Hmmm... Czyżby naprawdę tylko dla mnie było jasne, że spotkanie zostało ustawione na remis??
Nie ma co oceniać meczu - zagrali tak, jak mieli zagrać. Żałuję tylko, że rozegrali to dość marnie. Można było pograć znacznie efektowniej, szybciej, ładniej, przecież nie ma różnicy czy skończy się 1:1 czy 3:3, a przynajmniej kibice nie byliby zdegustowani.
Piłkarzy także oceniać nie będę, z oczywistych przyczyn.
Dodam tylko, że od 40 minuty obserwowałem mecz z szyderczym uśmiechem na twarzy
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 21:42
Trzeba przyznac Pogon miala w rundzie wiosennej byc wspaniala a na razie jedynie rozczarowuje.Mozemy sie cieshyc jedynie z duzej seri bez porazki,lecz ja wolalbym 3,4 wygrane a reszte przegrac niz wieczne remisowac,i to po słabej grze !!!!
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 21:46
Jeżeli myślisz o Cracovii, panie Luk, to radzę obstawić na naszą porażkę. Co sprytniejsi pewnie domyślą się, dlaczego naszym piłkarzom może zależeć na przegraniu tego spotkania.
Jeżeli myślisz o Cracovii, panie Luk, to radzę obstawić na naszą porażkę. Co sprytniejsi pewnie domyślą się, dlaczego naszym piłkarzom może zależeć na przegraniu tego spotkania.
wybuchla afera z czarnymi kurwami /sedziami/ i Ty myslisz ze juz cala liga i wszystkie mecze sa ustawione? nie przyszlo Tobie do glowy ze moze poprostu nasi grajkowie sa tacy slabi? Ja sie dzisiaj wiecej nie spodziewalem po ich grze, bo co mozna zrobic w kilka dni...ale bez przesady, zeby kazdy mecz, ktory nie wygramy od razu nazywac 'sprzedanym'. Tak samo jak my wygramy, to przeciwnicy powiedza ze mecz byl sprzedany bo oni nie wygrali. Nie podlega watpliwosci ze niektore wyniki byly ustalane przy " zielonym stoliku", ale watpie czy Pogon walczac o utrzymanie sprzedala by mecz. Poprostu sa slabi
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 21:55
Panie Carlo... Chyba za krótko śledzisz ligę polską, aby znać jej realia. Ten mecz był ustawiony przez piłkarzy i byłbym gotów się o to założyć, a na szali położyć własne jaja. To po prostu było ewidentnie widać po zachowaniach, ruchach piłkarzy...
Polecam post Kantosa z konkurencyjnego forum:
BEZ HONORU, BEZ AMBICJI.
Widac bylo po przerwie ze i Pogoni i Zaglebiu pasuje remis. I tak tez zagrali. Zaglebie strzelilo, Pogon nie przeszkadzala.
WSTYD BO GRACIE pANOWIE DLA KIBICOW i choc raz mogliscie dla Nas wygrac.
Ale po co?
Lepiej po meczu udawac zalamanych.
Kontry lubina po strzeleniu bramki to juz wogole przesada. Jeden gosciu leci z pilka a reszta zostaje prawie przy polowie boiska, zeby tylko nie miec przypadkiem jakiejs sytuacji strzeleckiej.
Nawet sedziowie pomagali w osiagnieciu dobrego wyniku.
Bramka dla Pogoni ze spalonego.
Szansa dla Lubina na 2:1, sedzia odgwizduje spalonego z kapelusza, gdy pilka leci do pustej juz bramki Pogoni.
BEZNADZIEJA! NIE BYLO NA WIOSNE JEDNEGO DOBREGO MECZ W SZCZECINIE.
ZADNA DRUZYNA Z TYCH KTORE TU PRZYJECHALY NIE POKAZALA NICZEGO.
TA LIGA TO JEDNA WIELKA POMYLKA.
Na szczescie kibice znaja sie na pilce i to widac po frekwencji.
Mam nadzieje ze na meczu z Odra nie bedzie nikogo, oprocz ochroniarzy.
POKAZMY TEJ BANDZIE KOPACZY ZE TAKIE "WIDOWISKA" NAS NIE INTERESUJA!
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 22:30Carlo oni dobrze wiedza ze sie utrzymaja ale 'gołym okiem' bylo widac ze przy stanie 1:1 niebardzo chcialo im sie atakowac, a powinni... zreszta to Twoje zdanie - moje jest takie jak reszty - "na układy nie ma rady" Dzisiaj po prostu wypieli się na 6 tys osób serwujac swoja gre...
P.S. Dobrze ze jest ktos kto potrafi dobrze poprowadzic doping, kto potrafi zmobilizowac większą część młyna (na szczęście reszta radzi sobie bez tego )... ale czy to jest jakas nowa zasada, ze jak nie ma P. na gnieździe to nie spiewamy?! Troche smiesznie to wyglada...
