedzie dopoki nie przyjdzie sie jutro w ww miejsce i nie powie sie tajemniczego hasla.
Edit: Nie EMILBUS tylko MENELBUS :]
Florek: wszystklie listy, zapisy, rezerwacje itd nie maja sensu, sprawdzone to zostalo podczas ostatniego wyjazdu do Olomunca gdzie na 8 miejsc w busie przyszlo tylko 6 osob, a dwie przywalily w siusiaka (notabene dzieki temu twoj wujek Ferment pojechal z nami;]). Gdybysmy nie znalezli o 12-1 w nocy 2 osob to koszt wyjazdu radykalnie by wzrosl. Chyba nie chcialbys byc na miejscu osob ktore musza placic wiecej bo ktos nieodpowiedzialny zapisal sie a nie przyszedl.

ze sportowym pozdrowieniem ;lDiabeł;] monter

muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 20:53

monter napisał:  
Zadnej listy nie ma i nie bedzie dopoki nie przyjdzie sie jutro w ww miejsce i nie powie sie tajemniczego hasla.
Edit: Nie EMILBUS tylko MENELBUS :]
Florek: wszystklie listy, zapisy, rezerwacje itd nie maja sensu, sprawdzone to zostalo podczas ostatniego wyjazdu do Olomunca gdzie na 8 miejsc w busie przyszlo tylko 6 osob, a dwie przywalily w siusiaka (notabene dzieki temu twoj wujek Ferment pojechal z nami;]). Gdybysmy nie znalezli o 12-1 w nocy 2 osob to koszt wyjazdu radykalnie by wzrosl. Chyba nie chcialbys byc na miejscu osob ktore musza placic wiecej bo ktos nieodpowiedzialny zapisal sie a nie przyszedl.

ze sportowym pozdrowieniem ;lDiabeł;] monter

Amen :D

x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 25/07/2005 23:31
a jaka granica wieku do tego busa oczywiscie dolnakwasny czy bez limitu ?? prosze o potraktowanie serio mojego pytania choc samw to niewierze :o......pozdro

Szczecińska albo Zadna
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 00:03

X-PACK napisał:  
a jaka granica wieku do tego busa oczywiscie dolna: czy bez limitu ?? prosze o potraktowanie serio mojego pytania choc samw to niewierze :o......pozdro

przyjdz, podaj haslo, obadaj temat. Zycie zweryfikuje reszte.

x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 00:22

monter napisał:  

X-PACK napisał:  
a jaka granica wieku do tego busa oczywiscie dolna: czy bez limitu ?? prosze o potraktowanie serio mojego pytania choc samw to niewierze :o......pozdro

hehe dobra sie zobaczy mam nadzieje ze haslo wymowie poprawnie Alien .....pozdro

Szczecińska albo Zadna
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 10:49

X-PACK napisał:  

monter napisał:  

X-PACK napisał:  

hehe dobra sie zobaczy mam nadzieje ze haslo wymowie poprawnie Alien .....pozdro

o ja pierdole Marcel.... czyzbys wypuszczal sie na " wyjazd " ?!!?

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 13:14

malolat_ps napisał:  

X-PACK napisał:  

monter napisał:  

X-PACK napisał:  

o ja pierdole Marcel.... czyzbys wypuszczal sie na " wyjazd " ?!!?

wolal bym .M. heh... bardziej tajniacko a co do wyjazdu to jescze neiwiem dokladnie........pozdro

Szczecińska albo Zadna
Zieny
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 14:50

monter napisał:  

X-PACK napisał:  

ja tez bym pojechal, ale niestety nie moge byc dzisjaj na meczu jak ktos ma wolne miejsce niech pisze na gg 2711605

Łobez zawsze z Pogonią
Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 23:03
Ehhhhh na busa sie nie zalapalem :(

Jak kto ma wolne miejsce to niech da znac na gg 3224084 to ja chetnie sie na paliwo dorzuce

Pogoń Szczecin
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 23:33
Jest jeszcze opcja drugiego busa, prawdopodobnie z Gryfic, prawdopodobnie 8osobowy. CENA NIE ZNANA Czy bedzie jechal, bedzie wiadomo jutro popoludniu, wtedy podam wiecej info. Poki co jeden jest juz pelny, wiec nie pisac, nie wkuriwac, nie dopytywac sie. Starczy juz jak na jeden dzien. pozdrawiam i powodzenia

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 23:48
CHLOPAKI NAJPRAWDOPODOBNIEJ TO ZAGŁEBIE ODDA WALKOWEREM MECZ BO (od ziomka z KG zna jednog gracza z Górnika) i Polkowice nie dadza stadionu!!! wiec to chyba jedno z lepszych rozwiazan!!!

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
RAFek
Kibic
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 26/07/2005 23:49
Mecz wcale nie musi być w Polkowicach - prawdopodobny Grodzisk. Polkowice tez nie spełniają warunków licencyjnych.

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758473490 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005