Panie Carlo... Chyba za krótko śledzisz ligę polską, aby znać jej realia. Ten mecz był ustawiony przez piłkarzy i byłbym gotów się o to założyć, a na szali położyć własne jaja. To po prostu było ewidentnie widać po zachowaniach, ruchach piłkarzy...
Polecam post Kantosa z konkurencyjnego forum:
BEZ HONORU, BEZ AMBICJI.
Widac bylo po przerwie ze i Pogoni i Zaglebiu pasuje remis. I tak tez zagrali. Zaglebie strzelilo, Pogon nie przeszkadzala.
WSTYD BO GRACIE pANOWIE DLA KIBICOW i choc raz mogliscie dla Nas wygrac.
Ale po co?
Lepiej po meczu udawac zalamanych.
Kontry lubina po strzeleniu bramki to juz wogole przesada. Jeden gosciu leci z pilka a reszta zostaje prawie przy polowie boiska, zeby tylko nie miec przypadkiem jakiejs sytuacji strzeleckiej.
Nawet sedziowie pomagali w osiagnieciu dobrego wyniku.
Bramka dla Pogoni ze spalonego.
Szansa dla Lubina na 2:1, sedzia odgwizduje spalonego z kapelusza, gdy pilka leci do pustej juz bramki Pogoni.
BEZNADZIEJA! NIE BYLO NA WIOSNE JEDNEGO DOBREGO MECZ W SZCZECINIE.
ZADNA DRUZYNA Z TYCH KTORE TU PRZYJECHALY NIE POKAZALA NICZEGO.
TA LIGA TO JEDNA WIELKA POMYLKA.
Na szczescie kibice znaja sie na pilce i to widac po frekwencji.
Mam nadzieje ze na meczu z Odra nie bedzie nikogo, oprocz ochroniarzy.
POKAZMY TEJ BANDZIE KOPACZY ZE TAKIE "WIDOWISKA" NAS NIE INTERESUJA!
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 23:00
Hmmm Troche to jest Dziwne ...Idac na stadion spotkalem tego komentatora z LIGI+ niewiem jak ma na nazwisko ale zaraz zaczyna sie LIGA+ to napisze...i powiedzialem mu ``Niech tylko pan zrobi dobry reportaz`` a on na to:`` Jak moge zrobic dobry reportaz jak wszyscy juz od dawna wiedza ze bedzie remis 0-0 albo 1-1`` troche go wysmialem ale teraz mi szczena opadla skad on wiedzial o tym? i to nie jest jakies pier.... tylko rozmawialem tak z nim przy swiadkach kto to slyszal niech potwierdzi bo bylo troche osob kolo tego.....
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 23:19
Oto co powiedział po meczu trener Zagłębia
(...)Gratuluje również kibicom, którzy cały czas dopingowali gospodarzy(...)
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 23:42
Szoln, moze to dla tego, ze nie chce przyjac tego do siebie ze moglibysmy sprzedac mecz. Nie wyobrazam sobie tego, a lige sledze nie od dzis i orienyuje sie dobrze i macie racje ze po utracie bramki nasi wcale sie nie kwapili zeby ten wynik zmienic, ale to nie zmienia faktu ze sa strasznie slabi. Wynika z tego ze Kazek od 4 meczy sprzedaje
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń - Zagłebie - 25/05/2005 23:44
ch............................. z wynikami portowcy jesteśmy z wami!!
i na nastepnym meczu kur.............. wszyscy spiewaja, a nie piknik robicie, a jak macie robic to wypieprzajcie do domu. co jak niema prowadzącego to juz zapomnieliscie ze jestescie kibicami, pokażcie prowadzacemu z e wam tez zalezy!!!
A co do meczu to niewidzialem z niego prawie nic:>
wybuchla afera z czarnymi kurwami /sedziami/ i Ty myslisz ze juz cala liga i wszystkie mecze sa ustawione? nie przyszlo Tobie do glowy ze moze poprostu nasi grajkowie sa tacy slabi? Ja sie dzisiaj wiecej nie spodziewalem po ich grze, bo co mozna zrobic w kilka dni...ale bez przesady, zeby kazdy mecz, ktory nie wygramy od razu nazywac 'sprzedanym'. Tak samo jak my wygramy, to przeciwnicy powiedza ze mecz byl sprzedany bo oni nie wygrali. Nie podlega watpliwosci ze niektore wyniki byly ustalane przy " zielonym stoliku", ale watpie czy Pogon walczac o utrzymanie sprzedala by mecz. Poprostu sa slabi
Ptak kupil sobie miejsce w extraklasie i piłkarze poprostu grają tak jaki mają scenariusz. Dla mnie to było jasne juz od meczu z Lechem, gdy jechałem na drugą połówkę wszystkim mówiłem ze bedzie 1:1.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512601 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.